İçeriğe Yönlendir

Hep 50 Liralık Yakıt Alan Adam Şimdi Ne Yapıyor?

Ali Tuğberk Avar

Recommended Posts

Ahmet Türedi

Her zamanki gibi yaşantıma devam ediyorum.Daha önceden akaryakıt gideirm maaşımın 1/9 u idi şuanda neredeyse 1/3, açıkcası kümes hayvanı gibi evde pinekleyip karnımızı doyurabiliyorsak doyuracağız ,sonra patronumuza nasıl daha fazla para kazandırabiliriz onu düşüneceğiz. 

Şuanda olan bu malesef ben hala biniyorum arabama ama her ay kenardaki paramdan artık maaşımın eksi kısmını tamamlamaya başladım.

Çünkü sosyal hayatımdan bir anda kopamıyorum ama bu şekilde sürdüremeyeceğimde kesin.

O 50 tl lik alanlarıda bizi bu duruma sayelerinde getirdikleri için Allah'a havale ediyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Geçen hafta şehirler arası bir benzinlikte denk geldi o adam. Ben de akaryakıt alıyordum. Kendinden emin bir şekilde araçtan indi 50 liralık mazot dedi markete yürüdü pompacı ile bir birimize baktık kaldık. Zaten dakika sürmedi 50 liralık yakıtı doldurması 😂

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet Türedi yazdı:

Daha önceden akaryakıt gideirm maaşımın 1/9 u idi şuanda neredeyse 1/3,

iktisadi olarak büyüme rakamında pozitif çıkar bu durum,her ay aynı miltarda yakıt alındıkça , hani ekranlarda her ay büyüme rakamı açıklanır ya. pratik başka tabi

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

1965 te dünya 12. si imişiz büyüklükte... şimdi 22...

Hep o zihniyet var ya işte o..

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Benzin zamlanmaya başladığında Facebook gruplarında 100 liralık aldım gösterge oynamadı, arıza ne olabilir diye yazmaya başladılar. Birkaç kişi şamandıra takılmıştır falan yazdı, garibim :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Birkaç kişi şamandıra takılmıştır falan yazdı

Bırak bozma sakın :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Bırak bozma sakın :D

Şamandırayı mı?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

bugün taşıt tanıma çalışmadığı için 300 tl lik aldım, 11 litre aldım ve menzil sadece 200km arttı. Cebinden yakıt alanlara allah yardım etsin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erhan Doruk yazdı:

bugün taşıt tanıma çalışmadığı için 300 tl lik aldım, 11 litre aldım ve menzil sadece 200km arttı. Cebinden yakıt alanlara allah yardım etsin.

Cebinden hepsi… sadece cüzdan değil..

Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar
Servet Aydın yazdı:

Malum sırma saç olunca

Sırma saçlı kimdi ya? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...