Fatih Evcin 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Eyvallah, ayarlamıştık aslında nakliyeyi ama koltuğu satan şahıs nakliyeye vermek üzere paketlemek için 1000 TL naylon ve karton parası isteyince al sen koltuğunu kendin oturursun deyip vazgeçtim. Denk gelirse tekrar öyle bir şey, rahatsız ederim. 👍 şaka bir yana ben malı aldırırsam sarıp sarmalamaya gerek olmaz , çok samimi arkadaşım. Yani yığma yapmaz. Yan yana tabana koyar. Hendek taraflarında da biraz üzerinde uyur 14 Haziran 2022 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Eyvallah, ayarlamıştık aslında nakliyeyi ama koltuğu satan şahıs nakliyeye vermek üzere paketlemek için 1000 TL naylon ve karton parası isteyince al sen koltuğunu kendin oturursun deyip vazgeçtim. Denk gelirse tekrar öyle bir şey, rahatsız ederim. 👍 koltuk takımına ne istiyor? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Haziran 2022 Yazar Paylaş 14 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: koltuk takımına ne istiyor? 18 idi ama bunu söyledikten sonra 22 yaptı, sonra da ilanı kaldırdı. ne yaptı bilmiyorum. Parasıyla mal alacağız adam borç istemişiz gibi triplere girince ben vazgeçtim. Gitmiş döşemeciden döşeme fiyatı almış filan, o mantıkla araba satsak benim de 2 milyon istemem lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Haziran 2022 Yazar Paylaş 14 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: gerek yoktu zaten!? Şoför koltuğunun mekanizmasında hafif boşluk var, frende ileri geri oynuyorum, koltuklar mekanizmadan ucuz ve spor koltuk olunca mantıklı gelmişti. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Şoför koltuğunun mekanizmasında hafif boşluk var, frende ileri geri oynuyorum, koltuklar mekanizmadan ucuz ve spor koltuk olunca mantıklı gelmişti. 22 bin tl cepte kaldı. koltukları dağıtıp boşlukları düzeltip deriyi tamir edip tak derim. kalan 20 bin tl ile tatile git 1 hafta 4 kişi. yakıt dahil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: 20 bin tl ile tatile git 1 hafta 4 kişi. yakıt dahil. 20 bin e bir tesisat kurarım ki kulaklar ışıldar götürsün evinde otursun aşmış kendini, 2 sene koltuk satmaya çalıştım universal spor neler çektim... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Eyvallah, ayarlamıştık aslında nakliyeyi ama koltuğu satan şahıs nakliyeye vermek üzere paketlemek için 1000 TL naylon ve karton parası isteyince al sen koltuğunu kendin oturursun deyip vazgeçtim. Denk gelirse tekrar öyle bir şey, rahatsız ederim. 👍 Angaralıyla konuşurken dikkatli olacaksın, kelimeleri özenle seçeceksin. Ben 750 liraya paketlerdim mesela.. 😂😂 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Haziran 2022 Yazar Paylaş 14 Haziran 2022 Serkan Toker yazdı: Angaralıyla konuşurken dikkatli olacaksın, kelimeleri özenle seçeceksin. Ben 750 liraya paketlerdim mesela.. 😂😂 Ankaralı değildi ya Ankaralı olsa anlaşırdı üç aşağı beş yukarı. Abi bana bulsan bulsan sen koltuk bulursun, bi el at şu işe. Mekanizmasını kullanmalık sürücü koltuğu lazım. Doğan Arşiray yazdı: 22 bin tl cepte kaldı. koltukları dağıtıp boşlukları düzeltip deriyi tamir edip tak derim. kalan 20 bin tl ile tatile git 1 hafta 4 kişi. yakıt dahil. Tornacıya açtırdık, çözemediği gibi zor topladılar geri. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Haziran 2022 Paylaş 14 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Ankaralı değildi ya Ankaralı olsa anlaşırdı üç aşağı beş yukarı. Abi bana bulsan bulsan sen koltuk bulursun, bi el at şu işe. Mekanizmasını kullanmalık sürücü koltuğu lazım. Tornacıya açtırdık, çözemediği gibi zor topladılar geri. Kilo versen daha kolay olmaz mı ? 😂😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts