Emre Ejder 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Arac fiat linea 1.3 multijet aracima 6 ay içinde takılan kayışlardan 1 tanesini 1 saat kullandıktan sonra koptu veya düştü. 2. Nci takılan en fazla 10 gün içerisinde koptu veya düştü. Nedeni ne olabilir bu konuda tecrübe edenler var mıdır? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Kayışın çevirdiği devir/daim yada şarj dinamosu bilyesi bozuk-kilitlenmiş olabilir. zorlayınca ısınıyor yada çeviremeyince koparıyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Klima kasnağı bir numaralı şüpheli.. Hatta klima çalıştırıldıysa kompresör komple şüpheli veya kasnaklar biri yamuk duruyor olabilir.. 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 kasnak yan basıyor ise sıyırıp koparmış olabilir hocam.. Yada hatalı ürün.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Bunda devridaim ile klima aynı kasnak değil herhalde. Gergi rulmanı yenilenmemiştir yahut. Çok gerilmiştir yahut bişey kitlemiş.. alternatör de olabilir Tekmiş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bunda devridaim ile klima aynı kasnak değil herhalde. Gergi rulmanı yenilenmemiştir yahut. Çok gerilmiştir yahut bişey kitlemiş.. alternatör de olabilir Tekmiş Benim concorde varken direksiyon pompasının kayışı bile ayrıydı.. Fotodaki motorda kayış tek, gerçi sizde yazmışsınız fotonun yanına gelmiş yazı sonradan gördüm.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Zor mesele umarım çözmüşsünüzdür. Geçen haberlerde görmüştüm e5te motoru düşmüş egeanın birinin. Kulaklar kopmuş mu ne olmuş. Tuhaf bir araba, her halükarda Türkiye şartlarında şu an binilir binilmeye de devam edilecektir ama bazı binicilerine olmadık sorunlar denk gelebiliyor. Yorum bağlantısı
Emre Ejder 9 Haziran 2022 Yazar Paylaş 9 Haziran 2022 Usta şimdi gösterdi krank kaynağının içindeki conta parçalanmış ondan olabileceğini söylüyor üzerindeyken birsey yok ama hareket halindeyken kopartabilir dedi 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Emre Ejder 31 Mayıs 2023 Yazar Çözüm Paylaş 31 Mayıs 2023 Devirdaimın orada kaynaklardan bir tanesi eğik olduğu için kayışı aşındırıp kopartıyormuş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts