Tamer Topaç 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 denizi görünce bir şaşkınlık oldu mu limonlu dondurmam?Onlarda alengirli ekran yok. Sayılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 4x4 ağır devir modu yoksa traktör çağrılır. Ağır devirle plajda geziyorum ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Traktör.. Cemin battığı fotoğraf hala gözümün önünde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 öndeki teker izinin atv ye ait olduğunun sonradan anlaşıldığı yer miydi? yoksa yayladaki mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 4x4 ile battım ve çıkamadım.. Traktör gelip söküp almıştı beni.. Riskli iş. İlk yapılacak işlem lastik havasını indirmek.. Benim aklıma traktör çağırdıktan sonra gelmişti bu, deneyememiştim [emoji4]Sadece deniz kumu mu acaba [emoji16] Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Sadece deniz kumu mu acaba Batmadığım yer ,tanımadığım traktörcü kalmadı şu alemde 🤪 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Geçen sene nissan juke ile zodiac bot indirdi adam kumsaldan denize yanaşıp. Gezdi geldi gidecek battı. Bi duster çevirdi yoldan. O da kuma girdi geri geri bağladılar çekecekken ben yanına gittim. 5 metre daha ilerisi asfalt. Dusterciye ip mesafesi var asfalttan çekin bu da batmasın dedim. 4x4 bu yeğen dedi. Ok dedim. Hırt yaptı o da battı. Traktör aramaya başladılar. Çöp kamyonu denk geldi. Asfalttan ikisini bir asılmıştı. 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Dubai çöllerinde de batmışlığımız var vaktinde 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Cem Işık yazdı: Dubai çöllerinde de batmışlığımız var vaktinde Hayat bata çıkadır Abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts