Hasan Karabekiroglu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Şirket içerisinde 3 veya 5 kişinin kullanabileceği bir görev ve takvim uygulamasına ihtiyacımız var. Her kullanıcı aynı görev ve takvim listesini görebilmeli. Online olmalı ve anında update yapmalı. İos android ve pc den çalışabilmeli. Bütün kullanıcılar not ekleyebilmeli ve bunlar tamamlandı, tamamlanmadı şeklinde işaretlenebilmeli. Kategorilendirme yapılabilmeli. Kullanımı basit olmalı. Excel den içine veri aktarımı yapılabilmeli. Güvenli bir alan olmalı, mümkünse ücretsiz olmalı, mümkün değilse makul bir ücret olmalı. Aklımda şu var. Şirketin sunucusuna rdp kullanıcısı açayım. Rdp leri açılınca otomatik program çalıştıracak şekilde ayarlayım Bir tane excel dosyası oluşturayım ve çoklu kullanıcı paylaşımına açayım. Rdp nin andorid ve ios da uygulaması var cepten de kullanılabilir Pc içinde birer kısayol verip aynı şeyi kullanmalarını sağlayım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Bunu Exchange public folder ile yapabilirsin abi. Sana sabah akşam aç veya tok farkmetz, Microsoft365 öneriyorum. Paket olarak Microsoft 365 İş Temel işini görecektir. https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/business/compare-all-microsoft-365-business-products?&activetab=tab:primaryr2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Wps Office fena değil, ücretli versiyon daha iyi tabii. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 office 365 disinda google workspace ve zoho workdrive'a da bakmanizi tavsiye ederim. Hangisini begenirseniz kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Bunu iki şekilde yapabilirsiniz. İlki ve tavsiyem teams üzerinden bir paylaşım klasörü açıp buraya bir excel oluşturabilirsiniz. Avantajı çok hızlı ve herkes aynı anda değiştirebilir. Eksisi herkes değişiklik/silme yapabiliyor . Diğer yöntem herkes outlook kullanacak ve takvimde programlamayı yapıp, takvimlere erişime açık yapacak. Herkes birbirinin takvimini görecek. Yönetici olarka görev de atayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Görev takibi ise Trello, Asana gibi bir şey en iyisi ve en az karmaşığı olur bence. Ya da Google Workspace ama ucuz değil. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Trello tek geçerim, basit ve kullanışlı. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 5 senedir Asana kullanıyoruz memnununuz. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Todoist, Trello, Microsoft To Do kullanılabilir. En pratiği Trello'dur. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Basitlik çok önemli, diğer kullanıcıların pc üzerindeki yetenekleri aynı değil. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 maarif takvimi diyecektim entegrasyon varsa olmaz tabi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Basitlik çok önemli, diğer kullanıcıların pc üzerindeki yetenekleri aynı değil. Asana ya da Trello RDP'den filan çok daha basit olur. Telefonlarına bir app kuracaklar o kadar. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Asana ya da Trello RDP'den filan çok daha basit olur. Telefonlarına bir app kuracaklar o kadar. Ahh üstadım ahh.. Sana bana çok kolay gelen işler, onlar için aşırı zor olabiliyor. Basit bir istasyon vardiya kapatma işlemini 3 ayda anca çözebildik. Rdp deki düşüncem. Aşina oldukları excel dosyası olduğu için, en azından neyi nereye yazacaklarını biliyorlar... 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ahh üstadım ahh.. Sana bana çok kolay gelen işler, onlar için aşırı zor olabiliyor. Basit bir istasyon vardiya kapatma işlemini 3 ayda anca çözebildik. Rdp deki düşüncem. Aşina oldukları excel dosyası olduğu için, en azından neyi nereye yazacaklarını biliyorlar... Abi o zaman Allah kolaylık versin. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Biz TimeTree kullanıyoruz ekip olarak. Sizin işinizi görür mü bilmem ama bizdeki 64 yaşındaki biri bile rahatlıkla çözebildi. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 google, rdp den daha mantıklı olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 tüm bunlar için kesintisiz internet lazım oluyor dimi? mesela 3 gün net çalışmaz ise? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: 3 gün net çalışmaz ise? toplum çöker 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: tüm bunlar için kesintisiz internet lazım oluyor dimi? mesela 3 gün net çalışmaz ise? Online olmayan cihaz, cihaz değildir e geldi devir üstadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 1 gecede 8 milyar insan evde kalmaya ikna oldu ise, interneti de kabullenmek kolay olur da, işletmeler için fena olur. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Çocuklardan şu soruyu işitiyorum, Baba sizin zamanınızda internet yokken napıyordunuz ? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Çocuklardan şu soruyu işitiyorum, Baba sizin zamanınızda internet yokken napıyordunuz ? pandemi zamanı evde poaça mayalıyorduk bana da sordular, cebinde kütüphane taşıyon da ne oluor dedim 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: pandemi zamanı evde poaça mayalıyorduk bana da sordular, cebinde kütüphane taşıyon da ne oluor dedim Z kuşağı şöyle , z kuşağı böyle filan deniliyor ama. Adını ne koyarsan koy bu yeni kuşağın en büyük sıkıntısı, benim asgari işler dediklerim Görüyorum çocuğu soruyorum. Napıyon sen ? Kod yazıyorum, arkadaşlarla oyun yapıyoruz... Ovv şahane, çorabı tam giyememişsin ama ? Napıyon sen ? Robot yaptık, ona sensör takacağım. Güzel... ama içtiğin suyun şişesinin kapağını kapatmamışsın. Su dökülürse robotun yanar... Napıyon sen ? Bir video çektik, onu montajlayıp sosyal medya ya atacaım Hmm tamam iyi, bakayım videoya... İyi güzel de, annenin çelik tencere takımı arka planda 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts