Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Onur Çelebi yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sport donanım farkı jantlar ve altı düz direksiyon simidinden anlaşılıyor sanırım. Çok teşekkür ederim, direksiyon standart bende, Talha Bilgi yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle bindirsin.... Rengi çok hoşmuş ... Çok teşekkürler Talha, amin hepimiz için. 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 (düzenlendi) Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Teşekkürler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Eksik olma pillere fısıldayan adam 27 Mayıs 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Astra güzel araçtır. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 (düzenlendi) Hayırlı olsun kardeşim. Linea yerine bunu aldığına çok sevindim. Allah kaza bela vermesin. Çok yakışıklı duruyor araba. 27 Mayıs 2022 tarihinde Fırat Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Kazasız belasız buna fındık çuvalı sığar mı?:)) 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Astra güzel araçtır. Teşekkürler Fırat Önal yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. Linea yerine bunu aldığına çok sevindim. Allah kaza bela vermesin. Çok yakışıklı duruyor araba. Eksik olma canım Cavit Çırakoğlu yazdı: Kazasız belasız buna fındık çuvalı sığar mı?:)) Sağol Cavit abi, fındık için kangoo var Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı uğurlu olsun, güzel seçim olmuş, mavi olmayan opelleri foruma almıyorlar herhalde 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Arif Aykın yazdı: Nasıl yok ? Çarpılırsın iyi düşün Bixenonu unuttuk 😅 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Onur Çelebi yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sport donanım farkı jantlar ve altı düz direksiyon simidinden anlaşılıyor sanırım. Makyajlı kasada sport direksiyonun altı düz-kesik. Birde donanımdan donanıma değişiyor mesela sedan sport still donanımda bahsedilen direksiyon yok yuvarlak deri direksiyon. Bu makyajsız o yüzden altı kesik direksiyon değil, gündüz farları da LED değil halojendir. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Bixenonu unuttuk 😅 Hatırlarsın böyle 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Köksal Bey 😀 Linea yi bu kadar gömmeseydiniz keşke 3 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Çok guzel bir tercih olmuş💯.İyi günlerde kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Vaaay Astra J modellerinde 1,3 multijet model varmıymış. Ben ilk defa senin sayende öğrendim. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı uğurlu olsun, güzel seçim olmuş, mavi olmayan opelleri foruma almıyorlar herhalde [emoji4] Sağol gardaşım, citroenden fenalık geçirecektim Gule gule kullaninÇok teşekkürler Makyajlı kasada sport direksiyonun altı düz-kesik. Birde donanımdan donanıma değişiyor mesela sedan sport still donanımda bahsedilen direksiyon yok yuvarlak deri direksiyon. Bu makyajsız o yüzden altı kesik direksiyon değil, gündüz farları da LED değil halojendir.Sol gündüz farı ampulü patlak, beyaz mı taksak? Hayırlı olsun Köksal Bey [emoji3] Linea yi bu kadar gömmeseydiniz keşke Bey mi hepsi bir avuç civata yahu Vaaay Astra J modellerinde 1,3 multijet model varmıymış. Ben ilk defa senin sayende öğrendim. Hayırlı olsun.Sağol Alicim, senden detaylı bilgiler bekliyorum modelle ilgili, uzun kalacak gibi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Sağol gardaşım, citroenden fenalık geçirecektim Çok teşekkürlerSol gündüz farı ampulü patlak, beyaz mı taksak?Bey mi hepsi bir avuç civata yahu Sağol Alicim, senden detaylı bilgiler bekliyorum modelle ilgili, uzun kalacak gibi İçinde albea fiat motoru var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 İçinde albea fiat motoru var. [emoji3]Evet onu öğrendim euro5 95 bg lik multijet motor. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Köksal hayırlı olsun güzel güncelleme olmuş allah kaza bela vermesin inşallah Bu arada citroen ile ilgili ne gibi sorun yaşadın ki 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Hayırlı olsun 🧿 Daha uyanmadım.. uyanınca detay yaparız ,😂 1.3 olmasından dolayı inanılmaz keyif alacaksın..1.3 falan değil külli yalandır icine canavar kacmıs gibidir.. bizde cosmo donanım olan vardı.. Afl far secenegiyle geliyor.. Muthis biseydi.. Ufaktan yazilimi da vardı sanirim.. Tek sevmedigin sey 5 ileri olmasi olacak.. Ykıtı harikadır.. geri kalan herseyiyle iyiki dersin lineaya göre.. Sport donanım denmis onda jant kesikli biseydi galiba.. bu düz görünüyor.. Biz epey oldu satalı bazı detaylarını unuttuk.. Metin hoca daha iyi biliyodur.. Onun boş pakettir ama bilir elbet 😂 Az kullan bağımlılık yapacaktır.. iyi secim Allah kaza bela vermesin 🧿 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 5 ileri daha iyi 6 ileri fazla bu motora hafif rampada yemiyor hemen vites istiyordu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Sol gündüz farı ampulü patlak, beyaz mı taksak?Güzel olur Photon un mavi camlı olanı beyaz yaniyor. Farların camurluga uzanan taraflarında kapaklar var silecek suyu borusu sigorta kutusu kapağını sökerek zar zor ulaşabilirsin. Hayırlı olsun [emoji3478] Daha uyanmadım.. uyanınca detay yaparız ,[emoji23] 1.3 olmasından dolayı inanılmaz keyif alacaksın..1.3 falan değil külli yalandır icine canavar kacmıs gibidir.. bizde cosmo donanım olan vardı.. Afl far secenegiyle geliyor.. Muthis biseydi.. Ufaktan yazilimi da vardı sanirim.. Tek sevmedigin sey 5 ileri olmasi olacak.. Ykıtı harikadır.. geri kalan herseyiyle iyiki dersin lineaya göre.. Sport donanım denmis onda jant kesikli biseydi galiba.. bu düz görünüyor.. Biz epey oldu satalı bazı detaylarını unuttuk.. Metin hoca daha iyi biliyodur.. Onun boş pakettir ama bilir elbet [emoji23] Az kullan bağımlılık yapacaktır.. iyi secim Allah kaza bela vermesin [emoji3478] Uyanamadigin belli aciklamalarimi yazdım [emoji8] Az yukarda.Boştu doldurduk yağmur sensörü kararan ayna yok sadece [emoji28] Yalnız bende TPMS var muhtemelen bu sportta yoktur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts