İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: bunu diyeni şikayet edip sürüm sürüm sürüncüreceksin açıp bakalım mevzuata? Arabaya bağladıkları okuyucunun ekranında tam gaz verin yazıyor. Benzinlilerde 3000 3500 devirde tutuyorlar bitiyor. Dizelde tam gaz verin yazıyor ve yaslıyor eleman gazı döşemeye. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Arabaya bağladıkları okuyucunun ekranında tam gaz verin yazıyor. Benzinlilerde 3000 3500 devirde tutuyorlar bitiyor. Dizelde tam gaz verin yazıyor ve yaslıyor eleman gazı döşemeye. lpg için ekran yok muymuş Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lpg için ekran yok muymuş Mazdadayken nasılsa hala aynı abi. Unuttun mun 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Kışlık lastikleri taktım, masraf öğlen yemeği 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Dün ön takımdan gelen ses için sanayiye uğradım ama başında durdum bu sefer, ön salıncakları ve Z rotaları değiştik, sağ ön amortisör bilyesinde ufak bir kırık vardı sökünce onu da değiştik 2500 parçalar 1300 işçilik tuttu ve alt takımdan gelen bütün seslerden dün itibariyle kurtuldum. Dikkatimi çeken bir durum var, arabanın onu hafif yükseldi. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Dün ön takımdan gelen ses için sanayiye uğradım ama başında durdum bu sefer, ön salıncakları ve Z rotaları değiştik, sağ ön amortisör bilyesinde ufak bir kırık vardı sökünce onu da değiştik 2500 parçalar 1300 işçilik tuttu ve alt takımdan gelen bütün seslerden dün itibariyle kurtuldum. Dikkatimi çeken bir durum var, arabanın onu hafif yükseldi. Bence arabanın önü yükselmemiş, usta sana yükselmiş 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Dün ön takımdan gelen ses için sanayiye uğradım ama başında durdum bu sefer, ön salıncakları ve Z rotaları değiştik, sağ ön amortisör bilyesinde ufak bir kırık vardı sökünce onu da değiştik 2500 parçalar 1300 işçilik tuttu ve alt takımdan gelen bütün seslerden dün itibariyle kurtuldum. Dikkatimi çeken bir durum var, arabanın onu hafif yükseldi. Eski arabada amortisör kafaları değişince yükseldiğini bende farketmistim. Direksiyon da yumusamisti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Dün ön takımdan gelen ses için sanayiye uğradım ama başında durdum bu sefer, ön salıncakları ve Z rotaları değiştik, sağ ön amortisör bilyesinde ufak bir kırık vardı sökünce onu da değiştik 2500 parçalar 1300 işçilik tuttu ve alt takımdan gelen bütün seslerden dün itibariyle kurtuldum. Dikkatimi çeken bir durum var, arabanın onu hafif yükseldi. Yay amortisör yanlış takılmış olmasın? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Selçuk Bakış yazdı: sağ ön amortisör bilyesinde ufak bir kırık vardı sökünce onu da değiştik Selçuk Bakış yazdı: arabanın onu hafif yükseldi. normal bu parça değişince Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yay amortisör yanlış takılmış olmasın? heee ters takmış 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Metin Akbal yazdı: Eski arabada amortisör kafaları değişince yükseldiğini bende farketmistim. Direksiyon da yumusamisti. Direksiyon da yumuşadı ilginç bir şekilde Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yay amortisör yanlış takılmış olmasın? Söküldüğü gibi geri takıldı Çağlar Bayur yazdı: normal bu parça değişince heee ters takmış Bilya aslında sağlamdı Abi kenarında hafif bir U şeklinde kırık vardı kullanıma da engel değildi ben sökülmüş iken değişeyim dedim, iki taraf birden yükseldi ama ilginç bir şekilde. Önder Özcan yazdı: Bence arabanın önü yükselmemiş, usta sana yükselmiş Orayı karıştırmasak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Direksiyon da yumuşadı ilginç bir şekilde normal, amortisör duruş geometrisi düzelince direksiyon yumuşar, gözden kaçan yürüyen aksam detaylarıdır bunlar. bir de amortisörle birlikte değişir bunlar genelde, sonra hareketli parça olan amortisöre, yükseklik değişti diyen de bile var 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Çağlar Bayur yazdı: normal, amortisör duruş geometrisi düzelince direksiyon yumuşar, gözden kaçan yürüyen aksam detaylarıdır bunlar. bir de amortisörle birlikte değişir bunlar genelde, sonra hareketli parça olan amortisöre, yükseklik değişti diyen de bile var Amortisör ile değişmişti zamanında ama geçenlerde bir çukurda çok sert vurmuştu amortisör ondan şüpheleniyorum, Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Amortisör ile değişmişti zamanında ama geçenlerde bir çukurda çok sert vurmuştu amortisör ondan şüpheleniyorum, Çukura sert vurunca araba düzelmiş o zaman 😊 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Çukura sert vurunca araba düzelmiş o zaman 😊 Düzelmek için ilk adımı attı diyelim 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos Geçenlerde tamponun sağ ön taraftan otobüs ile ufak bir sürtme hadisesi gerçekleşti. Tamponun ön tarafında kendiliğinden çatlayan kısım vardı buda olunca tutanak vs tutmadım ikisinin bir boyama zamanı geldi. Herşey el işçiliği dahil bana ait, kusurları var ama içime sindi. Boyayı bol bulunca tüm tamponun üzerinden geçtim Öncesi Sonrası 12 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Sonrası okumuş, görmüş geçirmiş araba 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: okumuş, görmüş geçirmiş araba Fazla okumasın, alışkanlık oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ağustos Yazar Paylaş 30 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: Satlık mı? İlana koymadım henüz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ağustos Yazar Paylaş 30 Ağustos Servet Aydın yazdı: Dizin nasıl oldu abi, unutmadan mutlu yıllar Abicim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Dizin nasıl oldu abi, unutmadan mutlu yıllar Abicim Topal ördek gibi yürümeye devam😁 Doğan Arşiray yazdı: ne oldu ki dizine? Uf oldu 1 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Maşallah bu araba gözüme pek hoş geliyor, bitane de ben mi alsam 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: ne oldu ki dizine? Sezon finali olmuş 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts