Emre Şimşek 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 İsa abi geçmiş olsun arabanın kuyruğu eğrilmiş:) 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Ayrı ayrı teşekkür ederim, sağ olun Emre Şimşek yazdı: İsa abi geçmiş olsun arabanın kuyruğu eğrilmiş:) Gel düzeltelim Emre' cim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 İsa Acar yazdı: Gel düzeltelim Emre' cim Çalışırken bulacam seni yoksa denk getiremiyorum abi 😬 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Aralık 2022 Yazar Paylaş 26 Aralık 2022 (düzenlendi) Merhabalar Geçen hafta sonu araç, "Enjeksiyonu kontrol ettiriniz", "Egzoz emisyonu kontrol ettiriniz" ve "hız regülatörünü kontrol ettiriniz" arızalarını aynı anda verdi. Bin TL. ye kaptör değiştirildi. Ayrıca Oğuzkan kardeşimin tavsiyesi üzerine, termostat değişikliği de yaptırdım, artık hararet göstergesi hep ortayı gösteriyor Toplam 1.950,00 TL' ye işi hallettim. Orijinal termosta için, 1.800 küsur dediler ama indirimle 450 dediler. nasıl oluyor bu iş dedim, "yok ithalatçı, yok distribütör" falan dediler. Kutusu aşağıda, gerçekten orijinal mi siz karar verin. 26 Aralık 2022 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 Kutu ölçüsü ver adet ver yaptırayım sana 😁 Orjinalliğine yorum yapamam ama iyi etmişsin. Yan sanayi de olsa artık doğru çalışacaktır. Eski termostatın üzerindeki sibobu aldın mı abi ? Egsoz emisyon arızası için 5 bin ödedim ctesi günü seninki iyiymiş 😁 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Aralık 2022 Yazar Paylaş 26 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kutu ölçüsü ver adet ver yaptırayım sana 😁 Orjinalliğine yorum yapamam ama iyi etmişsin. Yan sanayi de olsa artık doğru çalışacaktır. Eski termostatın üzerindeki sibobu aldın mı abi ? Egsoz emisyon arızası için 5 bin ödedim ctesi günü seninki iyiymiş 😁 Almadım tabiki, onu almam gerektiğini söylememiştin 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Almadım tabiki, onu almam gerektiğini söylememiştin 😂😂 Söylemişimdir söylemişimdir 😄 Yok doğrusun söylememişim. Yazdığımı çok iyi hatırlıyorum. Wp üzerinden baktım başkasına söylemişim 😄 O sibop tek satılmıyor. Yarın birgün kalorifer borusundaki veya termostattaki sibop arızalanırsa onu kullanmak için aslında. Kısa kafalı lastik sibobuna sıvı conta sıkıp kullanmıştım ben. Yöntem çalışıyor aklında olsun abi. 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Aracımızı, enteresan bir şekilde, her ne kadar ailecek seviyor olsak ta, ben uzun süre kullanmak istemiyorum Hayırlısı bakalım 1 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Aracımızı, enteresan bir şekilde, her ne kadar ailecek seviyor olsak ta, ben uzun süre kullanmak istemiyorum Hayırlısı bakalım Büyük araçtan sonra küçük araç zor İsa Hocam. Malumunuz aracımı geçen hafta sattım. Yakında yeni bir konu açarım 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Aydın Sert yazdı: Büyük araçtan sonra küçük araç zor İsa Hocam. Malumunuz aracımı geçen hafta sattım. Yakında yeni bir konu açarım Şimdiden hayırlı olsun Aydın, güzel günlerde kullanın Captivadan inince, marşpiyeli bile hemen sürtmüştüm zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Aracı çok yakanların koşarak aldığı ilk araç dci motor oluyor İsa'ya idi bu sözüm 2 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Aracımızı, enteresan bir şekilde, her ne kadar ailecek seviyor olsak ta, ben uzun süre kullanmak istemiyorum Hayırlısı bakalım Bende 2016 touch vardı, gayet iyi anlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bende 2016 touch vardı, gayet iyi anlıyorum. Full araca ilk defa biniyorum, gerçekten de çok güzel ama ön kapıyı açıp hafif dışa doğru esnettiğimde, menteşesinin bağlı olduğu direk esniyor yahu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Full araca ilk defa biniyorum, gerçekten de çok güzel ama ön kapıyı açıp hafif dışa doğru esnettiğimde, menteşesinin bağlı olduğu direk esniyor yahu Oraya paslanmaz plaka koyup ilerde çatlamasının önüne geçiyorlar abi. Çatlarsa kaynaksız olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Aracımızı, enteresan bir şekilde, her ne kadar ailecek seviyor olsak ta, ben uzun süre kullanmak istemiyorum Hayırlısı bakalım Ben 1 sene bindim privilege modeldi herşey vardı arabada. 1 yılda 25.000 km yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Ama arabaya binmek içimden gelmiyordu. Şimdi 6 senedir Mondeo'ya biniyorum. Ustalarla ve parçacılarla kanka oldum ama arabadan inmek istemiyorum 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Oraya paslanmaz plaka koyup ilerde çatlamasının önüne geçiyorlar abi. Çatlarsa kaynaksız olmuyor Şaka mı bu? Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben 1 sene bindim privilege modeldi herşey vardı arabada. 1 yılda 25.000 km yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Ama arabaya binmek içimden gelmiyordu. Şimdi 6 senedir Mondeo'ya biniyorum. Ustalarla ve parçacılarla kanka oldum ama arabadan inmek istemiyorum 2006 ghia 2.0 lpg li otomatik ve 2011 lpg li 1.6 manuel makyajlı kasasına bindim; çok severdik kendilerini 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 İsa Acar yazdı: Full araca ilk defa biniyorum, gerçekten de çok güzel ama ön kapıyı açıp hafif dışa doğru esnettiğimde, menteşesinin bağlı olduğu direk esniyor yahu Maalesef şaka değil, videoları da var nette. Bende de vardı, oldukça garipsemiştim, artık o kapıyı daha kibar açacaksın satana kadar, yapacak bişey yok 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Siz ciddi misiniz? O bölgenin fotoğrafı var mı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: Siz ciddi misiniz? O bölgenin fotoğrafı var mı? Alıntıdır. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Megane3 kullandım, hiç böyle bi şey yoktu. Fluence Samsung üretimi zaten. Normal karşılıyorum... 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts