Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Nihat Palolu yazdı: Eskiden İzmir’de triportörlü kokoreççiler vardı hocam yok oldular belki bilirsiniz. Bilirim evet. Yürütülenler vardı şimdi de var el arabası kaldı şimdi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Simson benim motorun markası yahu Şu koko işinde iyice yıkama sonrası kirecemi yatırıyorlardı neydi, babam Veterenirdir benim, hep derdi, ne yaparsan yap temizlenmez ... ama başka türlü tadıda olmuyor aga, papalina yiyen adam bunuda yer mesela Bu arada İlkay, geçen cundada balık vs. modumu yapsak dedikte, o sahil restoranlarının hali ne, patronla gidince kepirtiyorlardı tamamda şimdi boyut atlamışlar, hiper kazık moda geçmişler resmen, bune arkadaş... kurban bayramında işkembeyi sabunla yıkarlardı. Tadı tuzu olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Azad Mirzade yazdı: Aynı hikaye bizde de vardı. Ucuz atlatmışız ufaklıklar 2 3 gün ateşliydi geceleri sabahladım. Salgın olduğunu biliyordum da. Bu kadar yipratacagini düşünmemiştim cocuklari. Ben kendim hasta olayim raziyim. Onlar hasta olunca iki kat yoruluyor insan. Büyük gecmis olsun. Amin tüm evlatları korusun allahım. Geçmiş olsun. Bizim evde sürekli ateş düşürücü jel bant var e-bebek te satılıyor 8 saat ateşi sabit tutmaya yarıyor ilaç verip o u takıyoruz uyurken çok şükür onun sayesinde sıkıntı yaşamıyoruz tavsiye ederim. Herhangi bir ilaç vs içermiyor. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Kokoreç, her türlü yerim ama sade olacak. Domates biber olmayacak. Az baharat, yanında da bişey içmem, içmem ki damağımda kokorecin tadı kalsın. Bak şimdi bu saatte benzin yakıcam, aklıma düşürdünüz [emoji28] 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) Oktay Göktaş yazdı: Kokoreç, her türlü yerim ama sade olacak. Domates biber olmayacak. Az baharat, yanında da bişey içmem, içmem ki damağımda kokorecin tadı kalsın. Bak şimdi bu saatte benzin yakıcam, aklıma düşürdünüz Yarasın 29 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Bakanlık denetlemesinde bir dünya tek tırnaklı eti çıkıyor. Bunda en azından ne çıkacağını biliyoruz. Ot işte. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Bakanlık denetlemesinde bir dünya tek tırnaklı eti çıkıyor. Bunda en azından ne çıkacağını biliyoruz. Ot işte. Ya bağırsak tek tırnak bağırsağıysa? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya bağırsak tek tırnak bağırsağıysa? Pimaş gibi oluyor o. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Pimaş gibi oluyor o. Sarılmaz mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sarılmaz mı Çimento değirmenine sarıp pişirmeli. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Konuyu her gördüğümde, "Evet yerim, kim söylüyor" diyorum içimden. 4 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Seyyar güzel bir kokoreççi açılabilir. Mehmet hocam bizim kapadokya bölgesinde çok var bundan. Özellikle kahveci ve tatlıcı olarak çalışıyorlar. Örnek: 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 (düzenlendi) Murat Gedik yazdı: Mehmet hocam bizim kapadokya bölgesinde çok var bundan. Özellikle kahveci ve tatlıcı olarak çalışıyorlar. Örnek: hah işte bunun az büyüğünden bizim burada var, güzel sistem... dün bakınırken japonlar ve koreliler ne yapıyor diye baktıydım, esas olay bunlar neler var neler 30 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Erkut Uysal yazdı: Çerkezköyde bir kokareççi var 30 km yol teperiz o kokareçi yemek için... Hatta yıllar yıllar önce Sefa abi paylaşmıştı forumda... Hayatımda yediğim en iyi b.k diyebilirim... Nerdeydi bu? Adı sanı belli mi? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Ben de çok severim, videoyu izlesem de bir şey değişmeyecekti zaten nasıl temizlendiğini duymuştum. İyi pişirilmiş olsun yeter benim için. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Temmuz 2022 Paylaş 9 Temmuz 2022 Erdem Doğan yazdı: Nerdeydi bu? Adı sanı belli mi? Adını bilmiyorum doğrusu, hiçte kafamı kaldırıp bakmadim tabelasi varmi yokmu diye... Otoban yolundan gelirken serbest bölge sanayi girisinde... Efes depo dagıtım yerinin hemen dibinde... Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Temmuz 2022 Paylaş 10 Temmuz 2022 Video kaldırılmış. Ronaldo bile kollajen etkisi yüzünden yiyor bunu. Temiz olduğunu bilmek gerek her yerden yemem Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Başlığı hortlatayım, aklıma Feyyaz'ın "gibi"sinin ilk bölümü geliyor kokoreç deyince... 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yemem.. hiç bir sakadatı yemem.. Senin payını ben yerim abi 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Senin payını ben yerim abi Hayat paylaşınca güzel 😄 bölüşelim mi abi 1 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 geçen kurban bayramında kuzunun barsağını kokoreç yapmak için epey uğraştım, ben yıkadıkça barsak azaldı, yıkadıkça azaldı. sanırım 6 sefer yıkadım ve geriye fazla birşey kalmadı. Demek ki dışarıda yapanlar bunu fazla yıkamıyor. Yer miyim, halen yerim ama iyi pişmiş olmak kaydıyla. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mart 2023 Yazar Paylaş 17 Mart 2023 Erhan Doruk yazdı: geçen kurban bayramında kuzunun barsağını kokoreç yapmak için epey uğraştım, ben yıkadıkça barsak azaldı, yıkadıkça azaldı. sanırım 6 sefer yıkadım ve geriye fazla birşey kalmadı. Demek ki dışarıda yapanlar bunu fazla yıkamıyor. Yer miyim, halen yerim ama iyi pişmiş olmak kaydıyla. kurbanda kuzu iyi gider 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts