Metin Uzunoğlu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: En ekonomiği yine kendi aracın olur diye düşünüyorum. Ambardan ekonomiği olması çok zor. A6 1000 km yolda 1500~1800 tl yakar. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 En ucuzu ambar olur, tek sorun gidip teslim almıyorlar diye biliyorum. Horoz lojistik ile bir görüşün. belki adresten alırlar. Ambarda iyi paketlenmesi lazım, üzerine birşey dökülebilir , ezilebilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Dolap.com var yahu 50 liraya gelir. Oradan alıp paketleyip kargoya verecek birisi varsa iş kolay. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 çıkmaa6koltuklaırnızbittimöldümfiyatınadeğerlendirilir 2 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: çıkmaa6koltuklaırnızbittimöldümfiyatınadeğerlendirilir rol çalma 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: rol çalma Taklitler aslını yaşatır 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Böyle yazan abilerin hepsi de gözlük kullanıyor 5 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Aydın Akdeniz yazdı: 2 hafta önce dosya yada kitap büyüklüğündeki kargo anlaşmalı olduğu halde 26 tl ye gidiyordu. geçen hafta aynı malzemeyi verdim 46 tl . zam çoktan gelmiş. yenilerini bekliyoruz artık . Bizde hala eski fiyat ayın 25'inde gelen faturaya baktım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Eyvallah valla makbule geçti. Eskişehir yolunda çiftlikte duruyor dedi, Temelli civarı bir yer sanırım. Biraz uzak. Bir arkadaş gidip bakacak orada, eğer OK verirse bir şekilde teslim eder. Tabureye ne gerek var ya? Bağdaş kurup gideriz Sığmaz ki. Sığar mı? Hocam bir arabanın 4 koltuğu port bagaja nasıl sığsın? Açık barların üstüne.. ben iki masa 12 sandalye taşıdım passat ile Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 koltuklar paketlendiyse eğer ürünleri adresten aldırıp İstanbul'da kendi depolarına indirebilecek birçok nakliyeci mevcut. Ortalama rakam 1500tl+kdv civarında olacaktır.. (Doğru düzgün paketleme yapılmazsa eğer hasar görme ihtimali yüksek olur ve malzemeyi o haliyle taşımazlar) Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Böyle yazan abilerin hepsi de gözlük kullanıyor kıskanma Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 2 sene önce yaptığım uyanıklığı anlatayım ama kızmayın. Ben kızdım sonra kendime köyde 1 adet çocuk bisikleti 1 mama sandalyesi 1 salıncak 1 scooter 1 bebek oto koltuğu 1 koliyi dolduracak ufak tefek eşyalar vardı. İstanbul’a getirmem lazımdı. bunları hanım dolaptan ilana koydu. Ben de satın aldım. Cüzi miktar dolap uygulaması komisyon aldı. Kargo ücretsiz oldu. Hepsine tahmini 30 lira falan komisyon ödemiştim. 1 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de satın aldım kaç dakika sonra? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: kaç dakika sonra? dakika? Çok uzun değil mi hanımla istanbul’da evdeydik alışverişi yaparken. Köyde babamlar vardı sadece Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 işte arada bakalım uygulamaya yakalrsak bedavaya ürünler bizim olur bence iyi çözüm 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Naptın? Oğuzkan sağolsun ayarladı nakliye işini lakin koltukları tam bağlayamadık, yarın tekrar konuşacağım adamla. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 sene önce yaptığım uyanıklığı anlatayım ama kızmayın. Ben kızdım sonra kendime köyde 1 adet çocuk bisikleti 1 mama sandalyesi 1 salıncak 1 scooter 1 bebek oto koltuğu 1 koliyi dolduracak ufak tefek eşyalar vardı. İstanbul’a getirmem lazımdı. bunları hanım dolaptan ilana koydu. Ben de satın aldım. Cüzi miktar dolap uygulaması komisyon aldı. Kargo ücretsiz oldu. Hepsine tahmini 30 lira falan komisyon ödemiştim. Bir tanıdık da aynı yöntemi izledi ama ürüne göre fiyatı çok düşük yazmış komisyon az vermek için, dolap hesabını dondurdular. Olması gereken fiyat yazılırsa sorun yok bence, kötüye kullanım olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 bugün 1 bisiklet A101 de 2999 TL mesela bu liste bi 5bin eder Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Oğuzkan sağolsun ayarladı nakliye işini lakin koltukları tam bağlayamadık, yarın tekrar konuşacağım adamla. Bir tanıdık da aynı yöntemi izledi ama ürüne göre fiyatı çok düşük yazmış komisyon az vermek için, dolap hesabını dondurdular. Olması gereken fiyat yazılırsa sorun yok bence, kötüye kullanım olmuyor. 2 sene önce dolap bu açığın çok farkında değildi. Sonradan işi ayıktılar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 sene önce dolap bu açığın çok farkında değildi. Sonradan işi ayıktılar Basılmış yaprak yüklemiştim banlamışlar beni 1 hafta 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Basılmış yaprak yüklemiştim banlamışlar beni 1 hafta astra bagajı mı burası, şeherli olun biraz yavvvv 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Oğuzkan sağolsun ayarladı nakliye işini lakin koltukları tam bağlayamadık, yarın tekrar konuşacağım adamla. ben konuyu yeni gördüm , eğer sorun çözülmedi ise ve acelesi yoksa o yöne çalışan küçük kamyonetçi arkadaşım var dönerken mazot parasına getirirler 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Haziran 2022 Yazar Paylaş 14 Haziran 2022 Fatih Evcin yazdı: ben konuyu yeni gördüm , eğer sorun çözülmedi ise ve acelesi yoksa o yöne çalışan küçük kamyonetçi arkadaşım var dönerken mazot parasına getirirler Eyvallah, ayarlamıştık aslında nakliyeyi ama koltuğu satan şahıs nakliyeye vermek üzere paketlemek için 1000 TL naylon ve karton parası isteyince al sen koltuğunu kendin oturursun deyip vazgeçtim. Denk gelirse tekrar öyle bir şey, rahatsız ederim. 👍 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts