Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Data visualization var. Data mining de varsa iş teklif edeyim. 😄 ekstra bir tane silindir verirsen yarın başlayayım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Harcar giderim hiç hesap yapmam.. 😂😂 Arada sırada gelir gider hesabı yaparım kafam karışır bırakırım.. Bugünlere geldik çok şükür. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Harcar giderim hiç hesap yapmam.. 😂😂 Arada sırada gelir gider hesabı yaparım kafam karışır bırakırım.. Bugünlere geldik çok şükür. benim bi arkadaş var. Açık İhale oynarken kimde hangi kağıt var çok iyi analiz yapar aklında tutar. Ben de onu yapamıyorum mesela. Üşeniyorum her el aynı şeyi yapmaya. O da benim hesaplamayı yapmaya üşeniyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim bi arkadaş var. Açık İhale oynarken kimde hangi kağıt var çok iyi analiz yapar aklında tutar. Ben de onu yapamıyorum mesela. Üşeniyorum her el aynı şeyi yapmaya. O da benim hesaplamayı yapmaya üşeniyor Vegasta kağıt saymak yasakmış.. 😃 Benim kahve işleten bir komşu var bazen bahçede okey oynardık. Çoğunlukla 5-6 taş çekmeden biterdi. Yenmek nasip olmadı adamı.. 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 yahu ben geçim derdi olmayan insan görünce şaşırıyorum artık. Tabii ince ince hesaplayıp çarkı çevirmez. Ay başında 2500 + 3200 borç yaptım.. hepsinde araba için.. araba haftada 300 tl destek alsa bu borcu kapatmam 19 ay alıcak.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Vegasta kağıt saymak yasakmış.. 😃 Benim kahve işleten bir komşu var bazen bahçede okey oynardık. Çoğunlukla 5-6 taş çekmeden biterdi. Yenmek nasip olmadı adamı.. 😂 Cebi dolu gelmiştir o Ali Darbaz yazdı: yahu ben geçim derdi olmayan insan görünce şaşırıyorum artık. Tabii ince ince hesaplayıp çarkı çevirmez. Ay başında 2500 + 3200 borç yaptım.. hepsinde araba için.. araba haftada 300 tl destek alsa bu borcu kapatmam 19 ay alıcak.. ödüyorsunuz bir şekil işte. Benzin 25 lira iken bile uzun yol yapılıyor. Eksiye düşüyorsanız satın. Araba artık ciddi masraf. Daha sigorta kasko mtv muayene var Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu ben geçim derdi olmayan insan görünce şaşırıyorum artık. Tabii ince ince hesaplayıp çarkı çevirmez. Ay başında 2500 + 3200 borç yaptım.. hepsinde araba için.. araba haftada 300 tl destek alsa bu borcu kapatmam 19 ay alıcak.. Sakınan göze çöp batar hocam, bas marşa bak keyfine.. Telefonu arabaya bağlayıp arka teker bilyası kaç tur döndü diye bakmaya gerek yok.. 👍🙏 Kaputu silecek suyu doldurma harici açmayan adamların arabaları fink atıyor haftada bir buji kablolarına kadar silenler motor yaptırıyor.. 🧿 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cebi dolu gelmiştir o Bilmem artık günahı boynuna.. Çok dondurmamızı yediler çoluk çocuk.. 😂😂 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cebi dolu gelmiştir o ödüyorsunuz bir şekil işte. Benzin 25 lira iken bile uzun yol yapılıyor. Eksiye düşüyorsanız satın. Araba artık ciddi masraf. Daha sigorta kasko mtv muayene var benim şirket haftada 750 TL destek veriyor. Yeterki sen arabanla gel, servisle uğraştırma bizi. 19 ay hesabını o şekilde yaptım.. haftalık yakıt düşünce 300 kalıyor. Oda kasko bakım parası. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 dağ yüksekliği ve kar korelasyonu vardır, matematik ile evreni açıklayabiliyorlar Serkan Toker yazdı: arka teker bilyası kaç tur döndü diye bakmaya gerek yok. 4x4 olmayanlar bakmasın tabii, biz de 2 diferansiyel var elmalı parfem , e biz nağpak 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: 4x4 olmayanlar bakmasın tabii, biz de 2 diferansiyel var elmalı parfem , e biz nağpak Ormanda sürerken mi bakıyorsunuz şehiriçinde mi, Creme Bruleem.. ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Ormanda sürerken orman? ney o? gül losyonlu güllaçım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: orman? ney o? gül losyonlu güllaçım 4x4 leri ormanda sürmüyor musunuz medovikim ? Orman arabası değil mi onlar ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: 4x4 leri ormanda sürmüyor musunuz medovikim ? Orman arabası değil mi onlar ? Daha toprağa değmedi. Maslak asfaltlarında 4x4 dersin kim bilecek Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Piller ısınınca tamamen devre dışı kalabiliyor. Antalyada güneş altında kalmış hibrit geri geri gidemiyecekmi yani ? 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Ersen Tapan yazdı: Antalyada güneş altında kalmış hibrit geri geri gidemiyecekmi yani ? piller devre dışı kalıyor ama motorun ürettiği enerjiyi direkt olarak da kullanabiliyor. Ama güzel nokta. 👏 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: direkt olarak da kullanabiliyor Direkt kullanıyorsa sorun yok o zaman . 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şu tablo excel’de 10 farklı sayfanın algoritmasıyla oluşuyor. Yıkama için verdiğim parayı bile yazarım. Hesabı dolarla yaparım. Daha da bir şey demiyorum Ne güzel tablo , tüm veriler var. Bende yakıt fişi toplamı / yaptığım km işlemini yapınca çok mu ince hesap yapıyorum diye düşünüyordum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Ersen Tapan yazdı: Antalyada güneş altında kalmış hibrit geri geri gidemiyecekmi yani ? gidiyor, benzinli motor çalışıyor, EV1 motoru 6500 devirde dönüyor, normalde benzinli çalışmaz ise 1500 devirde dönüyor farkı o sadece. antalyaya da gerenk yok, gebzede kahvaltı yap çık, yine benzinli çalışıyor R de, kafasına göre takılıyor motor beyniakıllı birşey Ersen Tapan yazdı: Direkt kullanıyorsa sorun yok o zaman . pil komple devre dışı ise, araba yine yürüyebiliyor ancak sorunu içinde hissediyorsun, manuel arabada 3000 devire kadar gaza basıp debriyajı çaat diye bırarak kalkalrak deneyimleyebilirsin o anı. bir de 1600kg kütleyi 76ps ile kullanıyorsun gibi bir performans ile 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: gidiyor, benzinli motor çalışıyor, EV1 motoru 6500 devirde dönüyor, normalde benzinli çalışmaz ise 1500 devirde dönüyor farkı o sadece. antalyaya da gerenk yok, gebzede kahvaltı yap çık, yine benzinli çalışıyor R de, kafasına göre takılıyor motor beyniakıllı birşey pil komple devre dışı ise, araba yine yürüyebiliyor ancak sorunu içinde hissediyorsun, manuel arabada 3000 devire kadar gaza basıp debriyajı çaat diye bırarak kalkalrak deneyimleyebilirsin o anı. bir de 1600kg kütleyi 76ps ile kullanıyorsun gibi bir performans ile @Fatih Keskin hanım keşke satsaydı. Arabayla neyi denediğinden emin olamadım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabayla neyi denediğinden emin olamadım ben kullandıktan sonra satma kararı alınmış da olabilir bilemem 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Sakınan göze çöp batar hocam, bas marşa bak keyfine.. Telefonu arabaya bağlayıp arka teker bilyası kaç tur döndü diye bakmaya gerek yok.. 👍🙏 Kaputu silecek suyu doldurma harici açmayan adamların arabaları fink atıyor haftada bir buji kablolarına kadar silenler motor yaptırıyor.. 🧿 Bilmem artık günahı boynuna.. Çok dondurmamızı yediler çoluk çocuk.. 😂😂 aa ben. Geçen triger değişeceğiz kaput yapışmış. Alttan olacak olsa açtırmazdım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: aa ben. Geçen triger değişeceğiz kaput yapışmış. Alttan olacak olsa açtırmazdım. Torpidodan da değişirdi aslında, ben triger zamanı gelince götürüp veriyorum yenisini veriyorlar. Arabanın yani, trigerin değil yanlış anlaşılmasın.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts