Selçuk Bakış 30 Ağustos Yazar Paylaş 30 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah bu araba gözüme pek hoş geliyor, bitane de ben mi alsam Eyvallah Gardaşım, Uygun fiyatlı arabalar içinde tavsiye ederim, normalde Tempra UNO vs de kullandım, onlara nazaran daha sağlam daha kullanışlı. İşe git gel düşünüyorsan tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: ne oldu ki dizine? Diz değil, dizi. Pilot bölüm pek beğenilmedi, 4 bölüm daha oynayacak tutmazsa yayından kalkacak. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Önder Özcan yazdı: Diz değil, dizi. Pilot bölüm pek beğenilmedi, 4 bölüm daha oynayacak tutmazsa yayından kalkacak. Umarım tutmaz. Lütfen. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Umarım tutmaz. Lütfen. Arka Sokaklar bölüm 1000 Servet abi komserliğe terfi ediyor. 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Arka Sokaklar bölüm 1000 Servet abi komserliğe terfi ediyor. Eşkıya da altıncı polis 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Eşkıya da altıncı polis Şener Şene sarılan polis mi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Eşkıya da altıncı polis Montajda sahneleri çıkarılan. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Şener Şene sarılan polis mi Önder Özcan yazdı: Montajda sahneleri çıkarılan. Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Geçenlerde tamponun sağ ön taraftan otobüs ile ufak bir sürtme hadisesi gerçekleşti. Tamponun ön tarafında kendiliğinden çatlayan kısım vardı buda olunca tutanak vs tutmadım ikisinin bir boyama zamanı geldi. Herşey el işçiliği dahil bana ait, kusurları var ama içime sindi. Boyayı bol bulunca tüm tamponun üzerinden geçtim Öncesi ... Sonrası ... Emeğine sağlık Selçuk Ben kendimde şunu da fark ettim: arabalarıma motor mekanik her türlü bakımı/onarımı, paraya acımadan yapıyor veya yaptırıyorum ama görsellik/makyaj olarak zaman ve para harcayamıyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül İsa Acar yazdı: Emeğine sağlık Selçuk Ben kendimde şunu da fark ettim: arabalarıma motor mekanik her türlü bakımı/onarımı, paraya acımadan yapıyor veya yaptırıyorum ama görsellik/makyaj olarak zaman ve para harcayamıyorum Sağol İsa Abi, bende aynı durumdayım aslında, bu araçta biraz görünüm itibariyle kusurlar çok fazla göz önünde olduğu için tamamlamak gerekiyor, birazda rengi kusurları örttüğü için el işçiliğimi geliştirmeme fırsat sunuyor, yoksa bende çok eringeç birisiyim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts