Selim Bilgin 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Döşeme konusunu açmıştım biliyorsunuz. Benim arabaya göre düşeş bir komple koltuk takımı buldum ama Ankara'da. Gidip gelmeye zamanım yok şu an ki gitsem taktırsam çıkanı ne yapacağım? Sök-tak işini İstanbul'da yapmak istiyorum. İki ön koltuk ve arka koltuklar otobüse verilir mi? Ya da en pratik nasıl taşınır? En son ihtimal günlük kiralık ticari araç bulabilir miyim? Doblo'ya vs. sığar sanırım arkasına, ya da kısa transit. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Oradan kim teslim edecek güzel paketleme yapılacak ise ambalar ile görüş en uygun o şekilde gelir. Tabi bir seçenekte aracın burada tüm koltukları sökülecek bir plastik tabure ile ankaraya gidip montaj yapılıp yeni koltuklar ile geri gelinecek artık tabure bagaja sığar dimi Bunu tarif eden resim vardı nette ama bulamadım 2 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Döşeme konusunu açmıştım biliyorsunuz. Benim arabaya göre düşeş bir komple koltuk takımı buldum ama Ankara'da. Gidip gelmeye zamanım yok şu an ki gitsem taktırsam çıkanı ne yapacağım? Sök-tak işini İstanbul'da yapmak istiyorum. İki ön koltuk ve arka koltuklar otobüse verilir mi? Ya da en pratik nasıl taşınır? En son ihtimal günlük kiralık ticari araç bulabilir miyim? Doblo'ya vs. sığar sanırım arkasına, ya da kısa transit. port bagajın yok mu? tam bu işlik. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Ankarada mobilyacılar sitesinde her şehire mobilya taşıyan kamyonlar var onlarla çok ekonomik ve hızlı bir şekilde taşıtırsınız. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Oradan kim teslim edecek güzel paketleme yapılacak ise ambalar ile görüş en uygun o şekilde gelir. Tabi bir seçenekte aracın burada tüm koltukları sökülecek bir plastik tabure ile ankaraya gidip montaj yapılıp yeni koltuklar ile geri gelinecek artık tabure bagaja sığar dimi Bunu tarif eden resim vardı nette ama bulamadım Sadece sürücü koltuğu kalsın diğerleri orda takılır, dönüşte eski sürücü koltuğu arkaya atılıp gelinir. 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Ankarada mobilyacılar sitesinde her şehire mobilya taşıyan kamyonlar var onlarla çok ekonomik ve hızlı bir şekilde taşıtırsınız. Sadece sürücü koltuğu kalsın diğerleri orda takılır, dönüşte eski sürücü koltuğu arkaya atılıp gelinir. Yok abi onuda sökmesi lazim plastik tabure en güzeli 😆 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 git gel ankara kac para yazacaz. 1 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Düzgün paketletip kargo ile getirtin bence. Kargo ile anlaşması bir firmaya alıcı ödemeli göndertin. Yurtiçi kargo olursa 1 Haziran’dan önce halletmeye bakın %90 gibi zam geliyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 plastik koltukla o kadar km ? Deneme amaclı Plastik tabure bırakıp emniyet kemerinizi de takin sadece 40 km hızla ani fren yapın plastik taburenin parcalarını toplayın tekrar eski koltuğu takın 😂 Selim Koltuğu sökmek en fazla 20dk sürer.. İsi sakata atma bence 🤗 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Döşeme konusunu açmıştım biliyorsunuz. Benim arabaya göre düşeş bir komple koltuk takımı buldum ama Ankara'da. Gidip gelmeye zamanım yok şu an ki gitsem taktırsam çıkanı ne yapacağım? Sök-tak işini İstanbul'da yapmak istiyorum. İki ön koltuk ve arka koltuklar otobüse verilir mi? Ya da en pratik nasıl taşınır? En son ihtimal günlük kiralık ticari araç bulabilir miyim? Doblo'ya vs. sığar sanırım arkasına, ya da kısa transit. Buldugunuz koltuk takimini yakindan gordunuz mu? Gercekte mevcut koltuklarinizdan daha kotu durumda olmasinlar? Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 dolap uygulaması işe yaramazmı 40 liraya 4 lastik yolladık bu sene sivasa 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 İstanbula sürekli malzeme gönderdiğim bit ambar var Selim abi. Adresten aldırıp adrese götürürler. Uygun fiyatlı götürmeleri için eliimden geleni yaparım dilersen 2 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Ankarada her işte armut.com dan fiyat teklifi alıyoruz,(ios uygulamasıda var) taşıma,boya-badana,koltuk temziliği,ev temizliği falan istediğiniz hizmeti seçiyorsunuz,iş yapanlar teklif gönderiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Ekleme:arayıp görüştüm. Mesafeye göre en az 300 lira tutar dedi. Semt neresi Selim abi? Tekrar sorayım 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Ekleme:arayıp görüştüm. Mesafeye göre en az 300 lira tutar dedi. Semt neresi Selim abi? Tekrar sorayım Eyvallah valla makbule geçti. Eskişehir yolunda çiftlikte duruyor dedi, Temelli civarı bir yer sanırım. Biraz uzak. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Oradan kim teslim edecek güzel paketleme yapılacak ise ambalar ile görüş en uygun o şekilde gelir. Bir arkadaş gidip bakacak orada, eğer OK verirse bir şekilde teslim eder. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tabi bir seçenekte aracın burada tüm koltukları sökülecek bir plastik tabure ile ankaraya gidip montaj yapılıp yeni koltuklar ile geri gelinecek artık tabure bagaja sığar dimi Tabureye ne gerek var ya? Bağdaş kurup gideriz Mustafa Tüfekçi yazdı: git gel ankara kac para yazacaz. Sığmaz ki. Sığar mı? Mehmet Göktürk yazdı: port bagajın yok mu? tam bu işlik. Hocam bir arabanın 4 koltuğu port bagaja nasıl sığsın? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Buzdolabının kapağını açarsın fili içeri sokarsın kapağı kapatırsın Ankarada elden alıp bir süre deposuna kaldırabilecek akraba vs yok mu, işin düşünce alır gelirsin. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Kutluay Selçuk yazdı: Ankarada her işte armut.com dan fiyat teklifi alıyoruz,(ios uygulamasıda var) Armut'tan 4 defa teklif istedim. 1 tanesine geldi 3 tanesine hiç teklif gelmedi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Nihat Palolu yazdı: Düzgün paketletip kargo ile getirtin bence. Kargo ile anlaşması bir firmaya alıcı ödemeli göndertin. Yurtiçi kargo olursa 1 Haziran’dan önce halletmeye bakın %90 gibi zam geliyor. 2 hafta önce dosya yada kitap büyüklüğündeki kargo anlaşmalı olduğu halde 26 tl ye gidiyordu. geçen hafta aynı malzemeyi verdim 46 tl . zam çoktan gelmiş. yenilerini bekliyoruz artık . Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Oradan kim teslim edecek güzel paketleme yapılacak ise ambalar ile görüş en uygun o şekilde gelir. Tabi bir seçenekte aracın burada tüm koltukları sökülecek bir plastik tabure ile ankaraya gidip montaj yapılıp yeni koltuklar ile geri gelinecek artık tabure bagaja sığar dimi Bunu tarif eden resim vardı nette ama bulamadım şöför koltuğu kalsın. gerisini içine doldursun getirsin. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Eyvallah valla makbule geçti. Eskişehir yolunda çiftlikte duruyor dedi, Temelli civarı bir yer sanırım. Biraz uzak. Senin semt neresi abi alınacak yer önemli değil 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Senin semt neresi abi alınacak yer önemli değil İstanbul Maslak tarafı iş yeri bildiğim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Sığmaz ki. Sığar mı? Doblo bakıyon lütfen ama. Ambarla fiyatta yarışamam zamanda kapisirim 😛 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Senin semt neresi abi alınacak yer önemli değil Cem Işık yazdı: İstanbul Maslak tarafı iş yeri bildiğim Aynen öyle, ama Maslak sanayiye indirtiriz zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Oradan kim teslim edecek güzel paketleme yapılacak ise ambalar ile görüş en uygun o şekilde gelir. Tabi bir seçenekte aracın burada tüm koltukları sökülecek bir plastik tabure ile ankaraya gidip montaj yapılıp yeni koltuklar ile geri gelinecek artık tabure bagaja sığar dimi Bunu tarif eden resim vardı nette ama bulamadım Fikir güzel.. Tek koltuk bagaja sığar heralde. Tek sürücü koltuğu ile gidilecek. Yenisi takılacak, tek koltuk bagaja koyulacak.. En ekonomiği yine kendi aracın olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Sürekli Ankara İstanbul arası çalışan ambar veya küçük nakliyeciler vardır. Hatta tır bile olabilir, dorse de koltukların sığacağı boş yer illaki vardır. Bunlardan birini tespit edip anlaşıp, Ankara'dan getirtmek daha uyguna gelecektir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts