Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Selamlar abiler dostlar, Astra G yi uğurladıktan sonra linea bakarken hesaplarımın her zamanki gibi şaşması(piyasa sağolsun) ve akılda yokken fikre giren bir araç olarak kendisi otoparkımızdaki yerini aldı. 2011 model 1.3 dizel manuel aracım, ecoflex yazıyor arkasında sport paket galiba, astracılar daha iyi bilgi verirler, donanım olarak beni oldukça tatmin etti. 10 yaş gençleşmiş 2 üst kasaya geçmiş olduk. İnşallah yıkayınca temiz halini de eklerim. 40 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun güle güle kullan. [emoji3478]SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanabilmeyi(Mazot: 24,xx TL) nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Ooo hayırlı olsun kazasız belasız Watts var mı bunda Sport donanım bu jantlar sonradan değişmedi ise. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Astra kullanmak bağımlılık yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Köksal'ım hayırlı olsun çok sevindim. 1.3 mj Linea bakarken 1.mj Astra almak da ayrı bir güzellik. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Engin Deniz yazdı: Hayırlı olsun, Astra candır 😊 Tşkler Engin cim Hasan Karabekiroglu yazdı: Hayırlı olsun şekerim. Mersi şekerim Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Çok sağol Evren abim Hacı Şenyurt yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan. SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkürler sevgili dostum Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanabilmeyi(Mazot: 24,xx TL) nasip etsin Amin, cümlemize Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Köksal abi. Sağol Aydıncım Metin Akbal yazdı: Ooo hayırlı olsun kazasız belasız Watts var mı bunda Sport donanım bu jantlar sonradan değişmedi ise. Bilemiyorum tabi ama bana orjinal jantları gibi geldi, nerden ayırt ederiz, şase no filan Mustafa Erkan yazdı: Hayırlı olsun. Astra kullanmak bağımlılık yapıyor. Sağol abim, G ile arasında ciddi fark var, H yi kullanmadım, sevdim ben bu arabayı inşallah keyifle bineriz. Önder Özcan yazdı: Köksal'ım hayırlı olsun çok sevindim. 1.3 mj Linea bakarken 1.mj Astra almak da ayrı bir güzellik. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. Eksik olma sikortaları parmaklayan abim, bu arada konuya bilgi olarak belirteyim, arabanın lakabı istemeden de olsa 1.mj olarak kaldı 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun çok akıllıca bir seçim lineaya göre. Güle güle binin abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: akılda yokken fikre giren bir araç olarak kendisi otoparkımızdaki yerini aldı. 2011 model 1.3 dizel manuel aracım, ecoflex yazıyor arkasında sport paket galiba, açık gazoz falan mı içirdiler ne aldın ne almadın haberin olmadan neler yaptılar ruhsata hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: açık gazoz falan mı içirdiler ne aldın ne almadın haberin olmadan neler yaptılar ruhsata hayırlı olsun Bikaç linea baktım hoşuma gitmedi, gidenin fiyatı gitmedi filan derken baktım piyasa gidiyor bunu bi tuttum, bırakmadım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 2000d/d da hız kaç ? öğrenelim bir ara 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Astra güzeldir, güzel bir güncelleme olmuş G kasadan sonra. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun, güle güle kullan.. SW olanı alacaktım ama son anda kaçırdım.. Sağsolsun çevremdekiler Opel alma çok arıza yapıyor diye oyaladılar, güzelim arabayı kaçırdım. 14 model, deri koltuk, xenon, direksiyon-koltuk ısıtma, ilink ekran. 2.0 dizel 165PS ve 130bin KM'de. Yaklaşık 1000 euro indirim ile 7bine alacaktım. İlan pasif ama favoride duruyor ara ara bakıyorum 😂 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Köksal, bu renk tam senlik, ayna gibi yaparsın. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2000d/d da hız kaç ? öğrenelim bir ara Tabi ki, en kısa zamanda abi Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun çok akıllıca bir seçim lineaya göre. Güle güle binin abi Eksik olma Oğuzkanım Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Hayırlı olsun Astra güzeldir, güzel bir güncelleme olmuş G kasadan sonra. Teşekkürler, benim de hoşuma gitti açıkçası, G de hoşuma gitmeyen sert pedal ve sürücü koltuğu konforsuzluğu bunda yok. Münir Nurettin Taşova yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun Çok sağol Erdem Doğan yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullan.. SW olanı alacaktım ama son anda kaçırdım.. Sağsolsun çevremdekiler Opel alma çok arıza yapıyor diye oyaladılar, güzelim arabayı kaçırdım. 14 model, deri koltuk, xenon, direksiyon-koltuk ısıtma, ilink ekran. 2.0 dizel 165PS ve 130bin KM'de. Yaklaşık 1000 euro indirim ile 7bine alacaktım. İlan pasif ama favoride duruyor ara ara bakıyorum 😂 Çok teşekkürler. Sen yine denk getirirsin işin membağındasın. Saydığın araba da bambaşka bir dünya imiş maşallah Ali Gök yazdı: hayırlı olsun köksal abi 6 ilerimi 5 ileri, ilginçtir H lerde 6 ileri var, bu 5 ileri. Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun Köksal, bu renk tam senlik, ayna gibi yaparsın. Teşekkürler, bakalım sahalara dönebilecek miyim, rengi tam parlatmalık Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Hayırlı olsun. Linea'ya göre çok iyi bir seçim. Rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Güle güle kullanılsın. Linea ile sınıf farkı var bir kere. Renk güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts