Murat Öngür 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Merhaba dün akaryakıt istasyonuna gittim saat 21:30 da , yollar kapatılacak şekilde kuyruk vardı ! her hafta 2 kere en az toplamda 3 3,5 TL Gibi zam geliyor , Nereye kadar gidecek bu zamlar böyle artık arabada kullanmayacağız demekki. Tepki sıfır . Ruslar savaşıyor : Enlasyonu % 18 Ukrayna savaşıyor : Enlasyonu % 15 Bizde % Malum Neden çünkü Cehalet ve yobazlıkla savaşıyoruz en başta. afrikadaki kabile lideri hastalansa yatağa düşse bizim ekonomi hemen etkileniyor akaryakıt dolar hooop yukarı. 13 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 İnsanları öyle bir sindirdiler ki kimse göze alıp sesini çıkartıp tepkisini gösteremiyor. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mazot 28.00 TL'yi Altın 1.000 TL'yi Dolar 17.00 TL'yi geçti an itibariyle 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 https://cemkaya.net/yazilarim/ogrenilmis-caresizlik-136 google den ilk çıkan sonuç bu. belirtileri ve nedenlerini okuyalım. 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Toplu taşıma kullanın, olabildiğince Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) Murat Sürmeli yazdı: Toplu taşıma kullanın, olabildiğince Valla ben kullanamıyorum artık geçen sene ramazan bayramında aynı yol aynı km de 450 TL harcadığım yola bu sene 1100 TL harcadım bu sadece akaryakıt , yol bom boş olsa da 120 i geçmiyorum artık gözüm devamlı göstergede 8 Haziran 2022 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) çünkü herkes korkuyor,en ufak birşey söyleyeni cimere şikayet ediyolarlar,sabaha karşı 4 te polis yatağından alabilir, bugünlerde geçer merak etmeyin,2001 de ecevitin,ahmet necdet sezerin çıkardığı kriz unutulmadı,buda unutulmaz 8 Haziran 2022 tarihinde Kutluay Selçuk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Akaryakıt durumu biraz global bir sorun, bizim asıl sorunumuz temel gıda olmalı bence. Tamam burası otomobil forumu ama yakıt ve kasko dışında fiyat artışları da fena durumda. Kontak kapatınca çözülecek bir durum gibime gelmiyor. Zararına satılsın demek o zararın da benden başka yolla çıkacak olması demek. Ekonomik gücü olmayınca rüzgara dayanamıyoruz, samandan yapılmış ev gibi durumumuz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Sürmeli yazdı: Akaryakıt durumu biraz global bir sorun, bizim asıl sorunumuz temel gıda olmalı bence. Tamam burası otomobil forumu ama yakıt ve kasko dışında fiyat artışları da fena durumda. Kontak kapatınca çözülecek bir durum gibime gelmiyor. Zararına satılsın demek o zararın da benden başka yolla çıkacak olması demek. Ekonomik gücü olmayınca rüzgara dayanamıyoruz, samandan yapılmış ev gibi durumumuz eski dizel alalım. a101 de ayçiçek yağının litresi 27 tl idi geçen hafta (ne yağı ise artık). dizelden ucuz. 4 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Ben kullanmak zorundayım. Şirketteki herkes işe Ankara istikametinden geliyor, sadece ben Konya istikametinden geliyorum. Diğerleriyle aynı yönde otursak, ben de gelen personelin biriyle gelebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) Ersev Kaya yazdı: Ben kullanmak zorundayım. Şirketteki herkes işe Ankara istikametinden geliyor, sadece ben Konya istikametinden geliyorum. Diğerleriyle aynı yönde otursak, ben de gelen personelin biriyle gelebilirim. son 20 senenin sonucudur bu. sözde ucuz olan tüketim artık olması gereken kadar pahalı bence. böyle olmasaydı eğer insanlar işlerine okullarına yakın hayatlar kuracaklardı ve trafik problemi de az olacaktı. istanbulu hayal rdin. 1990 lardın ortasından başlayarak, trafik bir kabus halini almıştır. sadece mecburen şehri bir uçtan bir uca geçenler var. 8 Haziran 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: boş tivit.... Boş tivitten göz altına alalım lütfen beyfendiyi... 2 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: Boş tivitten göz altına alalım lütfen beyfendiyi... Gözaltına alacak polisler de boş tivit atmışlar, gözaltındalarmış 😅 1 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Sürmeli yazdı: Toplu taşıma kullanın, olabildiğince Hatta mümkünse mesafeniz yakınsa veya zorunluluğunuz yoksa bisiklet kullanmak en iyisi artık. Elektrik destekli olursa tadından yenmez. Ben sabah çocuğu kreşe bırakıp akşam almak zorunda olduğum için her gün kontak açıyorum ama belli bir noktaya kadar. 4 km sonra kapatıyorum kontağı servise biniyorum. Akşam da tersi. Şirket eve 15 km. Kreş işi olmasa elektrik destekli bisikletle yolun tamamını gider gelirim her gün 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Hatta mümkünse mesafeniz yakınsa veya zorunluluğunuz yoksa bisiklet kullanmak en iyisi artık. Elektrik destekli olursa tadından yenmez. Ben sabah çocuğu kreşe bırakıp akşam almak zorunda olduğum için her gün kontak açıyorum ama belli bir noktaya kadar. 4 km sonra kapatıyorum kontağı servise biniyorum. Akşam da tersi. Şirket eve 15 km. Kreş işi olmasa elektrik destekli bisikletle yolun tamamını gider gelirim her gün Çok düşündüm bisikleti ama istanbul ankara gibi değil ki her yerde yokuş var , Ankara gibi olsa küçük katlanır bisiklet en iyisi aslında Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Hatta mümkünse mesafeniz yakınsa veya zorunluluğunuz yoksa bisiklet kullanmak en iyisi artık. Elektrik destekli olursa tadından yenmez. Ben sabah çocuğu kreşe bırakıp akşam almak zorunda olduğum için her gün kontak açıyorum ama belli bir noktaya kadar. 4 km sonra kapatıyorum kontağı servise biniyorum. Akşam da tersi. Şirket eve 15 km. Kreş işi olmasa elektrik destekli bisikletle yolun tamamını gider gelirim her gün Ben ise 5 yaşında ve 13 yaşında oğlanlarla sabah otobüs + metro + ankaray yapıyorum. Zor mu evet, ama görece uygun 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Lütfen burada kendimizce çözüm üretip durmayalım... Önümüzdeki kış ısınmak için tezek yakıcaz desek, ineğin totosuna sayaç takarlar... Çünkü bizdeki mantık bu... Temel sorun ''Ahlaksızlık'' Ama bunu sadece namus kavramı ile sadece ilişkilendirmeyin... Finansal ahlaksızlık var, iş ahlaksızlığı var, yetki, makam ahlaksızlığı var yani varda var... Ahlak kavramımız kaybolduğu için bu haldeyiz... Şuraya içimi de dökeyim bari... Yunanistan ve Bulgaristan dan işimle alakalı çok güzel teklifler alıyorum, güzel tekliften kasıt o ülkenin kazanç ortalamasına göre güzel rakamlar yani, yoksa bizim ülkemize göre zaten çok güzel... Şuan direniyorum, gitmiyorum, gitmek istemiyorum ama bir gün gitmediğim için çok pişman olucam onuda biliyorum... 14 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Arabayı daha az kullanmak için evi taşımaya karar verdim. Günde 80 km yol yapıyorum. Bunu 5 km'ye düşürürsem hem kira farkı hem de taşınma parası 5 ayda çıkıyor. Arabanın bakım sayısı da azalıyor. Bana her türlü kar olacak sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Erkut Uysal yazdı: bir gün gitmediğim için çok pişman olucam onuda biliyorum... ayçiçek yağı almadım ben ona pişmanım 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Öngür yazdı: Çok düşündüm bisikleti ama istanbul ankara gibi değil ki her yerde yokuş var , Ankara gibi olsa küçük katlanır bisiklet en iyisi aslında Ankara'da çok düz sayılmaz, nispeten düz diyelim Murat Sürmeli yazdı: Ben ise 5 yaşında ve 13 yaşında oğlanlarla sabah otobüs + metro + ankaray yapıyorum. Zor mu evet, ama görece uygun Gerçekten zor hem de 2 çocukla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Alternatif üretmeye çalışmaktan yoruldu herkes 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Öngür yazdı: afrikadaki kabile lideri O kabile reisini bir yakalarsam zaten 🚀 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Ankara'da çok düz sayılmaz, nispeten düz diyelim Gerçekten zor hem de 2 çocukla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Alternatif üretmeye çalışmaktan yoruldu herkes ankarada yaptım askerliği, (şofördüm gezmediğim yeri kalmadı ama 2 sene önce gittim çok değişmiş 17 yılda ) kızılay ve çevresi bahçelievler anıt tepe çevresi beştepe dikim evi bakanlıklar gibi yerlerde otursam bisiklet alırım mesela . Tamer Topaç yazdı: O kabile reisini bir yakalarsam zaten 🚀 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ayçiçek yağı almadım ben ona pişmanım Ben dün almadığım herşey için bugün çok pişmanım abi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Murat Öngür yazdı: Ruslar savaşıyor : Enlasyonu % 18 Ukrayna savaşıyor : Enlasyonu % 15 Bizde % Malum Neden çünkü Cehalet ve yobazlıkla savaşıyoruz en başta. afrikadaki kabile lideri hastalansa yatağa düşse bizim ekonomi hemen etkileniyor akaryakıt dolar hooop yukarı. Tuik'e rağmen enflasyon açıklamak suçmuş Murat.. Bu sebeple mesajını editledim. Murat Sürmeli yazdı: Toplu taşıma kullanın, olabildiğince O ucuz mu sanki.. şehirler arası otobüs fiyatlarına bi bak.. Bence, oturun oturduğunuz yerde denmek isteniyor. Murat Öngür yazdı: yol bom boş olsa da 120 i geçmiyorum artık gözüm devamlı göstergede Ooo zengin.. Benim arabada hız limiti 100 km. hep açık.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts