İçeriğe Yönlendir

Yaz Dizimiz Başladı Golf 7

Alparslan Coban

Recommended Posts

Alparslan Coban
  Mehmet Ozyurek yazdı:

Sonuç ne oldu. 110 luk muymuş :)

Güle güle kullan Alparslan 

Genişlet  

Teşekkür ettim Emmi ben de ona bakınıyordum :) 105 lik galiba kesin olarak sanirim :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hadi hayırlı olsun, güç ve donanımı olarak alabileceğinin en iyisinden şaşma demiştim sende öyle yapmışsın :)  güçte fena değil yeterli, bu senin motor kayışlı sanırım, 110 luklarmı zincirliydi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban
  Cem Dilmen yazdı:

Hayırlı olsun. Kazasız günlerde sağlıkla binin inşallah. 

Genişlet  

Teşekkürler çok sağolun.

Mahmut Yıldız yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 

Genişlet  

Teşekkürler

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Hadi hayırlı olsun, güç ve donanımı olarak alabileceğinin en iyisinden şaşma demiştim sende öyle yapmışsın :)  güçte fena değil yeterli, bu senin motor kayışlı sanırım, 110 luklarmı zincirliydi?

Genişlet  

Sağol Ali abi 1.2 Golf 7 ler tamami 16v imiş anladığım kadarıyla triger kayış 

Gökhan Aksu yazdı:

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.

Darısı bana🙃

Genişlet  

Teşekkürler inşallah diyelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)

Ea211 diye geciyor bu unite. 

105ligi de var 110lugu da. Hatta 86 ve 90hp olanlari da var.

1.2 TSI 63 kW
63 kW (86 PS; 84 bhp) at 4,800 rpm; 160 N⋅m (118 lb⋅ft) at 1,400–3,200 rpm (CJZB)
63 kW (86 PS; 84 bhp) at 4,300-5,300 rpm; 160 N⋅m (118 lb⋅ft) at 1,400–3,500 rpm (CYVA)
1.2 TSI 66 kW
66 kW (90 PS; 89 bhp) at 4,400–5,400 rpm; 160 N⋅m (118 lb⋅ft) at 1,400–3,500 rpm (CJZC, CYVA)
1.2 TSI 77 kW
77 kW (105 PS; 103 bhp) at 4,500–5,000 rpm; 175 N⋅m (129 lb⋅ft) at 1,400–3,500 rpm (CJZA)
1.2 TSI 81 kW
81 kW (110 PS; 109 bhp) at 4,600–5,600 rpm; 175 N⋅m (129 lb⋅ft) at 1,400–4,000 rpm (CYVB,CJZD)
tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
(düzenlendi)

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Daha öncelerde Golf'un çok abartıldığını aslında o kadarda abartılmaması gerektiğini düşünüyordum ama arkadaşımın 2016 1.2 manuel golf aracını kullandıktan sonra ve daha az abartıldığını fark ettim :D  güzel seçim, güzel renk.

tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar

Hayırlı olsun. 

Dsg konusu görmeyiz umarım, inş. üzmez. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Hayırlı olsun.

Güzel renk, güzel araba.

Motorun kaçlık olduğu hala muamma yalnız :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban
  Tayfun Aydın yazdı:

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallah..

Genişlet  

Teşekkürler Tayfun Hocam sizin araca da buradan tekrar hayırlı olsun diyelim :)

Fatih Evcin yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Daha öncelerde Golf'un çok abartıldığını aslında o kadarda abartılmaması gerektiğini düşünüyordum ama arkadaşımın 2016 1.2 manuel golf aracını kullandıktan sonra ve daha az abartıldığını fark ettim :D  güzel seçim, güzel renk.

Genişlet  

Çok sağ olun :) artısı eksisi elbet vardır ama güzel keyifli araba hb lerde artık  klasik olmuş.  Her kasası değil ama  benim favorim Golf 4 ve Golf 7  

Ali Tuğberk Avar yazdı:

Hayırlı olsun. 

Dsg konusu görmeyiz umarım, inş. üzmez. 

Genişlet  

Sağol inş yaşamayız diyelim 50 bin km de iken kavrama değişmiş servis raporu var şuan gayet iyi yarın içinde artık nasip kısmet :) 

Alptuğ Özcan yazdı:

Hayırlı olsun.

Güzel renk, güzel araba.

Motorun kaçlık olduğu hala muamma yalnız :D

Genişlet  

Çok sağol ben 105 lik olarak kabul etmiştim aslında sonra  bir boşluğa düştük bakalım bulucaz inş halledicez :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı olsun hocam. Allah ağız tadı ile binmeyi nasip etsin. Sıfır araçtan ikinci ile zaten böyle bir arac olmasa gecilmezmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

105 HP den 115 HP arabaya geçtim değişen birşey olmadı 5 beygiri hissedecek kaç usta şoför var burda yahu [emoji28] Mevzu 5 HP den başka işe onu bilemem.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
  Metin Akbal yazdı:

105 HP den 115 HP arabaya geçtim değişen birşey olmadı 5 beygiri hissedecek kaç usta şoför var burda yahu emoji28.png Mevzu 5 HP den başka işe onu bilemem.

Genişlet  

Bilgi amaclı merak ettim ben metin hoca 🤔

Motor goruntusu kısmen farklı cünkü..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Şasiden bakınca görülebilecek sistem yok mu? Kullanıcıların bakabildiği yerler var başka markalarda ama vw için bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
  Ü.Emre Kartal yazdı:

Şasiden bakınca görülebilecek sistem yok mu? Kullanıcıların bakabildiği yerler var başka markalarda ama vw için bilmiyorum. 

Genişlet  

motor kodu 4 hane lazım.. ordan anlarız..

Yorum bağlantısı
Alparslan Coban
  Alpay Sumer yazdı:

@Alparslan Coban Ben hala emin olamadım.. motor kodunu tam yazarmısın?  

Genişlet  

CJZ5761.. şeklinde yani servis raporlarinda 105 hp olarak geçiyor motor yeni tip16v, triger kayış bildiklerim bunlar ama bakınca nerden ayırt ediliyor onu ben de bilmiyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...