Önder Özcan 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Maşallah hayırlı olsun Selçuk. Arabanın kendisi zaten klasik adayı, beyaz renk çok yakışmış, jantlara hele bayıldım. Kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. 1.8 mi 1.6 mı şık araba. Fransız şıklığı var yüzünde. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 şoför kapısının yüzünü sökünceElektriği kurcalanmamış demek ki, bunlarda belki en önemli konu tesisat diye duymuştum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Coşku Mert yazdı: hayırlı olsun rengi çok guzel hoyrat ellerde yuruyen aksam biraz yipranmis gibi duruyor. mümkün olduğunca orijinal haline gelirse daha keyifli bir arac olur kanımca Elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum, ön tarafta amortisör kaldı sadece arkada da ince işçilik, gelecek sezon da lastikleri yeniledik mi yürüyen ile işimiz biter gibi Ceyhan Karacabey yazdı: Hayırlı olsun. Görüntü güzel. Teşekkürler Sani Gerşon yazdı: Arabanın içini görebilecek miyiz? Elimde resim yok şimdilik, içinde boyanacak tamir edilecek basit bir kaç yer var. Buralar için ilerleyen günlerde tavsiye isteyeceğim. Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun güzel seçenek bence rengide on numara Teşekkürler Abicim beyaz severiz 😊 Ali Tuğberk Avar yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel araç, nazar değmesin Teşekkürler nazar uzak olsun inşallah 😊 Önder Özcan yazdı: Maşallah hayırlı olsun Selçuk. Arabanın kendisi zaten klasik adayı, beyaz renk çok yakışmış, jantlara hele bayıldım. Kazasız belasız. Sağolasın Abicim istesek bu kombinasyon denk gelmez, şansım yaver gitti biraz 😊 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. 1.8 mi 1.6 mı şık araba. Fransız şıklığı var yüzünde. 1.6 90 beygir Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Severim 306 ları Teşekkürler Abicim artık bizde seviyoruz 😁 Köksal Yılmaz yazdı: Elektriği kurcalanmamış demek ki, bunlarda belki en önemli konu tesisat diye duymuştum. İç kısımda görünen bir kurcalama yok gibi, far ve sislere led takmak için soketlerde ek vs var, Amerikan Park vs görünen bunlar, yine inceledikçe zamanla düzeltmeler devam edecek inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Vaay, araba tam tabiriyle jilet gibi maşallah. Gülerek, güzel günlerde kullan Selçuk kardeşim. Üniversite çağlarındayken ben de 106 gti lere bayılırdım. Bu kasa da onun az büyüğü. O gti lere otoban faresi diyorlardı… 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Oktay Göktaş yazdı: Vaay, araba tam tabiriyle jilet gibi maşallah. Gülerek, güzel günlerde kullan Selçuk kardeşim. Üniversite çağlarındayken ben de 106 gti lere bayılırdım. Bu kasa da onun az büyüğü. O gti lere otoban faresi diyorlardı… Teşekkürler Hocam sağolasın 😊 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Güzel günlerde kullanın, rengi çok şıkmış... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Ford servisleri ford arabalara bakmazken, mitsubishi servisi peugeot arabaya bakması da iyi bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun, beyaz renk ayrı yakışmış 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Selçuk Hocam. Çok tatlı gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Talha Bilgi yazdı: Güzel günlerde kullanın, rengi çok şıkmış... Teşekkürler 😊 Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah. İnşallah Ayhan Abi Harun Kocaçalışkan yazdı: Hayırlı olsun. Ford servisleri ford arabalara bakmazken, mitsubishi servisi peugeot arabaya bakması da iyi bence. Sağolasın, sağolsun Koray Abi sever beni, bende onu, bir çok aracıma ihtiyacım olduğunda bakar. Üstelik ticari Mitsubishi servisi bol bol l200 ve karsan otobüsler var 😊 Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun, beyaz renk ayrı yakışmış Teşekkürler Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun. Eyvallah kardeşim 😊 Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Selçuk Hocam. Çok tatlı gözüküyor. Teşekkürler Aydın Hocam sevimli kerata 😊 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 hayırlı olsun. s16 ne arabaydı zamanında. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Çok yakışıklı. Çok beğendim.Kazasız belasız kullanasın… 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun, rengini bu kasaya yakıştırıyorum, basık hali gidince de daha güzel olmuş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Güle güle kullan Selçuk. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Selçuk Bey, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Arabayı alır almaz boyacıya götürmüş 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabayı alır almaz boyacıya götürmüş Boyanmışı yok muymuş 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Hee satalım temiz boyanmışını alalım uğraşmayalım 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. s16 ne arabaydı zamanında. Teşekkürler değerinde satılır 😁 Tamer Topaç yazdı: Çok yakışıklı. Çok beğendim. Kazasız belasız kullanasın… Sağolasın, cümlemize kazasız belasız inşallah Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin. Teşekkürler, Amin cümlemize inşallah Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, rengini bu kasaya yakıştırıyorum, basık hali gidince de daha güzel olmuş. Güle güle kullanın. Sağol Abicim, çok feci şekilde sekiyordu, araba sürtme de vardı, güzel oldu çok şükür. Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullan Selçuk. Teşekkürler Ersen Abi 😊 İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Selçuk Bey, güzel günlerde kullanın Teşekkürler İsa abi sağolasın Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabayı alır almaz boyacıya götürmüş Direk boyacı da devir teslim yapalım dedim de yok abi sen al oraya beraber götürürüz dedi 😁 Önder Özcan yazdı: Boyanmışı yok muymuş Var mıymış 😅 Hasan Karabekiroglu yazdı: Hee satalım temiz boyanmışını alalım uğraşmayalım Bundan sonra Çağlar abinin izindeyim, boyat boyat bin en güzeli 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts