İçeriğe Yönlendir

Çamaşırı Delen Çamaşır Makinesi - Olmaz Olsun. Ne Yapmalı?

Doğan Arşiray

Recommended Posts

İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Beni bi arasana ablanın sesi nasıl öğren

900 e kapalı olmasaydı keşke benim hat :(

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ne makinaymış arkadaş, çırçır mübarek :) hende otomatik, full....

benim makina 15 senelik, baktım kazan görünmeyen kısımda kireç oluşmuş, doldurdum 10-15 lt. üzüm sirkesini, 2 gün bıraktım ara ara elle çevirdim, şuan parıl parıl iç dış parlıyor, daha gider bir 15 sene daha :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ne makinaymış arkadaş, çırçır mübarek :) hende otomatik, full....

benim makina 15 senelik, baktım kazan görünmeyen kısımda kireç oluşmuş, doldurdum 10-15 lt. üzüm sirkesini, 2 gün bıraktım ara ara elle çevirdim, şuan parıl parıl iç dış parlıyor, daha gider bir 15 sene daha :D

Çamaşır elde yıkanır abi?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bence kullanıcı hatası, tez makina alına yerine :tongue:

d56ffd92f0617fa8fc6a9265cc210a31.jpg

Not: makina motor ömrü için min sıkmada kullanın, özellikle inverter motorluların parçası purçası yoktur ve pahalıdır, mesle biz 600 devirde en alt sınırda kullanırız...

Resmi görünce kolum sızladı. Küçükken elimi kaptırmıştım. Annem yetişene kadar koluma kadar almıştı vicdansız makine.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Doğan Arşiray yazdı:

iş bende bu nedenle arkasını söküp, su dolumu yaparken mi, yoksa tahliye ederkenmi kaçak yapıyor gözlemlemem lazım diye düşünüyorum.

Genelde pompadan kaçırır. 
Kireçli mi suyunuz?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Emre Şimşek yazdı:

Resmi görünce kolum sızladı. Küçükken elimi kaptırmıştım. Annem yetişene kadar koluma kadar almıştı vicdansız makine.

korkardım o merdaneden....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Doğan Arşiray
Emre Şimşek yazdı:

Genelde pompadan kaçırır. 
Kireçli mi suyunuz?

hayır değil. TDS değerleri filan acaip düşük.

güncel.

makine deliyor aga... hep aynı 5 li delik formasyonunda deliyor. hep ince tshirtleri ve elbiseleri deliyor. ayrıca o deliklerin olduğu yerde hafifi ayrıca sürtünme izleri var. avustralya lg parçacısında kapak lastiğini buldum. maliyet 4500 TL gibi... gümrük posta vs. 

10 11 kg lik yeni bir makine alayım diyorum... grundig vs. 15 bin tl civarı alabiliyoruz. 9 taksit. LG in üzerine koyarım kurutma makinesinide çıkartırım oradan. yine üst üste duran iki makine olmuş olur. yorgan battaniye ayakkabı vs yıkayacağımızda LG ile devam. kibar şeylerde yerli malı ile devam.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

hayır değil. TDS değerleri filan acaip düşük.

güncel.

makine deliyor aga... hep aynı 5 li delik formasyonunda deliyor. hep ince tshirtleri ve elbiseleri deliyor. ayrıca o deliklerin olduğu yerde hafifi ayrıca sürtünme izleri var. avustralya lg parçacısında kapak lastiğini buldum. maliyet 4500 TL gibi... gümrük posta vs. 

10 11 kg lik yeni bir makine alayım diyorum... grundig vs. 15 bin tl civarı alabiliyoruz. 9 taksit. LG in üzerine koyarım kurutma makinesinide çıkartırım oradan. yine üst üste duran iki makine olmuş olur. yorgan battaniye ayakkabı vs yıkayacağımızda LG ile devam. kibar şeylerde yerli malı ile devam.

7 ay önce altus 9 kg 1000 devir aldım 11500 tlye aşırı memnunum

tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

altus arçelik miş. grundig de öyleymiş.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Doğan Arşiray yazdı:

evde beko grundig altus herşey var abi

en son grundig robot süpürge aldım ço başarılı ki piyasanın en ucuz ürünü aslında

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

supurge bizde de var, gayet iyi. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Bizim samsung yine bozuldu yaptırmayacam artık kendimiz tamir edersek yedek olur

Hoover aldım servis beklioz dahada hem yıkama hem kurutmalı makine almam

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ali Gök yazdı:

Bizim samsung yine bozuldu yaptırmayacam artık kendimiz tamir edersek yedek olur

Hoover aldım servis beklioz dahada hem yıkama hem kurutmalı makine almam

allah sabır versin hoover alarak garip bir işlem yapmışsınız

Hoover çalışanları hoover almıyor servis ve yedek parça olarak

adem helvacıyı takibe alın bir ara bayağı bir sorun paylaştı paylaşmaya devam ediyor her marka hakkında

insanlar yaşadıklarını sorunu videoya çekip instagramdan paylaşmasını rica ediyorlar

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Gülmez yazdı:

allah sabır versin hoover alarak garip bir işlem yapmışsınız

Hoover çalışanları hoover almıyor servis ve yedek parça olarak

adem helvacıyı takibe alın bir ara bayağı bir sorun paylaştı paylaşmaya devam ediyor her marka hakkında

insanlar yaşadıklarını sorunu videoya çekip instagramdan paylaşmasını rica ediyorlar

Hanım al dedi bana stres olacak bi durum yok yani abi🤣

• Teşekkür 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Doğan Arşiray yazdı:

Grundig iyidir. 16 yıllık tv si, süpürgesi, saç kurutma makinası var. Hiç arıza yok. Plastik kalitesi ciddi iyi. 4 metre kablo koymuş adamlar saç kurutmaya.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

Hanım al dedi bana stres olacak bi durum yok yani abi🤣

iste olayi cozmus bir kardesimiz

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

14 bin olan grundig makine 18 bin oldu bir günde iyimi!? bu nasıl fiyat belirsizliğidir.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çamaşır kemiren makinalarınız 500tl’ye evinizden alınır

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Doğan Arşiray yazdı:

14 bin olan grundig makine 18 bin oldu bir günde iyimi!? bu nasıl fiyat belirsizliğidir.

Bugün yarından ucuz demiş tibetli.

• Teşekkür 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Doğan Arşiray yazdı:

Efbiay bu hesapları izliyor.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

Aynı ürünün 1 haftalık trendyol fiyatı;

1.gün 1800

2.gün 2200

3.gün 1500

borsa hissesi mi alıyoruz malzemi mi alıyoruz belli değil. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bir tane 10 kg altus çamaşır makinesi siparişi verdim. 9 taksit. aldın aldın vaziyeti var melesef piyasada. neye baktıysam tükendi, kurudu :P

Yorum bağlantısı
Ali Gök

benim aldığım hoover kuruldu. 3 yıl garantisi var . 2000 TL karşılığındada 3 sene garanti uzatma satıyorlar onuda alacam 6 yıldan sonra ilk arızasında camdan balkondan aşağı atıp yenisini alacam bundan böyle 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Doğan Arşiray yazdı:

19600 TL oldu?!

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...