Turgut Hüseyn 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Radyatörde akıtma kesinlikle yok, devirdaim pompası yeni değiştirildi. Radyatörden falan akıtsa zaten, "sıcak, kaynar su" akıtırdı. Çünkü, 80-100 km yol gidip, park ettikten sonra 5-6 damla soğuk su atıyor yere. Peki, bu "soğuk su" nerden akıtıyor? Ustaya götürüyorum, silecek suyudur o, deyip yolluyor. Sistem o kadar karışık ki, soğuk suyun damladığı yeri bulmak mümkün değil. Soğuk su nerden damlayabilir ki? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Klima kullanıyorsanız onun suyu olabilir. 4 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Klima kullanıyorsanız onun suyu olabilir. Klima var, ama çalışmıyor. Gazı yok, kayış yok. Bu durumda kaçırabilir mi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Turgut Hüseyn yazdı: Klima var, ama çalışmıyor. Gazı yok, kayış yok. Bu durumda kaçırabilir mi? Çalışmıyorsa klima değildir. Klimada akan su yoğuşma kaynaklı çünkü. Su eksiltme yoksa ustanın dediği gibi cam suyudur. Renkli, parfümlü cam suyu koyup park ettiğiniz yerde akan yere kağıt koyarak kontrol edin koku renk olacak mi kağıtta 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Şurada konuşulmuştu: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/310593-araba-durduktan-sonra-su-akıtıyor-sorun-nerede-olabilir/?tab=comments#comment-3763285 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Tahir İlter yazdı: Çalışmıyorsa klima değildir. Klimada akan su yoğuşma kaynaklı çünkü. Su eksiltme yoksa ustanın dediği gibi cam suyudur. Renkli, parfümlü cam suyu koyup park ettiğiniz yerde akan yere kağıt koyarak kontrol edin koku renk olacak mi kağıtta aslında benim de aklıma geldi. Ama mantıken, eğer cam suyu ise, cam suyu bidonu taraftan akıtması gerekmez mi? Camsuyu bidonu yolcu tarafda, ama su şoför tarafdan akıtıyor. Sani Gerşon yazdı: Şurada konuşulmuştu: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/310593-araba-durduktan-sonra-su-akıtıyor-sorun-nerede-olabilir/?tab=comments#comment-3763285 Evet, bu konudan sonra zaten devirdaim pompasını değiştirttim, sorun çözüldü. Ama şimdiki sorunum tamamen farklı, yoksa aynı konuyu 2 defa niye açayım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Turgut Hüseyn yazdı: aslında benim de aklıma geldi. Ama mantıken, eğer cam suyu ise, cam suyu bidonu taraftan akıtması gerekmez mi? Camsuyu bidonu yolcu tarafda, ama su şoför tarafdan akıtıyor. Evet, bu konudan sonra zaten devirdaim pompasını değiştirttim, sorun çözüldü. Ama şimdiki sorunum tamamen farklı, yoksa aynı konuyu 2 defa niye açayım Bence deneyin yine de. En azından tamamen elemiş olursunuz cam suyunu. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 gıda boyası koyup deneyin cam suyuna. mor vs. 1 2 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Kışın sorun oluyor mu? kışın sorun olmadı, akıtma problemleri yeni başladı. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Turgut Hüseyn yazdı: Evet, bu konudan sonra zaten devirdaim pompasını değiştirttim, sorun çözüldü. Ama şimdiki sorunum tamamen farklı, yoksa aynı konuyu 2 defa niye açayım Sani daha önceki konuyu kimin açtığına bakmamıştır. Sorunlar benzer, burada yazanlar belki işinize yarar anlamında paylaşmıştır. 👍 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 İnan Çınar yazdı: Sani daha önceki konuyu kimin açtığına bakmamıştır. Sorunlar benzer, burada yazanlar belki işinize yarar anlamında paylaşmıştır. 👍 Şimdi anladım, orasını düşünmemiştim Sani Gerşon yazdı: Şurada konuşulmuştu: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/310593-araba-durduktan-sonra-su-akıtıyor-sorun-nerede-olabilir/?tab=comments#comment-3763285 Yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim. Önceki cevabımda yanlış anlaşılma oldu, kusura bakmayın 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 suyun sıcak olmaması sizi yanıltmasın, damla şeklinde çıkınca hemen soğur, radyatörden de hortumdan da sızmış ise 4 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Bende uzun bir muddet akan suyun sebebini bulmakla uğraştım. Devirdayimi da değiştim. En son termostat gövdesiymis. Onu degisince sorun gitti. Birde oraya bakın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts