Oğuzkan Işık 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tayfun Aydın yazdı: Bilemedim Pcden de göremiyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Pcden de göremiyorum Göz kamaştırıyor 😁 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Pcden de göremiyorum Oğuzkan, anlaşılan fakirler (bende dahil) göremeyecek anlaşılan 😂😂 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Selçuk Bakış yazdı: Göz kamaştırıyor 😁 Eminim öyledir. Göremedim ama 😃 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ama haksızlık bu, ben fotoğrafları göremiyorum. Hayırlı olsun Selçuk Bakış yazdı: Göremeyenler için fotoğraflar biraz yüksek kalite olduğu için net ile alakalı olabilir Bence halen haksızlık, internet hızına müdahale edebilmek istiyorum 2 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 308 ve eat güzel kombinasyon bindim tecrübe ettim, üzmez güzel araçtır. Hatta bence hakkı verilmeyen bir araçtır. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Pcden de göremiyorum Bende göremiyorum fotoğrafları Göremesek de güzeldir mutlaka hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Murat Sahın yazdı: Ama haksızlık bu, ben fotoğrafları göremiyorum. Hayırlı olsun Bence halen haksızlık, internet hızına müdahale edebilmek istiyorum Netlerimizi birleştirelim 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Pcden de göremiyorum İsa Acar yazdı: Oğuzkan, anlaşılan fakirler (bende dahil) göremeyecek anlaşılan 😂😂 Murat Sahın yazdı: Ama haksızlık bu, ben fotoğrafları göremiyorum. Hayırlı olsun Bence halen haksızlık, internet hızına müdahale edebilmek istiyorum Alptuğ Özcan yazdı: Bende göremiyorum fotoğrafları Göremesek de güzeldir mutlaka hayırlı olsun Oğuzkan Erışık yazdı: Netlerimizi birleştirelim Arkadaşlar deniyorum tekrar Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tayfun Aydın yazdı: Arkadaşlar deniyorum tekrar Yaşa! 😃😃 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Yaşa! 😃😃 Oğuzkan hocam şimdi oldu mu? Denedim ama bilemiyorum yine Üst tarafta.. 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tayfun Aydın yazdı: Oğuzkan hocam şimdi oldu mu? Denedim ama bilemiyorum yine Üst tarafta.. Maşallahhhh. Pek güzelmiş. Güle güle binin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 (düzenlendi) bazı modellerin kaderidir: panjurdaki arma değişik olsa 3 misli fiyata 4 misli satar derler amazonlar 2 Haziran 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Gözüküyor, şükür Tekrardan hayırlı olsun Tayfun öğretmenim Güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Ben de aracı yeni görenlerdenim, tekrar hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bazı modellerin kaderidir: panjurdaki arma değişik olsa 3 misli fiyata 4 misli satar derler amazonlar Çağlar hocam stlio, bravo gibi araçlar için de ben hep bu terimi kullanmışımdır. Ülkemizde böyle bir sorun maalesef var. Alışkanlıklarımızdan vazgeçemiyoruz. 4 ileri şahinler kapışılıyordu tam otomatik honda lar ülkeme gelirken... İsa Acar yazdı: Gözüküyor, şükür Tekrardan hayırlı olsun Tayfun öğretmenim Güzel araç Çok teşekkürler İsa hocam sonunda başardım Mahmut Yıldız yazdı: Ben de aracı yeni görenlerdenim, tekrar hayırlı olsun. Teşekkürler Mahmut hocam.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts