Arif Aykın 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Hamit inan yazdı: Ben annemin evini o şekilde yaptım. Kartonpiyerlerde strafor zaten kolay yapılıyor. Yaparsanız aklınızda olsun strafor üstüne file olmadan alçı vurdurmayın çatlama yapar. Kayınpeder yapıyor o işi o yüzden o konuda sıkıntım yok ama apartman olarak köpük yapıtırabilirsek iyi olacak. Tadilat kredisi veriyorlarmış sanırım daire başı 50bin TL ye kadar 60 ay vade 0.99 oranla. Yönetim eğer çekerse toplam 35bin TL 1 yılda 17 daire aylık ekstra 200 TL vererek öderiz gibi duruyor bakalım toplantıda konuşacağız konuyu ☺️ Erhan Doruk yazdı: O zaman öncelikle size çatı onarımı gerekiyor. Eski çatılarda sadece kalas ve üzerine kiremit şeklinde yapılıyor. Biraz daha yenilerde kalas üstüne tahta çakılıp , üzerine çatı şiltesi ve kiremit, en son çatılarda ise sac veya şıngıl oluyor. Siz şu aşamada suyu engelleyemezseniz yalıtım işiniz zor. çatıyı apartman yaptırmak durumunda , yönetici işe görüşüp, para toplasınlar ve profesyonel çözüm yapılsın. bizim ev de en üst kat, ya duvarlarda yalıtım var ama çatıda yok. Seneye bende birşeyler yaptıracağım. Yazın çok sıcak oluyor. Bizim bina 7 yıllık kalas var üstünde tahta onun üstünde membran sonra kiremit var ama işi yapanlar nasıl becerdiyse bazı membranları üst üste getirememişler. Bir kaç yerden damlama oldu sadece çok şükür iki senedir akıtma olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts