Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Map sensörüne bakılırsa manifold egr boğaz kelebeği temizliği istiyor gibi Bu ne yavv alttaki foto ne? Üstteki mi seninki Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Bu ne yavv alttaki foto ne? Üstteki mi seninkiÖncesi sonrası Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu ne yavv alttaki foto ne? Üstteki mi seninki Öncesi sonrası İstiyor gibi deyip yaptın mı yani? aklımızla oynama ortam karışık zaten Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 İstiyor gibi deyip yaptın mı yani? aklımızla oynama ortam karışık zaten [emoji4] Sadece sensörü söktüm kontrol için baktım kurumlu, temizleyip taktım. Diğer grup için bi gün ayırmam lazım. Sök temizle tak rahat 5-6 saatimi alır. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Hayır olsun Köksal Bey kazasız belasız binin inşallah sizin detaylı temizlik pasta cila konularını okumak çok zevkli oluyordu gelir mi o tarz bir şeyler ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Alparslan Coban yazdı: Hayır olsun Köksal Bey kazasız belasız binin inşallah sizin detaylı temizlik pasta cila konularını okumak çok zevkli oluyordu gelir mi o tarz bir şeyler ? Çok teşekkür ederim. Kapalı garajım yok artık ama bunun rengi de gıdıklıyor bir yandan. Köyde üstü kapalı biyer ayarlarsam olabilir, güzel de olurdu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Bir ara müsait vaktinde ve kolay ise, intercooler' ı söküp içini temizle. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2022 Tamer Topaç yazdı: Bir ara müsait vaktinde ve kolay ise, intercooler' ı söküp içini temizle. Listeme ekliyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkürler Zeki abi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Önder Özcan yazdı: Canlı görebilecek miyiz acaba 😒 önder abi’nin harcını mı aksattınız? Canlı falan diyor @Köksal Yılmaz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 önder abi’nin harcını mı aksattınız? Canlı falan diyor [emoji4] [mention=24540]Köksal Yılmaz[/mention]Adam çaya altın tozu katıyor, onun canlısı bizim ömrümüzü tüketir 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Arif Aykın yazdı: Abi benimkinde CD300 var Yani seninki daha özellikli Mesela USB giriş yok bluetooth yok Sadece telefon görüşmesi yapılıyormuş sanırım. Baktım şimdi Bluetooth için CD400 üzerinden phone basıp tekrar bastığınızda eşleşme sayfası çıkıyor. Sonrasında telefondan eşleşme yaptırılıyor CD400 de görülen kod ile. Sonrasında bu vaziyetteyken sadece telefon görüşmesi yapılıyormuş fakat bluetooth bağlıyken aux tuşuna basıldığında müzik dinleme gerçekleşiyormuş. Denedim ama olmadı, mute işine yarıyor telefon tuşu. Bahsettiğin cd 400 plus olabilir mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Bagajda 3 seviye ayarlanabilen bölme varmış görünce şaşırmıştım. En üste alınca yükleme eşiği ile aynı seviyeye geliyor,altına katlanır sandalye vs sığıyor. 8 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Flex floor bende yok LPG var zaten 😅 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Yazar Paylaş 2 Haziran 2022 Flex floor bende yok LPG var zaten [emoji28]Kolçağın önündeki sürgülü gözde de böyle çıkma kat var. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Flex floor bende yok LPG var zaten 😅 araba ecoflex... Hey yavrum hey 😂 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Captiva bagajdaki eşya gözlerini arıyorum fluenste, çok işe yarıyordu ve bir şey alıp koyması da basitti Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Denedim ama olmadı, mute işine yarıyor telefon tuşu. Bahsettiğin cd 400 plus olabilir mi? Buydu benim izleyerek anlattığım video. Köksal Yılmaz yazdı: Metin Akbal yazdı: Flex floor bende yok LPG var zaten Kolçağın önündeki sürgülü gözde de böyle çıkma kat var. Bagaj çok iyiymiş zaten bizde lpg olduğundan senin en üst seviyesi olan yerde duruyor bizim kaplama ayarlanabilir olsa da ayarlayamayacağız zaten üzülmedim ama kolçak önündeki durumu merak ettim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2022 Yazar Paylaş 6 Haziran 2022 Bagaj çok iyiymiş zaten bizde lpg olduğundan senin en üst seviyesi olan yerde duruyor bizim kaplama [emoji4] ayarlanabilir olsa da ayarlayamayacağız zaten üzülmedim ama kolçak önündeki durumu merak ettim.Videodakini denedim ama olmadı, neyse sağlık olsunBiraz tozlu ama umarım anlaşılıyordur, bardaklık çerçevesi öndeki düğmeye basılıp sökülüyor ara bölme ileri geri öyle kayıyor. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Haziran 2022 Paylaş 6 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Videodakini denedim ama olmadı, neyse sağlık olsun Biraz tozlu ama umarım anlaşılıyordur, bardaklık çerçevesi öndeki düğmeye basılıp sökülüyor ara bölme ileri geri öyle kayıyor. Tövbe tövbe 😂 bizde yok bu parçalar ya 😔 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2022 Lastiklerde titreme vardı biyerde balans yaptırdım daha beter oldu, daha önce de lastik aldığım bayiye gittim meğer lastiklerin telleri atmış çöp olmuş. Memleket yolculuğu öncesi maddi açıdan kötü olsa da can güvenliği için gerekli idi. Üstündekiler 225 45 17 michelin idi, orjinal ebata döndük. İlk dikkatimi çeken direksiyon yumuşadı. H.içi sipariş verdiğim bikaç şey vardı onlar da geldi. 14 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Gülerek kullan 😊 225 te 1 lastik bedavaya geliyor ben o yüzden 215 almadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts