Ali Gök 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Saymamaya çalışıyorum ama bugün 11 günüm umarım devam ederim ama şimdiden kendimi iyi hissediyorum. zenginler bırakırsa devlet neyden vergi alacak yahu bırakma lütfen fatih abi artır 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Saymamaya çalışıyorum ama bugün 11 günüm umarım devam ederim ama şimdiden kendimi iyi hissediyorum. Kesin hastasın ve boğazların ağrıyor. İyileşince başlarsın. Gel naneli böğürtlenli felan vereyim 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Nihat Palolu yazdı: Tam iki yıl olmuş sigarayı bırakalı. Zaman ne çabuk geçmiş. Bıraktım dediğimden beri hiç içmedim içmeyi de düşünmedim. İyi ki bırakmışım. Abi yanına geldiğimde, bırakmayı düşünüyorum demiştin dün gibi hatırlıyorum.. hangi ara 2 sene geçti yahu.. abi peki sigaraya ayırdığın parayı biriktirdin mi? ben bırakırsam sırf x senedir içmiyorum, sadece sigaradan şu kadar para biriktirdim konusunu deneyeceğim:) 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Emin Önal yazdı: Kesin hastasın ve boğazların ağrıyor. İyileşince başlarsın. Gel naneli böğürtlenli felan vereyim yooo gayet iyim içmeyince daha da iyi oldum 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Cem Işık yazdı: Abi yanına geldiğimde, bırakmayı düşünüyorum demiştin dün gibi hatırlıyorum.. hangi ara 2 sene geçti yahu.. abi peki sigaraya ayırdığın parayı biriktirdin mi? ben bırakırsam sırf x senedir içmiyorum, sadece sigaradan şu kadar para biriktirdim konusunu deneyeceğim:) Abi dün il müftülüğünde eğitim verdim. En ucuz sigara karı koca 1 er paket kullanım sonucu aylık 3-4 bin, yıllık 35-40 bin lira gitmekte. Sigara kullanıp bırakmayı düşünen forumdaşlarım, her ilde Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) bulunmaktadır. Buralardan psikolojik destek alabilirsiniz. Hizmetler terapi şeklindedir. Hizmetler tamamen ücretsiz olup gizliliğe de son derece önem verilmektedir. Herhangi bir isim cisim TC ıvır zıvır herhangi bir yerde geçmemektedir. Klinik destek isterseniz sigara bırakma polikliniklerinden destek alabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Fatih Keskin yazdı: yooo gayet iyim içmeyince daha da iyi oldum Şimdiden gençleşme belirtileri görüyorum 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Saymamaya çalışıyorum ama bugün 11 günüm umarım devam ederim ama şimdiden kendimi iyi hissediyorum. Bu iş bitmiş bence tebrikler. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Cem Işık yazdı: Abi yanına geldiğimde, bırakmayı düşünüyorum demiştin dün gibi hatırlıyorum.. hangi ara 2 sene geçti yahu.. abi peki sigaraya ayırdığın parayı biriktirdin mi? ben bırakırsam sırf x senedir içmiyorum, sadece sigaradan şu kadar para biriktirdim konusunu deneyeceğim:) Evet zaman çok çabuk geçiyor. Para biriktirdim ama hepsini abi şu masraf var bu masraf var diye Necat aldı Sigarayı bırakıp kredi çek, faiz ödesen bile kardasın. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Bende sigarasız 3.haftadayım. biorezonans ile bıraktım. Müthiş kolay oldu. Ama gitmeden önceki hafta içerisinde artık içmek istemiyor günün gelmesini bekliyordum. Günde 2 paket sigara içiyordum son 1 yıldır. Hiç sigara içmemiş gibiyim. Şu hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik bu sanırım. 3 2 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ekim Paylaş 19 Ekim İsa Acar yazdı: 43 yıl oldu bırakalı 👌😁 hic baslamayali 43 sene oldu. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Bende sigarasız 3.haftadayım. biorezonans ile bıraktım. Müthiş kolay oldu. Ama gitmeden önceki hafta içerisinde artık içmek istemiyor günün gelmesini bekliyordum. Günde 2 paket sigara içiyordum son 1 yıldır. Hiç sigara içmemiş gibiyim. Şu hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik bu sanırım. 2 paket ne yahu. İnşallah devamını getirirsin. Senin adına sevindim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ekim Paylaş 19 Ekim İsa Acar yazdı: 43 yıl oldu bırakalı 👌😁 Doğan Arşiray yazdı: hic baslamayali 43 sene oldu. Doğum yıllarınıza bakarak nasıl oluyor da ikinizde 43 oluyorsunuz ki yav. Oğuzkan Erışık yazdı: Bende sigarasız 3.haftadayım. biorezonans ile bıraktım. Müthiş kolay oldu. Ama gitmeden önceki hafta içerisinde artık içmek istemiyor günün gelmesini bekliyordum. Günde 2 paket sigara içiyordum son 1 yıldır. Hiç sigara içmemiş gibiyim. Şu hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik bu sanırım. Biorezonas nedir? MAsıl oluyor? Bi anlat hele. Forumdaki ihtiyarlara lazım olur belki. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Hüseyin Sönmez yazdı: Doğum yıllarınıza bakarak nasıl oluyor da ikinizde 43 oluyorsunuz ki yav. Biorezonas nedir? MAsıl oluyor? Bi anlat hele. Forumdaki ihtiyarlara lazım olur belki. bizim hanim hep nasil 18 senedir 26 oluyorsa oyle... 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Metin Akbal yazdı: 2 paket ne yahu. İnşallah devamını getirirsin. Senin adına sevindim. Bitti o iş abi. Allahın izni ile daha içmem. Hayat kalitem arttı ve artmaya devam ediyor. Hüseyin Sönmez yazdı: Biorezonas nedir? MAsıl oluyor? Bi anlat hele. Forumdaki ihtiyarlara lazım olur belki. Hemen anlatayım. Frekans veren bir cihaz var. Seans öncesi peşpeşe 2 sigara içiriyor. Her ikisini ayrı ayrı deney tüpüne külünü ve izmaritini biriktiriyorsun.bunu cihaza yerleştiriyor. Sigaranın senin vücudunda oluşturduğu frekansı yakalıyor. Sonra sen koltuğa oturuyorsun. Sırtına göbeğine ayak altına metal plaka yerleştiriyor. 2 tane de metal çubuğu elinle tutuyorsun. 1 1,5 saat arası sürüyor. Ben seansda hiç birşey hissetmedim. Cihaz çalışmıyor sanırım diye çok endişe etmiştim. Cihazın mantığı sigaranın sende oluşturduğu etkiyi tamamen frekans ile temizlemek. Ben bu kadar etkili olacağını bilmiyordum keşke daha önce gitseydim. Bir kaç kere randevu alıp gitmemiştim işe yaramaz diye. Senastan sonra hiç yoksunluk hissetmedim. Daha önceki bırakma girişimlerimde tabiri caizse kuduruyordum içmeyince. Bi tane daha içip bırakayım nolcak sanki falan derdim. Ama çok şükür çok rahat geçiyor süreç. Senastan sonraki 3 4 gün çay kahve yasak. Nikotin atımını azaltıyormuş. Bol yeşillik bol su tükettim. Bir arkadaşla beraner gitmiştik. O 4 gün sonra geri başladı. Gerçekten bırakmak isteyene faydalı bir hizmet. 1 aylık sigara parası seans ücreti Birde sirkeli bir fısfıs veriyor. Kişinin vücuduna verdiği frekansı veriyormuş. Sigara çok sıkıştırırsa diline sık dedi. Hiç ihtiyaç duymadım. 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Bitti o iş abi. Allahın izni ile daha içmem. Hayat kalitem arttı ve artmaya devam ediyor. Hemen anlatayım. Frekans veren bir cihaz var. Seans öncesi peşpeşe 2 sigara içiriyor. Her ikisini ayrı ayrı deney tüpüne külünü ve izmaritini biriktiriyorsun.bunu cihaza yerleştiriyor. Sigaranın senin vücudunda oluşturduğu frekansı yakalıyor. Sonra sen koltuğa oturuyorsun. Sırtına göbeğine ayak altına metal plaka yerleştiriyor. 2 tane de metal çubuğu elinle tutuyorsun. 1 1,5 saat arası sürüyor. Ben seansda hiç birşey hissetmedim. Cihaz çalışmıyor sanırım diye çok endişe etmiştim. Cihazın mantığı sigaranın sende oluşturduğu etkiyi tamamen frekans ile temizlemek. Ben bu kadar etkili olacağını bilmiyordum keşke daha önce gitseydim. Bir kaç kere randevu alıp gitmemiştim işe yaramaz diye. Senastan sonra hiç yoksunluk hissetmedim. Daha önceki bırakma girişimlerimde tabiri caizse kuduruyordum içmeyince. Bi tane daha içip bırakayım nolcak sanki falan derdim. Ama çok şükür çok rahat geçiyor süreç. Senastan sonraki 3 4 gün çay kahve yasak. Nikotin atımını azaltıyormuş. Bol yeşillik bol su tükettim. Bir arkadaşla beraner gitmiştik. O 4 gün sonra geri başladı. Gerçekten bırakmak isteyene faydalı bir hizmet. 1 aylık sigara parası seans ücreti Birde sirkeli bir fısfıs veriyor. Kişinin vücuduna verdiği frekansı veriyormuş. Sigara çok sıkıştırırsa diline sık dedi. Hiç ihtiyaç duymadım. Vay arkadaş insan hayret ediyor. Millet neler ile uğraşıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Hüseyin Sönmez yazdı: Vay arkadaş insan hayret ediyor. Millet neler ile uğraşıyor. Bir arkadaşın eşi de bu yöntemle kilo verme seanslarına gidiyor. Sanırım bizim beynimize yaptıramadıklarımızı yaptırıyorlar 1 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Hüseyin Sönmez yazdı: Doğum yıllarınıza bakarak nasıl oluyor da ikinizde 43 oluyorsunuz ki 42,75 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Bol yeşillik bol su tükettim. Maden suyu da iç oda nikotin atımını hızlandırıyor. İlk 3 5 ay öksürüğün artabilir. Akciğer in temizlendiğinin göstergesidir oda. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim İsa Acar yazdı: 42,75 Noterden çıkınca gençleştin mi ? Metin Akbal yazdı: Maden suyu da iç oda nikotin atımını hızlandırıyor. İlk 3 5 ay öksürüğün artabilir. Akciğer in temizlendiğinin göstergesidir oda. Bırakmadan önce öksürüğüm olurdu. Şimdi hiç yok 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Metin Akbal yazdı: Maden suyu da iç oda nikotin atımını hızlandırıyor. İlk 3 5 ay öksürüğün artabilir. Akciğer in temizlendiğinin göstergesidir oda. Öksürük sıfır. Rahatsızlık hissettiğim herhangi birşey yok. Akciğer temizlenmiyor mu? Destek gıda lazım mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Öksürük sıfır. Rahatsızlık hissettiğim herhangi birşey yok. Akciğer temizlenmiyor mu? Destek gıda lazım mı? Çalışıyorsa kurcalama 😊 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Öksürük sıfır. Rahatsızlık hissettiğim herhangi birşey yok. Akciğer temizlenmiyor mu? Destek gıda lazım mı? Ne kadar oldu bırakalı? Öksürük hep olmuyor. Ben kara tren gibi duman atardım çok şımarık bir içiciydim ona rağmen bırakınca normal bıraktım öksürükle temizlemedim. Vücut genç, gün içi efor yüksek ise öksürüğe gerek kalmıyor bence. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Ne kadar oldu bırakalı? Öksürük hep olmuyor. Ben kara tren gibi duman atardım çok şımarık bir içiciydim ona rağmen bırakınca normal bıraktım öksürükle temizlemedim. Vücut genç, gün içi efor yüksek ise öksürüğe gerek kalmıyor bence. 1 ayı geçti. 2 pkt içerdim. Spora gidiyorum haftada 4 gün. Muhtemelen vücut zorlanmadığı için öksürme refleksine geçmiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts