Selçuk Bakış 11 Ocak 2023 Yazar Paylaş 11 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: filtre değişim zamanı geçti mi Gaz filtresi mı, değişmemiştir abi o bilgi olarak söylüyorum araba serviste iken muhtemelen tavan lambası açık kalıp aküyü bitirdi, takviye yaptık sıfır aküye. Belki etkisi vardır. Daha önce de akü değişince biraz geç olsa da devreye girmişti ama bu sefer girmedi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 LPG sigortasi kontol edilmeli. Yada LPG beyni verileri silindi. Kaç derecede hangi devirde gaza gececegini bilemiyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Ocak 2023 Yazar Paylaş 11 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: LPG sigortasi kontol edilmeli. Yada LPG beyni verileri silindi. Kaç derecede hangi devirde gaza gececegini bilemiyor Kesin sigortadır o, sol far da ilk yanmadı kutuya ufak bir şaplak ile kendine geldi, yarın onların hepsini bir kontrol edeyim. Fren merkezini sökerken kutuya temas etmişlerdir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Akü sökülünce lpg ayarı siliniyor mu? Kit eski tip mi? Astra G de sorun olmamıştı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Akü sökülünce lpg ayarı siliniyor mu? Kit eski tip mi? Astra G de sorun olmamıştı. Ayar değil de haritası siliniyor olabilir. İlk aküyü sökmeden önce tüpe çok hızlı geçerdi şimdi daha doğru geçiyordu, bakalım muhtemelen sigorta kutusunda temassızlık var. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Selçuk Bakış yazdı: Ayar değil de haritası siliniyor olabilir. İlk aküyü sökmeden önce tüpe çok hızlı geçerdi şimdi daha doğru geçiyordu, bakalım muhtemelen sigorta kutusunda temassızlık var. Hangi firmadan yapıldı sigortası, Emmi sigortaysa normal bozulması 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Önder Özcan yazdı: Hangi firmadan yapıldı sigortası, Emmi sigortaysa normal bozulması He evet evet o tam olarak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Serkan geçmiş olsun.. aynayla kurtarmışsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Serkan geçmiş olsun.. aynayla kurtarmışsın Serkan kim🍆 Serpil desen bitmiştin🔥 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Emmi kesin Serkan diye birine sigorta poliçesi kep.. pardon yapıyordu, arada konuya bakınca isimleri karıştırdı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Emmi kesin Serkan diye birine sigorta poliçesi kep.. pardon yapıyordu, arada konuya bakınca isimleri karıştırdı. Sanmam. Öyle olsa hep başkan der Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Selçuk belki Serkan'a sattı arabayı ne malum ? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Sanmam. Öyle olsa hep başkan der Hep başkana olmaz, belki bir başkana, bir Serkan'a ... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 -Dejavu oldum ben +geçmiş olsun abi ++tekrar geçmiş olsun abi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Sanmam. Öyle olsa hep başkan der Mutlu yıllar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Önder Özcan yazdı: -Dejavu oldum ben +geçmiş olsun abi ++tekrar geçmiş olsun abi Tekrar sağol Abi İlkay Başaran yazdı: Mutlu yıllar. Doğum günün kutlu olsun mu yoksa yeni yılın kutlu olsun mu tam şeyedemedim onu Mehmet Ozyurek yazdı: Serkan geçmiş olsun.. aynayla kurtarmışsın Sağol Amca yok pardon Emmi 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Mutlu yıllar. Keşke kuyruklu piano altında kalsan Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Keşke kuyruklu piano altında kalsan Türk marşı çalarsam? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş lsun Serkan https://www.mapchecking.com/#bAABgQPBXI0IcmOtBAACgQRhYI0IWmOtBBlgjQuuX60H3VyNCAZjrQQ5YI0JDmOtB Abi 300 kişiden fazla alıyor. Geçerken beni de alırsın. Paketlenmiş şekilde 460 ı geçiyor. Bina falan çıkmal lazım tabi sayıdan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Türk marşı çalarsam? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bu arada akü söküldüğü için gaz ayarı vs sıfırlandı ama gaz, araç ısındığı halde devreye girmedi, ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyor sebebi ne olabilir? Cumartesi akşam çıkışta sanayi kapanmak üzere iken bir yere uğradım bilgisayara bağladı, 4. enjektörde devre hatası verdi, enjektör kablosu yerinden çıkmış. Takınca gaza geçti düzeldi sandık tabi, yola bir çıktım tüpün içine kafamı sokmuş gibiydim, geri döndüm kaçak var galiba baksın diye araç çalışır vaziyette baktı cihaz ötmedi, sıkıntı yok diye çıktım yola. Neyse gene koku gelince duramadım geçtim yine benzinde kullandım park edince gaza aldım bıraktım. Sabah bindim kızı anneme bıraktım araç kapıda çalışır vaziyette, yanına indim ben eve çıkarken gaza geçmiş sağlam koku var, yine dayanamadım benzinde devam ettim. Bu sabah enjektör hortumunun yırtık olduğunu tespit ettik, değiştirdik de kurtardım kokudan, kafa güzel gezecektim. 5 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts