Tayfun Aydın 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Arkadaşlar merhabalar. Uzun süredir aracı satıp otomatik bir araca geçişi planlamaktaydım. Uzun uzadıya FB7 Civic ve Egea HB baksam da en son temiz yakaladığım bir yeni 308 alma fırsatım oldu. Şanzımanına ve motoruna güvendiğim için tercih ettim. Bir kaç peugeot yetkili servisinde çalışan arkadaşlarımdan da tavsiye aldım. Kendi aracımı ( astra h 2012 boyasız değişensiz dizel manuel ) aracımı sattıktan sonra biraz kredi ile bu aracı aldım. Sizlerin beğenisine sunuyorum. Kullanım ile ilgili , araçla ilgili her türlü eleştiri ve öneriye açığım arkadaşlar. Lütfen kullananlar veya bu aracı bilenler benden tecrübelerini eksik etmesin. Araç 59 binde trigier değişmiş. Peugeot Yetkili servis çalışanından aldım. Renk olarak Alp Beyazı diye geçiyor. Yakıt olarak Ankara'da sıfırladım ve test ettim. Gerçekten çok beğendim. Hiç de zorlamadı. Onları da en altta paylaşıyorum. Teşekkürler... Araç: 2015 Peugeot 308 1.6 BlueHDİ 120HP EAT6 ACTİVE Şehir içi - Şehir dışı karışık Şehir dışı 18 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 C segmentinin en güzel aracı iyi günlerde kullanın Bide çift taraflı dijital klima olsaydı 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: Teşekkürler Çağlar hocam. Aydın Sert yazdı: Kazasız belasız günlerde kullanın. Aydın hocam sağolasın teşekkürler. İnşallah.. Fatih Keskin yazdı: C segmentinin en güzel aracı iyi günlerde kullanın Bide çift taraflı dijital klima olsaydı Fatih hocam sorma. Sattığım aracım dijital klima olduğu için aramıyor değilim ancak otomatik katlanan aynalar, ön park sensörü, aktif bilgi ekranı gibi artıları olunca artık pek görmüyoruz 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız... Yol bilgisayarı depo ölçümüyle tutarlı ise mükemmel değerler. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Şehir içi 6 lt şehir dışı 4.7 lt yakıyorum diye kasılıp ta geziyordum. Resmen omuzlarım düştü. Araca ve tüketim rakamlarina maşallah diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Güzel günlerde kullanın kazasız belasız. Çok güzel aracınız var. Listeme eklediğim araçlardan biri. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayirli uğurlu olsun.. gülerek kazasız belasız kullanın..Gayet yakısıklı duruyor.. Triger degisimi erken geldi bana ama iyi de olmus.. tekrar kazasiz belasiz olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayırlı olsun mantıklı bir seçim olmuş, rengi güzeldir kendini gösterir 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Astra dan sonra yorumları almak isterim 😊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun. Astra dan sonra yorumları almak isterim 😊 orantısız güç kullanımı olur, bu pug ayrı bir dünya... 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tayfun öğretmenim hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Ancak fotoğraflar telefonda da pcde de gözükmüyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun. Fotoğrafları göremiyorum mobilden 2 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun EAT kullananlar çok beğeniyor sanki bu motor şanzıman ikilisinin bir Türkiye yakıt rekoru gibi bir şey vardı yanlış hatrlamiyorsam. Şu sıralar eat8 epey revaçta çift kavrama şanzımanlarin kavramasi mekatronigi vs derken çölde bir vaha gibi oldu bu gelişmiş tam otomatikler. Gülerek binin 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız... Yol bilgisayarı depo ölçümüyle tutarlı ise mükemmel değerler. Çağatay hocam konuştuğum kişiler yüzde-5 yüzde -10 şehir içi yükselebilir dediler. Ben inanın bana 6-7 litrelere kadar şehir içi razıyım zaten çünkü işe çok kısa yolda tamamen trafik ile gidiyorum. Mustafa Erkan yazdı: Şehir içi 6 lt şehir dışı 4.7 lt yakıyorum diye kasılıp ta geziyordum. Resmen omuzlarım düştü. Araca ve tüketim rakamlarina maşallah diyorum. Hocam çok teşekkür ediyorum. Yakıt konusunda ciddi şekilde düşük olduğunu sürekli duyuyordum ama 1.3 astradan sonra ne kadar olursa olsun fazla yakar diyordum. Gerçekten ben de şaşırdım. Tabi Ankara otobanı olması da etkili. Bolu tüneli kapalıydı Abant yoluna verdi. Bu değerlerde orası da dahil. Hız sabitleyici ile sürdüm bir çoğunu. Mert Gülkokan yazdı: en güzel araçlardan biri c segmentinde adblue pompası değişmiş ise kafanız rahat eğer değişmedi ise can sıkabilir güzel bir yazılımla iptal olur en kolayından Mert hocam o konuda birşey konuşmadık büyük ihtimalle değişmemiştir. 2 bakıma bir komple sıvısının değişmesi lazım sanırım ve 1 bakım önce değişmiş... C segmentinde gerçekten güzel bir araç. Mehmet Yeter yazdı: Güzel günlerde kullanın kazasız belasız. Çok güzel aracınız var. Listeme eklediğim araçlardan biri. Mehmet hocam teşekkürler. İnşallah istediğiniz gibi olur.. Alpay Sumer yazdı: Hayirli uğurlu olsun.. gülerek kazasız belasız kullanın..Gayet yakısıklı duruyor.. Triger degisimi erken geldi bana ama iyi de olmus.. tekrar kazasiz belasiz olsun.. Alpay hocam çok teşekkürler. Satıcı arkadaş kampanya vardı o sıra değiştirdim dedi. Ben çok 308 baktım 2015-2016 modellerin bir çoğu bu kampanyadan yararlanarak değiştirmiş. Çoğu ilanda trigier değiştiği yazıyordu. Kayış olduğu için ben de daha iyi dedim içimden işin açıkçası. Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun yeni aracınız. Çok sağolun Zeki hocam.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Tansu hocam.. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun mantıklı bir seçim olmuş, rengi güzeldir kendini gösterir 😊 Teşekkürler Selçuk hocam. İnanın çok düşündüm. Özellikle Astra -K da vardı radarımda. FB7 civic de. Egea yı elemiştim çünkü gerçekten düşük km ve dolusunu bulmak zordu. Renk olarak beyaz uzun zamandır kullanmıyordum iyi oldu Aslında piyasada daha çok grisi var. Bu renk de güzel. Cam tavan da olsaydı tadından yenmezdi sanırım Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun. Astra dan sonra yorumları almak isterim 😊 Metin hocam biraz km yaptıktan sonra bu konu hakkında hususi bir yazı yazacağım. Biraz kullanmadan yanlış yazı olur diye düşünüyorum. Bu arada Astra-K 1.6 cdti enjoy da radarımdaydı Metin hocam ancak pek iyi şeyler duymadım ondan dolayı 308 e devam ettim. İzmir de düşük km temiz bir tane bulmuştum anca sahibi çok çelişkili konuşuyordu ben de vazgeçtim. Gölcük'te de vardı siyah diye gönlüm istemedi. Siyah renkten çok çektim malum Donanım olarak da 308 den eksiği vardı fazlası yoktu. Bakalım kararımız bu yönde oldu. Çok teşekkür ederim Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkürler Nihat hocam İsa Acar yazdı: Tayfun öğretmenim hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Ancak fotoğraflar telefonda da pcde de gözükmüyor İsa hocam çok sağol. Fotoğraflar mobilden gözükmüyor ama pc de sorun yok gibi. Enteresan. Bazı arkadaşlar görüyor bende de açılıyor acaba tarayıcı ile alakalı mı bilemedim. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. 🧿 teşekkürler Evren hocam.. Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun. Fotoğrafları göremiyorum mobilden Oğuzkan hocam teşekkürler. Mobilden ben de göremedim ana sanırım pc den sorun yok. Bilemedim Alparslan Coban yazdı: Hayırlı olsun EAT kullananlar çok beğeniyor sanki bu motor şanzıman ikilisinin bir Türkiye yakıt rekoru gibi bir şey vardı yanlış hatrlamiyorsam. Şu sıralar eat8 epey revaçta çift kavrama şanzımanlarin kavramasi mekatronigi vs derken çölde bir vaha gibi oldu bu gelişmiş tam otomatikler. Gülerek binin Hocam eat6 şanzımanı bir çok firma kullanıyor ve gerçekten servisler sorunsuz şanzıman diyor. Ben de geçişler olsun, devir aralıkları olsun performansını beğendim şimdilik. Çok teşekkür ediyorum. Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Amin Tamer hocam sağolasın. Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mahmut hocam sağolasın inşallah... 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Göremeyenler için fotoğraflar biraz yüksek kalite olduğu için net ile alakalı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Selçuk Bakış yazdı: Göremeyenler için fotoğraflar biraz yüksek kalite olduğu için net ile alakalı olabilir Öyle ölmezler yahu. Herkeste 8 GB ram octa core işlemci 2.84 ghz 108 mp telefon yok diye de bu yazılmaz ki 😅 (Mi 10T Pro cihazımdan yaziyorum ) 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Öyle ölmezler yahu. Herkeste 8 GB ram octa core işlemci 2.84 ghz 108 mp telefon yok diye de bu yazılmaz ki 😅 (Mi 10T Pro cihazımdan yaziyorum ) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts