Mehmet Ozyurek 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Bi de keçiye soralım bakalım, o ne diyecek? Keçi sigorta meletir.. 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 2 hafta oldu bende bırakalı, fena gitmiyor şimdilik. Sigara için sağlıktan ziyade çokta zaman harcıyormuşum. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 (düzenlendi) çok uzun süre sigara içenlerde bırakmak sağlık sorunlarına yol açıyor diyorlar . Dr kontrolünde kademeli azaltarak bırakma da denenebilir. Mesela öncelikle daha az nikotin içeren paketlere geçilebilir. Kent white 0,1 mg dı. https://almanca.com.tr/blog/sigara-markalarinin-nikotin-oranlari/ 13 Mart 2023 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Erhan Doruk yazdı: çok uzun süre sigara içenlerde bırakmak sağlık sorunlarına yol açıyor diyorlar . Dr kontrolünde kademeli azaltarak bırakma da denenebilir. Mesela öncelikle daha az nikotin içeren paketlere geçilebilir. Kent white 0,1 mg dı. https://almanca.com.tr/blog/sigara-markalarinin-nikotin-oranlari/ Bu doğru. Babam bırakırken ağzı suratı şişmişti adamın tıpkı cüzzam gibi ağzının içi açık yaralarla dolmuştu. Babamın inadı çektiği acıdan beter olduğundan öylece tekte bıraktı adam. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2023 Tam bir yıl olmuş sigarayı bırakalı. Zaman ne çabuk geçmiş. 5 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 niye bırakıyorsunuz yahu bırakmayın dahada artırın devlete para lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: niye bırakıyorsunuz yahu bırakmayın dahada artırın devlete para lazım Günde 10 paket de içilse ihtiyacı karşılamaz:) 1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 Çünkü sigaradan vergi olarak aldığının fazlasını sigara içenin sağlığı için harcıyor devlet. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 devlet sigara içenden ekstra sgk ödemesi alsın o zaman niye aynısını ödüyoruz yahu misal çok kaza yapan adamın kaskosu sigortası pahalı burdada bir şekil yapsınlar 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: devlet sigara içenden ekstra sgk ödemesi alsın o zaman niye aynısını ödüyoruz yahu misal çok kaza yapan adamın kaskosu sigortası pahalı burdada bir şekil yapsınlar Sigara içenden çok vergi alıyor işte. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 31 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Eee ne değişti sende ve cebinde😁 Anlatılmaz yaşanır 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mayıs 2023 Paylaş 31 Mayıs 2023 Nihat Palolu yazdı: Anlatılmaz yaşanır 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Çünkü sigaradan vergi olarak aldığının fazlasını sigara içenin sağlığı için harcıyor devlet. Dejavu. Şeker hastalarına ekmek 100 tl olsun. Bi insülün iğnası kaç para biliyon mu? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Haziran 2023 Paylaş 1 Haziran 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Dejavu. Şeker hastalarına ekmek 100 tl olsun. Bi insülün iğnası kaç para biliyon mu? Çok telefonan bakandan da çok vergi alsın, onun da gözü bozuluyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Nihat Palolu yazdı: Tam bir yıl olmuş sigarayı bırakalı. Zaman ne çabuk geçmiş. Depremde dayanamayıp 3-4 tane içmiştim. Sonra paketi arkadaş vermiştim paket biterse geri başlarım diye. Onun haricinde 15 gün sonra 1 sene olacak. 7 senelik macera sanırım son buldu. Herkese tavsiye ederim. Nihat abi seni de tebrik ediyorum. Hem bunu söylemek, hem de bırakan abilerime bir şey sormak istedim; 11 aydır sigara aklımda bile değilken son haftadır özellikle yemek sonraları ciğerimde tanıdık bir huzursuzluk hissediyorum. Nargile, Puff, Vape ya da direkt sigara gibi dumanlara karşı aşeriyorum resmen, böyle nefes düzenim değişiyor resmen. Kendimi çaya verip egzersiz yaparak dizginliyorum ama teşhis koyamadım. Keyfim de yerinde oysa ki. Bu bir döngü mü, ara sıra gelip giden bir şey mi? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ekim 2023 Paylaş 14 Ekim 2023 Çağrı Alaf yazdı: Depremde dayanamayıp 3-4 tane içmiştim. Sonra paketi arkadaş vermiştim paket biterse geri başlarım diye. Onun haricinde 15 gün sonra 1 sene olacak. 7 senelik macera sanırım son buldu. Herkese tavsiye ederim. Nihat abi seni de tebrik ediyorum. Hem bunu söylemek, hem de bırakan abilerime bir şey sormak istedim; 11 aydır sigara aklımda bile değilken son haftadır özellikle yemek sonraları ciğerimde tanıdık bir huzursuzluk hissediyorum. Nargile, Puff, Vape ya da direkt sigara gibi dumanlara karşı aşeriyorum resmen, böyle nefes düzenim değişiyor resmen. Kendimi çaya verip egzersiz yaparak dizginliyorum ama teşhis koyamadım. Keyfim de yerinde oysa ki. Bu bir döngü mü, ara sıra gelip giden bir şey mi? Ara sıra gelir öyle, yokmuş gibi davran. Vücut temizlenmiş fazlasını atmış bence. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Çağrı Alaf yazdı: Depremde dayanamayıp 3-4 tane içmiştim. Sonra paketi arkadaş vermiştim paket biterse geri başlarım diye. Onun haricinde 15 gün sonra 1 sene olacak. 7 senelik macera sanırım son buldu. Herkese tavsiye ederim. Nihat abi seni de tebrik ediyorum. Hem bunu söylemek, hem de bırakan abilerime bir şey sormak istedim; 11 aydır sigara aklımda bile değilken son haftadır özellikle yemek sonraları ciğerimde tanıdık bir huzursuzluk hissediyorum. Nargile, Puff, Vape ya da direkt sigara gibi dumanlara karşı aşeriyorum resmen, böyle nefes düzenim değişiyor resmen. Kendimi çaya verip egzersiz yaparak dizginliyorum ama teşhis koyamadım. Keyfim de yerinde oysa ki. Bu bir döngü mü, ara sıra gelip giden bir şey mi? Sigarayı bırakmana sevindim, ben de seni tebrik ederim. Sorun hakkında bilgim yok ben de olmadı çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Çağrı Alaf yazdı: Depremde dayanamayıp 3-4 tane içmiştim. Sonra paketi arkadaş vermiştim paket biterse geri başlarım diye. Onun haricinde 15 gün sonra 1 sene olacak. 7 senelik macera sanırım son buldu. Herkese tavsiye ederim. Nihat abi seni de tebrik ediyorum. Hem bunu söylemek, hem de bırakan abilerime bir şey sormak istedim; 11 aydır sigara aklımda bile değilken son haftadır özellikle yemek sonraları ciğerimde tanıdık bir huzursuzluk hissediyorum. Nargile, Puff, Vape ya da direkt sigara gibi dumanlara karşı aşeriyorum resmen, böyle nefes düzenim değişiyor resmen. Kendimi çaya verip egzersiz yaparak dizginliyorum ama teşhis koyamadım. Keyfim de yerinde oysa ki. Bu bir döngü mü, ara sıra gelip giden bir şey mi? Bir yerlerde okumuştum 9. aydan itibaren sigarayla ilgili vücutta son kalıntılarda atıldığı için sigara yoksunluğu birkaç günlüğüne pik yaparmış. Atlatmak nasip olsun, gerçi iş bitmiş artık dönüş ancak gönüllü olur sizde. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Serkan Toker yazdı: Bir yerlerde okumuştum 9. aydan itibaren sigarayla ilgili vücutta son kalıntılarda atıldığı için sigara yoksunluğu birkaç günlüğüne pik yaparmış. Atlatmak nasip olsun, gerçi iş bitmiş artık dönüş ancak gönüllü olur sizde. Doğru olabilir Serkan Abi. Geçti şimdi, eskisi gibiyim tekrar ama mesajı yazdığım gün hiç bırakmamış gibiydim geceli gündüzlü. O açlık hissini tekrar hatırlayınca korkmadım değil. Babama zamanında bir insanın canı nasıl sigara çeker ki diye sorduğumda öyle bir çeker ki diye alaylı alaylı gülerdi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Arkadaşlar bağımlılık iyileşmez düzelir aklınızın bir köşesinde bulunsun. Sigara içme isteği geldiğinde şekerli yiyecekler yiyin, sıvı tüketin. Ortam değişikliği yapın temiz havaya çıkın. 4 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Tam iki yıl olmuş sigarayı bırakalı. Zaman ne çabuk geçmiş. Bıraktım dediğimden beri hiç içmedim içmeyi de düşünmedim. İyi ki bırakmışım. 4 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Saymamaya çalışıyorum ama bugün 11 günüm umarım devam ederim ama şimdiden kendimi iyi hissediyorum. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts