Hasan Karabekiroglu 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun abi ben de atlamışım konuyu Çok ayıp, kocaman "Moderatör" e yakışmayan bir cevap. Ayıpladım seni baya bi lütfen çünkü bilakis. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Benim aklım diğer astrada kalmış. Köksal hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Rengi de çok güzel. Neptün mavisinden daha güzel görünüyor.😊 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Yeter yazdı: Benim aklım diğer astrada kalmış. Köksal hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Rengi de çok güzel. Neptün mavisinden daha güzel görünüyor.😊 Cuma günü Ordu ya giderse benim memlekete gelince yan yana çekeriz belli olur 😅 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Cuma günü Ordu ya giderse benim memlekete gelince yan yana çekeriz belli olur [emoji28]Bu cuma değil haftaya olabülü Benim aklım diğer astrada kalmış. Köksal hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Rengi de çok güzel. Neptün mavisinden daha güzel görünüyor.[emoji4] Çok tşkler Mehmet, bi parlatsam neptüncüler kanatsız güneşe uçarlar kıskançlıktan 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Cuma günü Ordu ya giderse benim memlekete gelince yan yana çekeriz belli olur 😅 O zaman oylama yapalım. Benim oyum belli. 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Neptünden daha güzel olduğu kesin 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Neptünden daha güzel olduğu kesin neptün kim ya Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Neptünden daha güzel olduğu kesin Fatih Evcin yazdı: neptün kim ya Şşş, 3 kere adını tekrarlarsan hemen buraya gelir. 2 oldu bak. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Yani lütfen Fatihcigim hem konuları takip etme hem Neptün kim diye sor 😊 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Şşş, 3 kere adını tekrarlarsan hemen buraya gelir. 2 oldu bak. Al işte... 3 e gerenk bile kalmadı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Meğersemiyor (bizim burda önemsemiyor takmıyor tinlamiyor vs anlamında) demeyin diye 😊 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Fatih Evcin yazdı: dağda bayırda motor sürmekten bakmıyorsun buralara Hasan Karabekiroglu yazdı: Çok ayıp, kocaman "Moderatör" e yakışmayan bir cevap. Ayıpladım seni baya bi lütfen çünkü bilakis. Vallah haklısınız. Pek bakamadım 😔 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Sensör nerde ki? Nasıl dönüyor? Bizim sensörler sonradan takma, senin ki ayna altında olması lazım ona da müdahale edemezsin. 5 Temmuz 2022 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Ben yeni gördüm. Rengi efsane yahu. Hayırlı uğurlu olsun tekeri düz bassın bankacı ağam. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Ben yeni gördüm. Rengi efsane yahu. Hayırlı uğurlu olsun tekeri düz bassın bankacı ağam. Sağol abim Allah razı olsun Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Ben herhalde en son görenim [emoji3064] Hayırlı olsun Köksal maşallah kazasız cezasız kullanılsın [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2022 Ben herhalde en son görenim [emoji3064] Hayırlı olsun Köksal maşallah kazasız cezasız kullanılsın [emoji3478]Çok sağol Adnan abim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2022 Köye gelince aklımda olan fren hidroliğini yeniledim. 1 lt hidrolik gitti, biraz da bol kullandım. Fren tapalarını 10 numara anahtar açıyor, arkalar yukarı dönük, şeffaf hortumdan akıttı bol sabunlu su+su ile temizledim. Önler yana dönük çok daha kolay ve temiz oldu. 10 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Havasini iyice aldiin mi? Onun icin de biri lazim. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Köye gelince aklımda olan fren hidroliğini yeniledim. 1 lt hidrolik gitti, biraz da bol kullandım. Fren tapalarını 10 numara anahtar açıyor, arkalar yukarı dönük, şeffaf hortumdan akıttı bol sabunlu su+su ile temizledim. Önler yana dönük çok daha kolay ve temiz oldu. Vay arkadas adam silecek suyu doldurmus gibi anlatiyor. Biz 4 kişi cesaret edemedik bunu yapmaya 😂 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2022 Havasini iyice aldiin mi? Onun icin de biri lazim.Enişte fren pedalındaki yerini aldı abi. Olup olmadığını dönüşte anlarız Vay arkadas adam silecek suyu doldurmus gibi anlatiyor. Biz 4 kişi cesaret edemedik bunu yapmaya [emoji23]Çokça video izledim biraz heves biraz cesaretimi toplayıp yaptım. 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Balataları değişirken ustama söyleyeyim. (Kesin üşenir yapmaz) Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Köye gelince aklımda olan fren hidroliğini yeniledim. 1 lt hidrolik gitti, biraz da bol kullandım. Fren tapalarını 10 numara anahtar açıyor, arkalar yukarı dönük, şeffaf hortumdan akıttı bol sabunlu su+su ile temizledim. Önler yana dönük çok daha kolay ve temiz oldu. Elinize sağlık. İnsanlar korkuyor ama iki kişi olunca gayet basit ve hızlı oluyor değişim. Yağ da baya kararmış bu arada. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts