Ramazan Alptekin 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Selamün aleyküm. Baştan sona krom boru çektirecem son oem olacak şekilde tanıdık egzozcu varmı ? Çapı ne olmalı ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çopur egzos var Şaşmaz sanayide, Turgay Çopur.. Birkaç araba gönderdim memnun kaldılar ama kendisi ile tanışmak nasip olmadı. Sabırla dinliyor baştan savma veya benim dediğim doğrudur demiyor.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Profesyonel iş yapan bir mekan arıyorsanız Volkan Egzoz var. Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Çopur egzos var Şaşmaz sanayide, Turgay Çopur.. Birkaç araba gönderdim memnun kaldılar ama kendisi ile tanışmak nasip olmadı. Sabırla dinliyor baştan savma veya benim dediğim doğrudur demiyor.. Turgay abi yapmıyor krom boru görüştüm 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Koç-Ex Nevzat usta kompedanıdır. Az tuzlu ama dört dörtlük iş yapar. Kendisine ulaşın. Gereken desteği sağlar. Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 krom borunun ne kadar etkisi oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts