Barış AÇIL 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayirli olsun bence cok iyi bir secim olmus 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: Bluetoothla olmaz.. Adamların naptıgı karmakarısık.. İstesen paket üzerne hersey ekliyorlar 😄 Motor kodu yazın bakalım.. Ne kadan güzel bir slogan.. Arada atabilirmiyim 😂 Motor kodu CJZ diye başlıyor... 110 luklarda paketlerden bağımsız Bluetooth var diye biliyorum ama yanilabilirim. Sloganda Temprayi tek geçerim "Babam öyle diyor" 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Aslında "bence" 105 olan daha iyi bir motor daha eski usul. rektifiye felan olması daha makul. Yeni olan 0.5 litre daha az yakıyor en az ama bence dahaa karmaşık. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim hocam yani sürücü olarak kayıp 5 beygiri farkeder miyim bilmiyorum. 1.2 tsi ler çıktığında hep bir acaba durumu vardi 1.4 epeydir kullanildigindan daha güvenli geliyordu ama 1.2 ler de sanirim kötü bir ün yapmadi sanayide gerçi ustalar daha iyi gözlemlemiştir. 1.0 tsi ve 1.5 act tsi ile olay başka yerlere gitti sonradan zaten Barış AÇIL yazdı: Hayirli olsun bence cok iyi bir secim olmus Sağolun teşekkürler Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Allah razı olsun amin Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın Tungsten gri biraz daha koyu diye biliyorum ama ışıktan belki fotoğrafta farklı görünüyor olabilir. Her halükarda güzel seçim, güzel renk 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Alparslan Coban yazdı: Teşekkür ederim hocam yani sürücü olarak kayıp 5 beygiri farkeder miyim bilmiyorum. .. Arka arkaya kullanılırsa farkeder sanırım. 105 ler zincirli vs. daha geç ısınır motor. https://www.motorreviewer.com/engine.php?engine_id=115 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Alparslan Coban yazdı: Motor kodu CJZ diye başlıyor... 110 luklarda paketlerden bağımsız Bluetooth var diye biliyorum ama yanilabilirim. Sloganda Temprayi tek geçerim "Babam öyle diyor" evet o da güzeldi 🤗 cyv olarak geciyor bendeki.. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Maşallah Hangi kasa olursa olsun bi GOLF'üm olsun çok istemiştim.... Rabbim kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Kaliteli araç vesselam, pek güzel, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun Alparslan bey, güzel günlerde kullanın Rengi çok hoşuma gitti 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. 🧿🧿 Teşekkürler amin. Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Tungsten gri biraz daha koyu diye biliyorum ama ışıktan belki fotoğrafta farklı görünüyor olabilir. Her halükarda güzel seçim, güzel renk Teşekkürler. Işıktan sanırım hocam renk normal griden bir tık daha koyu bu hafta bir öğretmen arkadaş gri aldi yanyana denk getirirsem foto atarim güzel olur:) Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Sağolun teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Talha Bilgi yazdı: Maşallah Hangi kasa olursa olsun bi GOLF'üm olsun çok istemiştim.... Rabbim kaza bela vermesin Teşekkür ederim, Golf 8 ler 9 lar 10 lariniz olsun inşallah:) Burak Kuşçu yazdı: Hayırlı olsun çok güzel 🧿 Çok sağol Köksal Yılmaz yazdı: Kaliteli araç vesselam, pek güzel, güle güle kullan Teşekkür ederim sağolasın yakınlarda olsak da bir pasta cila temali sohbet olsa ben izleyiciyim gerçi elimden gelmiyor:) İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Alparslan bey, güzel günlerde kullanın Rengi çok hoşuma gitti Çok sağolun, teşekkür ederim:) 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun Hocam. En çok yakıştırdığım renk. Çok asil duruyor. 7 nin keskin çizgilerini ortaya çıkaran bir renk. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 6 yıl boyunca çok keyif alarak kullandım. Yararı olursa benim arabamın konusunun linki. Golf 7 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: motorun fotosunu görebilir miyiz? 110 mu 105 mi değerlendirelim. hayırlı olsun. motor fotomuz bu şekilde 105 lik galiba🤔 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 motor fotomuz bu şekilde 105 lik galiba[emoji848]Turbo arkada 110 olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun. Kazasız günlerde sağlıkla binin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 (düzenlendi) Alparslan Coban yazdı: motor fotomuz bu şekilde 105 lik galiba🤔 Motor yeni nesil 16 valfli olan ünite. Golf 7 lerde eski nesil zincirli olan mitor yoktu galiba turkiyede. Benim eski jettanin motoru da ayniydi 105hp olarak geciyordu. Zincirli olan degil bu unite. En saglam tsi unitelerden biri... Az yakar,çok kacar ve saglamdir... 1 Haziran 2022 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Sonuç ne oldu. 110 luk muymuş Güle güle kullan Alparslan Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Alpay Sumer yazdı: Ne kadan güzel bir slogan.. Arada atabilirmiyim 😂 Wir leben Autos Ha birde Asakishi mi ne vardı. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts