İçeriğe Yönlendir

Astra J Otomobilim

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
Elinize sağlık. İnsanlar korkuyor ama iki kişi olunca gayet basit ve hızlı oluyor değişim. Yağ da baya kararmış bu arada.
316 bin km de araba, muhtemelen daha önce değişmemiştir.
Balataları değişirken ustama söyleyeyim. (Kesin üşenir yapmaz)
Ustanızdan ısrarla isteyiniz :D
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim de dağ başında şatom olsa kapısında bırak yağı motörü değiştiririm [emoji533]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Köksal Yılmaz yazdı:

316 bin km de araba, muhtemelen daha önce değişmemiştir. Ustanızdan ısrarla isteyiniz :D

Maşallah diyelim km’si baya varmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Benim de dağ başında şatom olsa kapısında bırak yağı motörü değiştiririm [emoji533]
Altyapı eksiklerim var abi, şaton var diye mutlusun sanıyorlar :D
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Altyapı eksiklerim var abi, şaton var diye mutlusun sanıyorlar default_lol.gif

Giresun'daki yalıdan bi odayı bana ver alt yapı işini hallederim
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Giresun'daki yalıdan bi odayı bana ver alt yapı işini hallederim
Yalı diyince büyük olanı kastediyorsun sanırım abi,iki tane var ya :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:

Köye gelince aklımda olan fren hidroliğini yeniledim. 1 lt hidrolik gitti, biraz da bol kullandım. Fren tapalarını 10 numara anahtar açıyor, arkalar yukarı dönük, şeffaf hortumdan akıttı bol sabunlu su+su ile temizledim. Önler yana dönük çok daha kolay ve temiz oldu.

5745d0394eb493f3db632311c5c93b3d.jpgdedd747d0efc475d381398d58b587262.jpg

Sırf ustalara kızdığım için evin önüne lift almayı düşünüyorum.

adamlar liftte fren hidroligini değiştirmemek için kırk takla atıyorlar ne var iki tane somun gevşetecek altı üstü neden kaçarlar bu işlemden anlamış değilim resmen benim ustaya zorla yaptırdım.

Ellerine sağlık Köksal 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
adamlar liftte fren hidroligini değiştirmemek için kırk takla atıyorlar ne var iki tane somun gevşetecek altı üstü neden kaçarlar bu işlemden anlamış değilim resmen benim ustaya zorla yaptırdım.

Ellerine sağlık Köksal 

Ben de tahtadan bakım rampası yaptım herkese tavsiye ederim. Bolca yapım videosu var bakıp yaptım.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ellerine sağlık Köksal 

Lift olmasa da ufak arabalı kriko lazım abi. Kimse senin gibi özenmiyor arabana.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Yasin Şimşek yazdı:

Ben de tahtadan bakım rampası yaptım herkese tavsiye ederim. Bolca yapım videosu var bakıp yaptım.

Tahtadan? Çok tehlikeli olabilir, taşımayabilir.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
Tahtadan? Çok tehlikeli olabilir, taşımayabilir.
Tahta dediğim kereste içi komple dolu. Biraz ağır oldu ama yılda bir kere kullanacağım için dert etmedim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Yasin Şimşek yazdı:
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Ellerine sağlık Köksal 

Onu çok düşündüm ama saklamak kaldırmak zor hidrolik lifti sabit kalsa otopark gibi üstüne çıkarım diye düşünüyorum :p lazım olunca kaldır boşta iken otopark 

Köksal Yılmaz yazdı:
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Ellerine sağlık Köksal 

Lift olmasa da ufak arabalı kriko lazım abi. Kimse senin gibi özenmiyor arabana.

Araştırıyorum garaj krikosu ve iki tane sehba alasım var. Tuzla da bit pazarına gidip bakmak lazım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Araştırıyorum garaj krikosu ve iki tane sehba alasım var. Tuzla da bit pazarına gidip bakmak lazım 
Abi bit pazarı bikaç aydır kapalı ben arada giderdim, intagramda hesabı var ordan takip edebilirsin. Boşa gitmiş olma
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

En son gittiğimde bayramdan sonra açılacağını söylediler. 

Komşularım genelde yapabilecekleri çoğu şeyi evin önünde yapıyor. Yağı değiştirmek için yer arıyorlardı. Neomarin Bpnin orada arabanın yağını değiştirebilecekleri altı boşluklu yer bulduğunu söyledi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Haftasonu yağ filtre bakımını kendim yapacağım. Yağ değişimi işçiliğini takıma verip mal sahibi olurum :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Haftasonu yağ filtre bakımını kendim yapacağım. Yağ değişimi işçiliğini takıma verip mal sahibi olurum [emoji4]
Bu benim felsefem [emoji3] .
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

İlk uzun yol verimizi paylaşayım, 3 kişi klimasız gece yolculuğu, bagaj dolu. 3 farklı sürücü

49a73b46bdc7d0308931ea1a25ad6db1.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Köksal Yılmaz yazdı:

bagaj dolu. 3 farklı sürücü

Uzun yol söförü gibi takomu değistirdin yahu 😄

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Köksal Yılmaz yazdı:

İlk uzun yol verimizi paylaşayım, 3 kişi klimasız gece yolculuğu, bagaj dolu. 3 farklı sürücü

49a73b46bdc7d0308931ea1a25ad6db1.jpg

Gostergelere de bir el atsan olur sanki hocam. İceriden kirli gibi sanki..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Memleketten yeni gündüz farlarımız ile bi poz verelim

074202f427e29f27782b65113d952f7d.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...