Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Mustafa Hocam Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkürler Zeki Abi 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Güle güle kullanın 🧿 hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Kış gelmeden gelip bi gazlayayım hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Ooo Maşallah hayırlı olsun [emoji3478] değmesin kazasız cezasız kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: Kış gelmeden gelip bi gazlayayım hayırlısı olsun Pugu özlemişsindir şimdi gel gel 😁 Adnan Çakır yazdı: Ooo Maşallah hayırlı olsun değmesin kazasız cezasız kullanılsın Sağol Abicim teşekkür ederim 😊 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Sani Gerşon yazdı: Arabanın içini görebilecek miyiz? Şimdilik şöyle bir fotoğraf çektim, ayrıca detaylı fotoğraf çekeceğim. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Şimdilik şöyle bir fotoğraf çektim, ayrıca detaylı fotoğraf çekeceğim. Direksiyon çok güzel miş 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Direksiyon çok güzel miş Birde korna ortada olsaydı tam olacaktı 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Birde korna ortada olsaydı tam olacaktı 😊 Sinyal koluna mı koymuşlar alışmak zor olacak Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sinyal koluna mı koymuşlar alışmak zor olacak Alıştım alışmaya ama ani durumlarda el ortaya gidecek eminim 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 alışınca da da daa daaaaa datttt yapabilion çok zevklidir.. ççaa ççça ççatçatçat 306 bu yarı etiketçi sayılır fransız arabalarında korna direksiyonda olmazdı, yan koldadır, sebebbini yazamam emmi beni diri diri gömer 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: alışınca da da daa daaaaa datttt yapabilion çok zevklidir.. ççaa ççça ççatçatçat 306 bu yarı etiketçi sayılır fransız arabalarında korna direksiyonda olmazdı, yan koldadır, sebebbini yazamam emmi beni diri diri gömer Çok merak ettim neden Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: alışınca da da daa daaaaa datttt yapabilion çok zevklidir.. ççaa ççça ççatçatçat 306 bu yarı etiketçi sayılır fransız arabalarında korna direksiyonda olmazdı, yan koldadır, sebebbini yazamam emmi beni diri diri gömer Ne yalan söyleyeyim ben de merak ettim şimdi 😁 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Şimdilik şöyle bir fotoğraf çektim, ayrıca detaylı fotoğraf çekeceğim. Havalandırmadaki rengi şeyler nedir? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Şimdilik şöyle bir fotoğraf çektim, ayrıca detaylı fotoğraf çekeceğim. Havalandırmadaki rengi şeyler nedir? +5 beygirlik müptezel itemi 😁 söküp atacaktım unutmuşum iyi hatırlattın 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Çok merak ettim neden etme Selçuk Bakış yazdı: Ne yalan söyleyeyim ben de merak ettim şimdi 😁 ayrıca fransız park kültürü diye birşey vardır, sokalar dar yer az, park ederken öne arka tamponu yaslayıp itelemk normal bir davranış mesela, 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Yanlışlıkla kornaya basılıp,dikkat dağılmasın diyedir 😁😁 Kimseyi uyandırmadan 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: etme ayrıca fransız park kültürü diye birşey vardır, sokalar dar yer az, park ederken öne arka tamponu yaslayıp itelemk normal bir davranış mesela, Önüme arkama sıfır parkedenlere uyguladığım bir tarife, ama Uno ve Tempra ile yapıyordum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ayrıca fransız park kültürü diye birşey vardır, sokalar dar yer az, park ederken öne arka tamponu yaslayıp itelemk normal bir davranış mesela, o tamponu varya... kültürmüş. peh. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: o tamponu varya... kültürmüş. peh. Abi jeep konu dışı, lütfen 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Zafer Oflu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Teşekkür ederim 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts