Doğan Arşiray 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel nokta.. Şanzımanda da sorun olsa, yine O/D lambasını yakardı muhtemelen. Güzel nokta ---> . (:(: Bence dugme tamir olursa sorun cozulecek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel nokta.. Şanzımanda da sorun olsa, yine O/D lambasını yakardı muhtemelen. her zaman yakmıyor , o zamanın arabaları çok akıllı değildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: her zaman yakmıyor , o zamanın arabaları çok akıllı değildi Düğme neden tamir edilemiyor. Kablolar neden kopuk. Ben onları da anlamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 kablodur kopar da neden tamir edilmesin? kablo yani Yorum bağlantısı
Nejat Tağmat 5 Haziran 2022 Yazar Paylaş 5 Haziran 2022 (düzenlendi) Çağlar hocam kopukluk vites kolunun içinde oraya bağlantı yapılamıyor.Ayrıca bu düğme PUSH-ON---PUSH OFF özellikli düğmeymiş.Bu düğmenin teknik olarak ismini bilmiyorum.Son çare olarak müsait bir günde vites kolundaki düğmeyi sökebilirsem çıkarıp bağlantı yapıp tekrar yerine takmayı deneyeceğim olmazsa dediğim gibi bu düğmeden bulup vites plakasının üzerine monte etmeyi düşünüyorum. 5 Haziran 2022 tarihinde Nejat Tağmat tarafından düzenlendi eksik yazı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 düğme ayrı konu tabii bağlantılar yapılır başka yere de taşınabilir, ancak 4. vitese geçmeme sorunu yapmaz, vites kolunu komle söküp atalım yine fark etmez. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Puş Ayıp olmuyor mu hocam 1 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: kolu sökerken kopartmışlardır. sonra takamamışlardır belki. başıma gelmişti. düğme momentary switch olduğu için basılı yada değil şeklinde çalışmıyor. yani tetik gibi mantığı. Benim de başima geldi ama biraz kablo ekleyince oldu. Yorum bağlantısı
Nejat Tağmat 25 Haziran 2022 Yazar Paylaş 25 Haziran 2022 Arkadaşlar uzun aradan sonra vakit bulup vites panelini söktüm araç çalışır vaziyette iken iki ucu birbirine değdirip bıraktım ekranda o/d lambası yandı.işlemi tekrar ettiğğmde lamba söndü.o/d lambası yanıkken aracı stop ettirip tekrar çalıştırdığımda lamba yanmadı daha önce yazdıgım gibi düğme push on push off degilde tetikleme düğmesi şeklinde.hava çok yağışlı oldugu için şu an son durumu deneyemedim neticeyi daha sonra yazacağım.Herkese tşkler. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Haziran 2022 Paylaş 26 Haziran 2022 Nejat Tağmat yazdı: Arkadaşlar uzun aradan sonra vakit bulup vites panelini söktüm araç çalışır vaziyette iken iki ucu birbirine değdirip bıraktım ekranda o/d lambası yandı.işlemi tekrar ettiğğmde lamba söndü.o/d lambası yanıkken aracı stop ettirip tekrar çalıştırdığımda lamba yanmadı daha önce yazdıgım gibi düğme push on push off degilde tetikleme düğmesi şeklinde.hava çok yağışlı oldugu için şu an son durumu deneyemedim neticeyi daha sonra yazacağım.Herkese tşkler. Momentary switch oldugunu yazmistim zaten. Nissan da basima gelmisti. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Emre HIZAL 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Bende de aynı sorun vardı turuncu düğme yerinden çıkıyor yandan ince bir tornavida ile sonra alttaki siyah soketi aynı şekilde yerinden çıkarıp kablo ekleyip aşağıdan bağlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: Momentary switch oldugunu yazmistim zaten. Nissan da basima gelmisti. Aylardan olmuş Temmuz şimdi. kaç ay olmuş... pardon kendimi tutmadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts