Tamer Topaç 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Selçuk Bakış yazdı: 2.0 GTI fena olmaz Dereceli egzantrik 😇 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Kasım 2023 Yazar Paylaş 17 Kasım 2023 Muayenenin bitmesine daha 15 gün vardı ama okullar tatil diye muayeneye erkenden girdik. Egzoz muayenesinin süresi dolmuş fark etmedik, neyse dedik olan oldu ikisini bir halledelim. Egzoz ölçmeye yaklaşınca görevli orta susturucu ve katalizör yok dedi kanala aldı baktı, bunları taktır dedi egzozdan kaldık. Muayeneye girdik çıktık, bir sürü ağır kusur, aracın frenlemesini beğenmiyordum meğer arka tekerler kafasına göre takılıyormuş, 2 defa da baktırmışlığım var. Fren hortumları vs hepsi çatlak çıktı, üzerine Lpg deposu üzerinde ki kesici de iptal edilmiş daha önceden problem yaşamadığımız için onu da fark etmedik. Biraz masraflı oldu ama hepsi tamamen güvenlik için lazım olduğundan boynumuz bükük kabullendik. Masraflarımız Muayene 1400 TL Egzoz 2500 TL Lpg tamirat 350 TL Frenler 1550 TL Toplam 5800 TL ile günü kapattık. 6 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Egsoz bedava? Ne yaptılar Orta susturucu tuv de kusur listesinde yoktu. Ona baktım. Ses ile alakalı kusur yazıyor ama Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Benimde vize var haftaya. Geçen motoru vizeye götürdüğümde gördüm tüvde eksoz muayenesinde dizellerin canını çıkarıyorlar boşta tamgaz. Yazıktır ya ne salaklık bu. Dışarda yaptıracağım eksozu. Baştan sorqcam girmeden. Boşta gazı yaslıyorsa başka yere.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: tüvde eksoz muayenesinde vesile ile egzos muayenesinin tüv mekanında yapılmasının işyeri açma ruhsat şartlarına aykırı olduğunu biliyor muydun 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile egzos muayenesinin tüv mekanında yapılmasının işyeri açma ruhsat şartlarına aykırı olduğunu biliyor muydun Yarı yarıya joker hakkımı kullanmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Yeni gördüm Selçuk hayırlı olsun. Tam pejocu oldum desene. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile egzos muayenesinin tüv mekanında yapılmasının işyeri açma ruhsat şartlarına aykırı olduğunu biliyor muydun bu arada kibritin egzoz muayenesi de yok Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arada kibritin egzoz muayenesi de yok Oo 2 senede 150 tl kardasın. Ayda 6 tl yapar. Deli para 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Oo 2 senede 150 tl kardasın. Ayda 6 tl yapar. Deli para Nası yaa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nası yaa Bi b ferin iç. Hasta gibisin 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Yarı yarıya joker hakkımı kullanmak istiyorum. Al bunu kullan: 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Al bunu kullan: Anthony Quin mi o. 17 Kasım 2023 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: Anthony Quin mi o. Ta kendisi. Çok severdim kendisini. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Ta kendisi. Çok severdim kendisini. Mustafa Kandıralı da iyidir. 17 Kasım 2023 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: dizellerin canını çıkarıyorlar boşta tamgaz. O kadar dizel aracımı tüv'de egzoza soktum, hiç böyle yapmadıkları gibi, direksiyona da geçmiyorlar. Hata olmasın? Sürücü egzoz muayenesinde araçtan inmiyor. Bastırdıkları gazda 2bin ya da 3bin devir maksimum. Zaten istese de yeni nesil dizellerde fazlasını basamıyorsun. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: O kadar dizel aracımı tüv'de egzoza soktum, hiç böyle yapmadıkları gibi, direksiyona da geçmiyorlar. Hata olmasın? Sürücü egzoz muayenesinde araçtan inmiyor. Bastırdıkları gazda 2bin ya da 3bin devir maksimum. Zaten istese de yeni nesil dizellerde fazlasını basamıyorsun. Hatta pc ekranında tam gaz basın yazıyor. Mevzuat mı değişti bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Kasım 2023 Yazar Paylaş 18 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: O kadar dizel aracımı tüv'de egzoza soktum, hiç böyle yapmadıkları gibi, direksiyona da geçmiyorlar. Hata olmasın? Sürücü egzoz muayenesinde araçtan inmiyor. Bastırdıkları gazda 2bin ya da 3bin devir maksimum. Zaten istese de yeni nesil dizellerde fazlasını basamıyorsun. Kesiciye girdik 2 3 defa, hata olmasın diye 3 bin devirde mi diye sordum yok tam gaz olacak dedi. İlkay Başaran yazdı: Hatta pc ekranında tam gaz basın yazıyor. Mevzuat mı değişti bilmiyorum. Eyüp Çetin yazdı: Yeni gördüm Selçuk hayırlı olsun. Tam pejocu oldum desene. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler sağolasın, valla ikidir iki araba da aynı marka denk geliyor 😅 Mustafa Tüfekçi yazdı: Egsoz bedava? Ne yaptılar Orta susturucu tuv de kusur listesinde yoktu. Ona baktım. Ses ile alakalı kusur yazıyor ama Orta ve katalizör yokmuş düz boru vardı arkaya kadar, eksik tertibat diye yazdılar, tükenmez kalemle yanına susturucu ve katalizör diye ayrıca belirttiler. Şuraya eksikleri de bırakayım da biraz şenlenelim. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Geçmiş olsun. Egzozda bana da 3000 devirde tut demislerdi. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Selçuk Bakış yazdı: Kesiciye girdik 2 3 defa, hata olmasın diye 3 bin devirde mi diye sordum yok tam gaz olacak dedi. Teşekkürler sağolasın, valla ikidir iki araba da aynı marka denk geliyor 😅 Orta ve katalizör yokmuş düz boru vardı arkaya kadar, eksik tertibat diye yazdılar, tükenmez kalemle yanına susturucu ve katalizör diye ayrıca belirttiler. Şuraya eksikleri de bırakayım da biraz şenlenelim. Geçmiş Olsun diyelim.aslında Freni yakalamaları iyi olmuş. Bazen çok ayrıntıya takılıp zorluyorlar.Muayene ücreti konusunda genel bir memnuniyetsizlik mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Selçuk Bakış yazdı: Kesiciye girdik 2 3 defa, hata olmasın diye 3 bin devirde mi diye sordum yok tam gaz olacak dedi. bunu diyeni şikayet edip sürüm sürüm sürüncüreceksin açıp bakalım mevzuata? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: bunu diyeni şikayet edip sürüm sürüm sürüncüreceksin açıp bakalım mevzuata? iyidir kesici. Ne var ya hu metin hoca redline için can atıyormuş 3000’de tutamam diyormuş 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: iyidir kesici. Ne var ya hu metin hoca redline için can atıyormuş 3000’de tutamam diyormuş Sen onu da görmüyon 😂 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Kasım 2023 Yazar Paylaş 18 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: bunu diyeni şikayet edip sürüm sürüm sürüncüreceksin açıp bakalım mevzuata? İlk girişimde böyle yaptı, tekrarda istemedi, sanırım orta susturucu ve katalizör yok diye kontrol etmek için istemiş olabilirler. Kusurlarda da yüksek ses yazmışlar ama alakası yoktu aslında. Metin Baloğlu yazdı: Geçmiş olsun. Egzozda bana da 3000 devirde tut demislerdi. Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun diyelim.aslında Freni yakalamaları iyi olmuş. Bazen çok ayrıntıya takılıp zorluyorlar.Muayene ücreti konusunda genel bir memnuniyetsizlik mevcut. Fren ve gazdaki problemin yakalanmasına bende çok sevindim, hatta muayene eden elemana alta baksana bir ses geliyor mu dedim, bişey bulamadı Çağlar Bayur yazdı: bunu diyeni şikayet edip sürüm sürüm sürüncüreceksin açıp bakalım mevzuata? Bu arada ben sürekli girdiğim için dert etmedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts