Tansu Kalafatoğlu 12 Haziran 2022 Paylaş 12 Haziran 2022 Hortumlar da çok pahalılanmış Hortumlar da çok pahalılanmış Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Haziran 2022 Yazar Paylaş 12 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hortumlar da çok pahalılanmış Hortumlar da çok pahalılanmış Euro yükseldikçe fiyatlar artıyor 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2022 Zaman ne çabuk geçiyor. Sigarayı bırakalı 43 gün olmuş. Bıraktığım günden beri hiç içmedim içmeyi de düşünmedim. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Temmuz 2022 Paylaş 12 Temmuz 2022 Nihat Palolu yazdı: Euro yükseldikçe fiyatlar artıyor euro düşüyor. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2022 Mehmet Göktürk yazdı: euro düşüyor. Düştüğü kadar bizim yedek parçalara hemen zam geldi ☹️ Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 3 Eylül 2022 Yazar Paylaş 3 Eylül 2022 3 aydan fazla oldu bırakalı. Hiç içmedim. Ağzımın tadı yerine geldi. Bu saatten sonra içmem artık, unuttum çünkü. Hiç sigara içmemiş gibi hissediyorum kendimi. 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Nihat Palolu yazdı: 9 ay olmuş sigarayı bırakalı 2 kere 2.5 yıl bırakıp geri başladım. 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Mart 2023 Yazar Paylaş 5 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: 2 kere 2.5 yıl bırakıp geri başladım. Başlamam ben o konu kapandı artık. Çağlar Bayur yazdı: euro düşmüş 10 liraya mı düşmüş abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Nihat Palolu yazdı: 10 liraya mı düşmüş rakam telaffuz etme, düşmüş de geç basit 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 yav hala içeniniz varmı sigarayı arkadaşlarımla dalga geçe geçe geçe yoruldum artık beni görünce dalga geçecem diye içmiyorlar haha 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: sigara 30 lirayı geçerse yine bırakacağım. Önder Özcan yazdı: 4000 i geçerse kasko yaptırmıycam N'aptınız ? 😃😃 Nihat Palolu yazdı: 9 ay olmuş sigarayı bırakalı Nihat abi nasıl başa çıktın? Bıraktıktan sonra neler değişti hayatında? Bırakmayı çok istiyorum ama içmeyi de seviyorum. Sanırım iğne yaptıracağım. Sabah içmeyeceğim diye paketi almadan çıkıyorum sonra gidip bir daha alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: N'aptınız ? 😃😃 .... Geçen sene haziranda 5205,75 e yaptık Bu sene 6000 i geçerse yaptırmıycam! 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 (düzenlendi) Konusu varmı bakmadımda bendede kola içme bağımlılığı var nasıl çözecem bilmiyorum ciddi ciddi içmek istiyorum hergün . Şekerim flan yok ama canım istiyor İçki sigara yok kola var özetle 12 Mart 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Ali Gök yazdı: Konusu varmı bakmadımda bendede kola içme bağımlılığı var nasıl çözecem bilmiyorum ciddi ciddi içmek istiyorum hergün . Şekerim flan yok ama canım istiyor İçki sigara yok kola var özetle Lisede okuldan çıkıp eve dönerken mega boy cips ile 2,5 litre kola alıp giderdim eve öğle yemeği niyetine. Bitirirdim 2 saatte. Yaklaşık 5 senedir ağzıma sürmem, yemek yanında soda içiyorum artık, kola aklıma bile gelmiyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Ali Gök yazdı: Konusu varmı bakmadımda bendede kola içme bağımlılığı var nasıl çözecem bilmiyorum ciddi ciddi içmek istiyorum hergün . Şekerim flan yok ama canım istiyor İçki sigara yok kola var özetle Ne videolar ne karikaturler geliyor aklıma bir bilsen, ama caresizlik Yazamiyorum.. 😂 Azaltarak başla olaya .. bende de vardı epeydir iyi gidiyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 İlk bir hafta dayanmak, hatırlatacak şeylerden uzak durmak yeterli oluyor. Kahve, sigarayı çok seviyorsanız ve yıllardır alışkanlıksa bu kahveden de en azından bir süre uzak durmanız lazım. Bu kola içinde çay vb için de geçerli. Kuvvetli iradeye sahip olmakta da tehlike var. 3 5 ay ya da 1 2 sene sonra gelen ataklarda "ya nasılsa istediğim an bırakabiliyorum ben bunu" ya gelirsr olay tekrar başlanıyor. Tekrar bırakma isteği de 4 5 yıl sürüyor oluşması ve o arada vücut yine alıyor zehiri. Alışkanlıkları değiştirerek beyni oyalamak kolay olsa da o da hep bir b planı buluyor. Kendi varlığının farkında olan tek organ olacak o kadar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: İlk bir hafta dayanmak, hatırlatacak şeylerden uzak durmak yeterli oluyor. Kahve, sigarayı çok seviyorsanız ve yıllardır alışkanlıksa bu kahveden de en azından bir süre uzak durmanız lazım. Bu kola içinde çay vb için de geçerli. Kuvvetli iradeye sahip olmakta da tehlike var. 3 5 ay ya da 1 2 sene sonra gelen ataklarda "ya nasılsa istediğim an bırakabiliyorum ben bunu" ya gelirsr olay tekrar başlanıyor. Tekrar bırakma isteği de 4 5 yıl sürüyor oluşması ve o arada vücut yine alıyor zehiri. Alışkanlıkları değiştirerek beyni oyalamak kolay olsa da o da hep bir b planı buluyor. Kendi varlığının farkında olan tek organ olacak o kadar. ekrana bakmadan aynısını bi daaa yazsana 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Geçen sene haziranda 5205,75 e yaptık Bu sene 6000 i geçerse yaptırmıycam! 12 yapalım o rakamı. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Geçen sene haziranda 5205,75 e yaptık Bu sene 6000 i geçerse yaptırmıycam! 5999 bini geçmeyen takstilerle? 1 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Nihat abi nasıl başa çıktın? Bıraktıktan sonra neler değişti hayatında? Bırakmayı çok istiyorum ama içmeyi de seviyorum. Sanırım iğne yaptıracağım. Sabah içmeyeceğim diye paketi almadan çıkıyorum sonra gidip bir daha alıyorum. İlk zamanlar limonlu çay veya bitki çayı çok içtim. Daha çok çalıştım, birikmiş işleri toparladım. Sigaraya kaptırmadığım zamanı değerlendirmek çok hoşuma gitti. Sigaraya çakmağa kaptırılan para, izmarit dolu çöp kovası, kültablası, üzerine sinen kokusu, kaç tane kaldı, cebime koydum mu gibi şeylerden kurtuldum. Hayatımda değişen tek şey, daha mutluyum. En basitinden tv'de sigara ile ilgili kamu spotları artık beni rahatsız edemiyor Ben bırakmak için hiç yardım arayışına girmedim, o nedenle iğne falan bilgim yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Nihat abi nasıl başa çıktın? Bıraktıktan sonra neler değişti hayatında? Bırakmayı çok istiyorum ama içmeyi de seviyorum. Sanırım iğne yaptıracağım. Sabah içmeyeceğim diye paketi almadan çıkıyorum sonra gidip bir daha alıyorum. Yeşilay Danışma Merkezine git. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 12 yapalım o rakamı. Önökö yöpölöm... Yapmayalım! Bi de keçiye soralım bakalım, o ne diyecek? Yorum bağlantısı
Recommended Posts