Emre Şimşek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Aracı çok yakanların koşarak aldığı ilk araç dci motor oluyor İsa'ya idi bu sözüm İsa Acar yazdı: Full araca ilk defa biniyorum, gerçekten de çok güzel ama ön kapıyı açıp hafif dışa doğru esnettiğimde, menteşesinin bağlı olduğu direk esniyor yahu Fluence’ten inenlerin koşarak alacağı araç da Volvo o zaman? 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Emre Şimşek yazdı: Fluence’ten inenlerin koşarak alacağı araç da Volvo o zaman? Kesinlikle, aklımdaki araç oluyor kendisi 😁👍 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Megane3 kullandım, hiç böyle bi şey yoktu. Fluence Samsung üretimi zaten. Normal karşılıyorum... Megane 3 de de aynı durum var Sani abi. 3 katman sac var burada. Ama ince. Bu sorunu kapıyı sonuna kadar açarken sert vurduranlar ve bozuk gergiyi kullananlar yaşıyor. Bozuk gergi bilyaları çok sert bırakıyor onda sacı esnetiyor. Olmaması gerekiyor evet ama durum bu. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: İnceleyebileceğimiz link ve sonrasında da, kendi izlenimlerinizi merak ediyorum. Malzeme falan nasıl dayanıklı mıdır? Tamer merhaba, paspasların yüzeyinde bir deformasyon yok, kenarlarından illaki alta pislik düşüyor ama genel anlamda taban döşemesini çok iyi koruyor. Geçen yıkamacı bu paspası da çıkarıp temizledi altında nemlenme, pislik vb. yoktu, kenardan sızanlar toz toprak hariç 28 Aralık 2022 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Tamer merhaba, paspasların yüzeyinde bir deformasyon yok, kenarlarından illaki alta pislik düşüyor ama genel anlamda taban döşemesini çok iyi koruyor. Geçen yıkamacı bu paspası da çıkarıp temizledi altında nemlenme, pislik vb. yoktu, kenardan sızanlar toz toprak hariç Bu kullanıma göre çok iyi. Elimde ıslak mendille paspas siliyorum. Az biraz tuhaflaşıyorum bazen . 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Alıntıdır. İç arka taraftan müdahale edilebiliyor mu? Oraya kalın bir plaka takılabilir. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: İç arka taraftan müdahale edilebiliyor mu? Oraya kalın bir plaka takılabilir. Bu duruma gelmeden önce gerginin direkte bağlandığı yerde kalın paslanmaz koyulup geri tekrar vidalanıyor. Ama bu duruma geldiyse orayı delip kaynak ile doldurup macun boya işlemi yapılıyor. Arka taraftan müdahale edeni hiç görmedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: İç arka taraftan müdahale edilebiliyor mu? Oraya kalın bir plaka takılabilir. tarcanlardan pert raporu çıkar sonra 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu duruma gelmeden önce gerginin direkte bağlandığı yerde kalın paslanmaz koyulup geri tekrar vidalanıyor. Ama bu duruma geldiyse orayı delip kaynak ile doldurup macun boya işlemi yapılıyor. Arka taraftan müdahale edeni hiç görmedim. Tamamen puntalı kapalı o zaman. Malzeme mi ince/dayanıksız/desteksiz acaba. Çağlar Bayur yazdı: tarcanlardan pert raporu çıkar sonra Arkadan yasak. Önden müdahaleye karışmıyorlarmış. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: Tamamen puntalı kapalı o zaman. Malzeme mi ince/dayanıksız/desteksiz acaba. Arkadan yasak. Önden müdahaleye karışmıyorlarmış. Sac ince abi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Şubat 2023 Yazar Paylaş 23 Şubat 2023 Braxis marka arka diskler, balata markalarını hatırlamıyorum, işçilik dahil 3.700,00 TL. Tarih 21 Ocak 2023 2 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 20 bin km. yağ bakımı (mazot filtresi değiştirilmedi) + çok ses yaptığı için ön fren balataları (TRW) değiştirildi. İşçilik dahil 1.900,00 TL. Güncel km. 135 bin. 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 İsa Acar yazdı: Braxis marka arka diskler, balata markalarını hatırlamıyorum, işçilik dahil 3.700,00 TL. Tarih 21 Ocak 2023 sadece arka disk ve balata 3700 TL mi ? çok pahalıya değişilmiş sanki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Ali Gök yazdı: sadece arka disk ve balata 3700 TL mi ? çok pahalıya değişilmiş sanki Arkalar poryayla beraber olması lazım. Megane2lerde öyle. Ondan pahalı abi Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Arkalar poryayla beraber olması lazım. Megane2lerde öyle. Ondan pahalı abi Bana da pahalı gibi gelmişti. Normal o zaman, ferahladım Mazot filtresi değişmemesi normal mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 İsa Acar yazdı: Bana da pahalı gibi gelmişti. Normal o zaman, ferahladım Mazot filtresi değişmemesi normal mi? 2 bakımda bir değiştiriyorum ben. Önceden değişmediyse değiştirmen lazımdı bence abi. Sonuçta devamında tamiri mazot filtresinden çok çok pahalı olan enjektörler var.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Arkalar poryayla beraber olması lazım. Megane2lerde öyle. Ondan pahalı abi yine de çok yazmışlar. 1500 lü rakamlar disk için baltada 300 küsürlerde işyerinde arkadaş değişmiş dün 2500 e arka disk balata ön sade balata o söyledi tesadüf bunu görünce tuhaf geldi rakam . aynı araba dci edc fluance 6 Mart 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: 2 bakımda bir değiştiriyorum ben. Önceden değişmediyse değiştirmen lazımdı bence abi. Sonuçta devamında tamiri mazot filtresinden çok çok pahalı olan enjektörler var.. Öncekinde değiştirildiği için gerek yok dediler Ali Gök yazdı: yine de çok yazmışlar. 1500 lü rakamlar disk için baltada 300 küsürlerde işyerinde arkadaş değişmiş dün 2500 e arka disk balata ön sade balata o söyledi tesadüf bunu görünce tuhaf geldi rakam . aynı araba dci edc fluance Markayla alakası olabilir belki, daha uyguna da vardı çünkü. Braxis markaydı benimki. 6 Mart 2023 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Mazot filtresi sigortadır. iki bakımda bir değişiyormuş yağ bakımı ise 20 bin km de bir süper ekonomik bir araç ama bana göre can güvenliğim yok 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 İsa Acar yazdı: iki bakımda bir değişiyormuş yağ bakımı ise 20 bin km de bir süper ekonomik bir araç ama bana göre can güvenliğim yok Viraja girince bırakıyormuş gibi yapar ama aşırı zorlamadıkça bırakmaz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 İsa Acar yazdı: iki bakımda bir değişiyormuş yağ bakımı ise 20 bin km de bir süper ekonomik bir araç ama bana göre can güvenliğim yok Mazot filtresi pahalı bir şey değildir. 20 bin beklememek gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Viraja girince bırakıyormuş gibi yapar ama aşırı zorlamadıkça bırakmaz. Megane 2 varken gözüm kapalı girerdim viraja. Fluence ile daha yüksek hızda girip korkarak dönüyordum. Güven vermiyor ama tutuyor 😀 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Viraja girince bırakıyormuş gibi yapar ama aşırı zorlamadıkça bırakmaz. Oğuzkan Erışık yazdı: Megane 2 varken gözüm kapalı girerdim viraja. Fluence ile daha yüksek hızda girip korkarak dönüyordum. Güven vermiyor ama tutuyor 😀 Ben zorlamam zaten ama yol tutuyor olması sevindirdi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 İsa Acar yazdı: Ben zorlamam zaten ama yol tutuyor olması sevindirdi Her zaman değil ama yine de güvenme 😀 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts