Ali Tuğberk Avar 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 1.5 DCI canavar. Hiç üzmez güle güle binin inşallah kazasız belası. Azdan az çoktan çok gider hocam. Size masraf açar filan diyen olursa gülün geçin sadece, güncel piyasada f/p olarak en kral motordur ve en kral araçlardan biridir bu araç. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Maşallah tertemiz,mis gibi tomofil,güle güle kullanın..... 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: 1.5 DCI canavar. Hiç üzmez güle güle binin inşallah kazasız belası. Azdan az çoktan çok gider hocam. Size masraf açar filan diyen olursa gülün geçin sadece, güncel piyasada f/p olarak en kral motordur ve en kral araçlardan biridir bu araç. Teşekkür ederim Ali Yok artık, bunun için de mi masraf açar diyenler var Erdem Bozkurt yazdı: Maşallah tertemiz,mis gibi tomofil,güle güle kullanın..... Teşekkür ederim Erdem bey Bu ay, görev için Milas-Bodrum Havalimanına geleceğim, müsait olursanız bir çayınızı içip tanışmak isterim 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 İsa Acar yazdı: Teşekkür ederim Ali Yok artık, bunun için de mi masraf açar diyenler var Teşekkür ederim Erdem bey Bu ay, görev için Milas-Bodrum Havalimanına geleceğim, müsait olursanız bir çayınızı içip tanışmak isterim Yeni aracınızla gelirseniz kabul ederim,taksi,dolmuş,otostop olmaz...buyrun beklerim... 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Erdem Bozkurt yazdı: Yeni aracınızla gelirseniz kabul ederim,taksi,dolmuş,otostop olmaz...buyrun beklerim... Arkadaşlara rica edip, helikopter ile gelmeyi planlıyordum ama bakıcaz artık 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 İsa Acar yazdı: Arkadaşlara rica edip, helikopter ile gelmeyi planlıyordum ama bakıcaz artık 2 tane helikopter pistimiz var yakınlarda,hodri meydan 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Haziran 2022 Yazar Paylaş 28 Haziran 2022 (düzenlendi) 3 mü, 5 mi yoksa 7D mi bilmiyorum ama şu paspaslardan aldım. Diğer havuz paspaslar kayıyordu, bunlar sabitlendiği için iyi duruyor, üzerine yine eskileri koyuyorum zaten. Ön iki lastiği 740 a sattım, 700 e bunları aldım [emoji16] 28 Haziran 2022 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Ooo İsa abi hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 İsa Acar yazdı: 3 mü, 5 mi yoksa 7D mi bilmiyorum ama şu paspaslardan aldım. Diğer havuz paspaslar kayıyordu, bunlar sabitlendiği için iyi duruyor, üzerine yine eskileri koyuyorum zaten. Ön iki lastiği 740 a sattım, 700 e bunları aldım cok iyi yapmissin abi 👍 Bende de var aynisından.. Ama dalga gectiler galoş ta taktır binenlere diye 😂 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Haziran 2022 Paylaş 28 Haziran 2022 Alpay Sumer yazdı: cok iyi yapmissin abi 👍 Bende de var aynisından.. Ama dalga gectiler galoş ta taktır binenlere diye 😂 Yok ya bakma sen onlara, ayakkabılarını çıkarttır öyle daha iyi 😁 Güle güle kullan Abicim @İsa Acar 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 29 Haziran 2022 Yazar Paylaş 29 Haziran 2022 Emre Şimşek yazdı: Ooo İsa abi hayırlı olsun güle güle kullanın Sen burada değilken çok şeyler değişti Emre' cim Teşekkür ederim Alpay Sumer yazdı: cok iyi yapmissin abi 👍 Bende de var aynisından.. Ama dalga gectiler galoş ta taktır binenlere diye 😂 galoş mantıklıymış ama Teşekkür ederim Alpay bey Selçuk Bakış yazdı: Yok ya bakma sen onlara, ayakkabılarını çıkarttır öyle daha iyi 😁 Güle güle kullan Abicim @İsa Acar Teşekkür ederim Selçuk 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 İnceleyebileceğimiz link ve sonrasında da, kendi izlenimlerinizi merak ediyorum. Malzeme falan nasıl dayanıklı mıdır? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 29 Haziran 2022 Yazar Paylaş 29 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: İnceleyebileceğimiz link ve sonrasında da, kendi izlenimlerinizi merak ediyorum. Malzeme falan nasıl dayanıklı mıdır? Ürün hakkındaki yorumlarımı ilerleyen süreçte yapayım Tamer bey https://feyzaoto.com.tr/ 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 İsa Acar yazdı: Sen burada değilken çok şeyler değişti Emre' cim Captivayı süremeden satıldı 😃 Bunu da sürmeye gerek yok şimdi zaten piyasa arabası:) 3 lira yakan arabadan 1 lira 25 kuruş yakan arabaya geçince kafan rahatlamıştır diye tahmin ediyorum:) 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Selçuk Bakış yazdı: Yok ya bakma sen onlara, ayakkabılarını çıkarttır öyle daha iyi 😁 Güle güle kullan Abicim @İsa Acar Binenlerden ayaklarına bakıp olm utanıyoruz binmeye bu ayakkabılarla diyen olabiliyor.. Bende bisey olmaz bidahaki sefere zaten bu ayakkabiyla seni bindirmecem diyorum 😂 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Alpay Sumer yazdı: Binenlerden ayaklarına bakıp olm utanıyoruz binmeye bu ayakkabılarla diyen olabiliyor.. Bende bisey olmaz bidahaki sefere zaten bu ayakkabiyla seni bindirmecem diyorum 😂 Ben saldım valla, çocuklardan sonra pek içimden gelmiyor ama 306 eski günlerime döndürecek sanki 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Tamer Topaç yazdı: İnceleyebileceğimiz link ve sonrasında da, kendi izlenimlerinizi merak ediyorum. Malzeme falan nasıl dayanıklı mıdır? Ben 6 ay civarıdır kullanıyorum. Bilgi verebilirim.. Bu paspas uzerine 3d paspas ta kullanıyorum.. Herhamgi bir soyulma vs olmadı.. (kendi aldıgım marka icin konusuyorum digerlerini bilemeyecem ama ) Süpürgeyle temizleme derdinden kurtuldum.. en ufak toz dahi düşmüyor.. Nemli bezle arada siliyorum gayet kullanışlı.. simdiye dek 1 klips kırıldı.. o da cocuk yüzünden.. yedek klipsim vardı taktım sorun vs kalmadı.. kısacası ben öneririm.. Benim beklentimi karşiladı yani.. Selçuk Bakış yazdı: Ben saldım valla, çocuklardan sonra pek içimden gelmiyor 😅 Selcuk bizimle kal.. Selçuk ! Tepki vermiyor 😂 kendine gel Etme eyleme.. Saldım ne demek hic olur mu oyle sey 😄 2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2022 Paylaş 29 Haziran 2022 Alpay Sumer yazdı: Ben 6 ay civarıdır kullanıyorum. Bilgi verebilirim.. Bu paspas uzerine 3d paspas ta kullanıyorum.. Herhamgi bir soyulma vs olmadı.. (kendi aldıgım marka icin konusuyorum digerlerini bilemeyecem ama ) Süpürgeyle temizleme derdinden kurtuldum.. en ufak toz dahi düşmüyor.. Nemli bezle arada siliyorum gayet kullanışlı.. simdiye dek 1 klips kırıldı.. o da cocuk yüzünden.. yedek klipsim vardı taktım sorun vs kalmadı.. kısacası ben öneririm.. Benim beklentimi karşiladı yani.. Selcuk bizimle kal.. Selçuk ! Tepki vermiyor 😂 kendine gel Etme eyleme.. Saldım ne demek hic olur mu oyle sey 😄 Dönüşüm muhteşem olacak sanki galiba 😁 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 Emre Şimşek yazdı: Captivayı süremeden satıldı 😃 Bunu da sürmeye gerek yok şimdi zaten piyasa arabası:) 3 lira yakan arabadan 1 lira 25 kuruş yakan arabaya geçince kafan rahatlamıştır diye tahmin ediyorum:) Ya sorma Emre, avuç içi kadar yerde bi buluşamadık seninle, suçu kendi üzerime almıyorum ama sende de var hata Gidiyorsun gidiyorsun inmiyor ibre, rahatladım tabiki, diğeri lpg li gibi 2-3 güne bir petrole giriyodum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Emre Şimşek yazdı: Captivayı süremeden satıldı 😃 Bunu da sürmeye gerek yok şimdi zaten piyasa arabası:) 3 lira yakan arabadan 1 lira 25 kuruş yakan arabaya geçince kafan rahatlamıştır diye tahmin ediyorum:) 1 lira 25 kuruşmu imkansız min 1,7 1,8 paspas harikaymış güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Haziran 2022 Yazar Paylaş 30 Haziran 2022 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: 1 lira 25 kuruşmu imkansız min 1,7 1,8 paspas harikaymış güle güle kullanın Teşekkür ederim Ali Güncel fiyat ve şehir içi 5,5 ortalama ile 1,48 kuruş 30 Haziran 2022 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Paspaslar güzelmiş ama ara sıra altını havalandırmak lazım galiba. Su sızıntısı falan olursa da geç fark edilir gibi geldi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: 1 lira 25 kuruşmu imkansız min 1,7 1,8 paspas harikaymış güle güle kullanın İsa Acar yazdı: Teşekkür ederim Ali Güncel fiyat ve şehir içi 5,5 ortalama ile 1,48 kuruş Buralarda 5,5 ama Denizli’ye git gel ortalama 5 litre yakar gibime geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 İsa memnun musun yakıt tüketimimden Bu devirde en iyi araba en az yakan arabadır. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Haziran 2022 Paylaş 30 Haziran 2022 Sizin şehir sakin demekki. Bizim şehir içinde 6.2 yakıyor 😃 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts