Emre Şimşek 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: 1 ayı geçti. 2 pkt içerdim. Spora gidiyorum haftada 4 gün. Muhtemelen vücut zorlanmadığı için öksürme refleksine geçmiyor Genç yaşta bırakmanın avantajı diyelim. Ben 8 yaşında bıraktım Eskiden parklarda dayımlar sigara içerdi biz de aynı parkta çocuktuk kaydırağa falan biniyorduk, bir gün merak ettim verdi. Abim de yanımda. Birlikte vızzık içmeye başladık. Öyleki dayımlar atıyor biz havada kapıyoruz vızzıkları, bir iki fırt da biz çekiyoruz. Abim dedi bu böyle olmayacak, bir tane paket alalım efendi gibi içelim. Ben 10 yaşındayım, abim 13 yaşında, dayım da 18. Gittik uzun samsun aldık, artık kralız. Sonra bir gün dayım bizim arabayı babamdan izinsiz alıp gezmeye gitti. Akşam döndüğünde de babam onu dövecekken dayım bizim sigara içtiğimizi söyledi Babamın o anki bakışı yetti bırakmama. Abime yemin ettirdiler 18 yaşına kadar içmeyeceğim diye. Ondan sonra hiç içmedi abim. Ben arada otlandım ama boğazımı çok rahatsız ettiği için başlayamadım hiç. Ağzına tükürdüğüm dayım. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts