Mehmet Yeter 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Herkese açık mı Bu yüzden kapalı garaj😁 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Hayırlı olsun Murat Hocam. Araba kullanmayı kartal, şahinde öğrendik. Çok zevklidir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 İlk arabam benimde şahindi narçiçeği Kaloriferinde bi şey yapıyorlardı yazın T boru mudur nedir, onu yaptırmamıştım. Yazın yalınayak kullanıyordum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Mehmet Yeter yazdı: Bu yüzden kapalı garaj😁 Kapalı diyo "özel" demiyor ki 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Hayırlı olsun, kullanımı keyiflidir, ama çok yavaş gitmek lazım can güvenliği çok düşüktür. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Tekrar hayırlı olsun. Kilitli defransiyel var mı 😛 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Cam filmleri ve rüzgarlıkları söküp atarsınız diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran 2022 Yazar Paylaş 6 Haziran 2022 Emre Şimşek yazdı: Bagaj kapağına bi ayar vererek başlanılabilir zira kapalıyken düzgün durmuyor. Kaportacıya uğrayıp hallettirdim. 15 dk kadar sürdü. Hem kilit ayarlandı hem kapağa müdahale edildi. Şimdi düzgün kapanıyor ama fotoğraf çekemedim yağmur yağdığı için. İlkay Başaran yazdı: Tekrar hayırlı olsun. Kilitli defransiyel var mı 😛 Sağolasın abi, sanırım yok Nihat Palolu yazdı: Cam filmleri ve rüzgarlıkları söküp atarsınız diye tahmin ediyorum. Yok Nihat hocam, duracak bu şekilde. Rüzgarlık zaten olmasa ben takardım. Sigara kullandığım için iyi oluyor. Cam filmleri de şimdilik planlarım arasında yok. Zaten 2. sigortayı görmez bende, 1 yıl içinde satarım. Piyasa böyle seviyor Evren Erakçora yazdı: Hayırlı olsun, kullanımı keyiflidir, ama çok yavaş gitmek lazım can güvenliği çok düşüktür. Hızlı gidemiyorum ki zaten, çok yakıyor o zaman 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Sağolasın abi, sanırım yok Kenarda inşaat demirleri vardı balkonda. Gel de kaynatalım 😃 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Hayırlı olsun güle güle kullan, tasmasız dışarı çıkarma pitbulu 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Ben severim bu arabaları. Adam gibi adamın altına yakışır. En baba motordan da güvenlidir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran 2022 Yazar Paylaş 6 Haziran 2022 İlk günden yapılanlar; Sabah çalıştırdığımda yoğun titreşim ve rölanti bozukluğu vardı, sanayiye gidip gaz ve rölanti ayarı yaptırdım. Regülatörün içi kirliymiş, temizlendi. Gerekli ayarlamalar yapıldı, gaza çok basınca boğulma vardı, o da giderildi. Rölanti 800d/d'ye getirildi. Aracın gidişi daha istekli hale geldi. Kaportacı ustama gidip çayını içtim, bagajı gösterdim, kilidi ayarladı, sonra alet edevatı toplayıp bagaj kapağının kamburunu düzeltti ve ayarını yaptı. Olabildiğince güzel oldu. Boya vb. işçilik çıkmadı. Bir bardak çay, biraz hoş sohbet ve 20 tl siftah parasına mal oldu. Ben fazla verdim, almadı. Anten etrafında mastik benzeri bir malzeme sürülmüş, onu konuştuk, kaporta ustam alt kütük ve üst anteni orjinal bul, al. Söker gerekeni yaparım, ama mastiğin altında ne var bilmiyoruz, ufacık bir parça boya işi çıkabilir, badanacı Hüseyin halleder dedi. Müsait zamanda hallolacak. Direksiyon çok sert, daha önce de çok tofaş kullandığım için biliyorum, bu kadar sert olmaması gerek, onun bakım/yağlama işlemi için başka bir ustamla sözleştik. Kaportacım ile aynı dükkanda iş yapıyorlar. Anten için geldiğinde tıkkıdı tavanı hallederken bizde direksiyon kısmını hallederiz, ikisi birlikte çıkar işte dedi. Aynı zamanda motor yağı da değişecek. Frenler kontrol edilecek. @Çağlar Bayur Çağlar abi sert frenlemede frende sert tutup biraz gevşetip tekrar sert tutma hissi yaşıyorum. Az daha sert bastığımda normale dönüyor. Fren dozajlaması iyi, çekme yok. Bu fren hissiyatındaki sorun ne olabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: sert frenlemede frende sert tutup biraz gevşetip tekrar sert tutma hissi yaşıyorum. Az daha sert bastığımda normale dönüyor. arka fren limitörü olması lazımdı bunlarda uzun yıl geçti, yaylı bir parça idi galiba, erken salıyor olabilir , tüv e yeni mi girmiş? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran 2022 Yazar Paylaş 6 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: arka fren limitörü olması lazımdı bunlarda uzun yıl geçti, yaylı bir parça idi galiba, erken salıyor olabilir , tüv e yeni mi girmiş? Abi Bu yıl aralıkta tüv. Birbuçuk yıl olmuş. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Doğanlarda dokunmatik fren oluyordu. S motorda da olur muhtemelen. Bence yaptır. Tofaşın frenini 5le çarpıyor valla. Herkesde yapmaz. İvedikte bir ustamız yapıyor. Aklında olsun abi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran 2022 Yazar Paylaş 6 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Doğanlarda dokunmatik fren oluyordu. S motorda da olur muhtemelen. Bence yaptır. Tofaşın frenini 5le çarpıyor valla. Herkesde yapmaz. İvedikte bir ustamız yapıyor. Aklında olsun abi. Yapılmışını kullanmıştım, memnun kalmamıştım. Şöyle ki dozajlamada ayar kaçırabiliyor Onu sallada koltuklarda kılıf var, altında ne var merak ediyorum. Hatta gerekli tadilatları yapıp kılıfsız kullanmak istiyorum. Yakındır kırar kafayı kılıfları sökerim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Yapılmışını kullanmıştım, memnun kalmamıştım. Şöyle ki dozajlamada ayar kaçırabiliyor Onu sallada koltuklarda kılıf var, altında ne var merak ediyorum. Hatta gerekli tadilatları yapıp kılıfsız kullanmak istiyorum. Yakındır kırar kafayı kılıfları sökerim Kadifedir inşallah Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Haziran 2022 Yazar Paylaş 6 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kadifedir inşallah Bilemedim, bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kadifedir inşallah şahan da kadife var mıydı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: şahan da kadife var mıydı? Mavimsi kumaştır. Kullanırken kaputu görünen arabalara bayılıyorum 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Hayırlı olsun aracınız Murat üstad. Koltuk rahatlığı on numaradır. 95 model bizde doğan slx var dı . Mercan yeşili 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Mavimsi kumaştır. Kullanırken kaputu görünen arabalara bayılıyorum Açılan olmasın o 😝 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: şahan da kadife var mıydı? Sonradan koltukları değiştirmişse diye abi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Açılan olmasın o 😝 Şahinin açılmaz yav ters Geri geri de o kadar hızlanmaz heralde. Bu arada geri geri 180 yapmıştım şahinle. İbre geri gelir geri giderken 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts