Mahmut Yıldız 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: çiğköfte denmiş, affetmem yerim kim ısmarlıyor? Bir tanıdık anlatıyor, "çiğ köfte öyle aman aman bir yiyecek değil, millet bir de her gün yiyor, ne anlıyorlarsa diyordum. " Sonra Maraş'ta çalışmaya başlamış, ilk başlarda çiğ köfteye bakışı aynı. "Aradan 3 ay geçtikten sonra ki yorumum, yemin ederim buna uyuşturucu falan katıyorlar, yoksa insan neden her gün yesin ki. Yemeden duramıyorum. Bugün yemicem diyorum, dayanamayıp gece 11'de çıkıp yediğim oluyordu." Olsa da yesek. 1 8 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Serkan Toker yazdı: Latife yapıyoruz hocam, Haklısınız ben biraz ciddiye aldım galiba Metin Akbal yazdı: Kirli olmazsa da vücudun direnci nasıl gelişir onu da düşünmek gerek Çok haklısınız, bağışıklık sistemi mikroba maruz kaldığı kadar güçlü olacaktır. Ama dediğim gibi zaten yediğimiz yemekler de çok temiz değil hele de dışarıda yediğimiz yemekler kim bilir nasıl hazırlanıyor. Yaptığımız mangal filan . Ama yine de tezgah da Pakistan'daki gibi olmasın ya . 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Murat Gedik yazdı: Haklısınız ben biraz ciddiye aldım galiba Çok haklısınız, bağışıklık sistemi mikroba maruz kaldığı kadar güçlü olacaktır. Ama dediğim gibi zaten yediğimiz yemekler de çok temiz değil hele de dışarıda yediğimiz yemekler kim bilir nasıl hazırlanıyor. Yaptığımız mangal filan . Ama yine de tezgah da Pakistan'daki gibi olmasın ya . ama kirin seviyesininde .okunu çıkartmamak lazım hehehe konuya uyar yani. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: ama kirin seviyesininde .okunu çıkartmamak lazım hehehe konuya uyar yani. Evet tam da bunu demek istedim aslında 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Kirli olmazsa da vücudun direnci nasıl gelişir onu da düşünmek gerek Çocuklar maskeleri attığı hafta hasta oldular mesela, grip aksırık öksürük. Vücut hemen hemen 2 senedir izole ve mikroba alışık değildi, dirençleri gelişmedi O yüzdendir ki: Sadece çocuklar mı abi bizim çocuk arefe günü boğazlarım ağrıyor dedi sonra demedi bir daha bayramın 3. günü çok acıyor dedi bi baktım bembeyaz strafor gibi pıtır pıtır kabarcıklar boğazında hemen özel doktorumuzu aradık gittik sağolsun baktı antibiyotik vs 10 gün sonra geçmiştir diye baktım hala aynı duruyor ama acıma vs yok. KBB doktoruna getirin ben müdahale edersem canı acır dedi. KBB doktorunu aradım ona getirdik sağolsun tanıyor bizi baktı anestesiz şekilde almaya çalıştı kanayınca bıraktı zararsız kendiliğinden düşer dedi ki düştü de, sonra kardeşi hastalandı ateşlenme boğaz iltihabı 10 günlük antibiyotik verdiler agu..... olanı antibiyotik bitti 2 gün sonra tekrar ateşlendi, sağlık ocağına getirdim hiç antibiyotik kullanmadınız mı verdiğimi geçmemiş pen... şurubunu vereceğim dedi 3 gündür kısa kısa ateşleri oluyor ama genel durumu iyi olmaya başladı. Aynı durum boğaz iltihabı hanımda ve bende de oldu agu... antibiyotik verdiler kullandık 7 gün bana mısın demedi, sonra mac... verdiler dün 4. gündü hiç bir ağrı sızı kalmadı şu an iyiyim. Yani maskeler kalktı herkes resmen bakteri üretmeye başladı kimle konuşsak hasta ve direkt vücut direncimiz düştüğünden anında kapıyoruz. 1-2 ay daha sürekli hastalıkla geçecek sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 tam 365 gün önce (gün yazınca daha afilli oluyor) 6,5 TL miş, bugün 24 TL olarak yayınladı kg şeker.50kg şeker ile benzin aynı para. Motoru bozmak için küpşeker atmak pahalıya geliyor artık Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Bir tanıdık anlatıyor, "çiğ köfte öyle aman aman bir yiyecek değil, millet bir de her gün yiyor, ne anlıyorlarsa diyordum. " Sonra Maraş'ta çalışmaya başlamış, ilk başlarda çiğ köfteye bakışı aynı. "Aradan 3 ay geçtikten sonra ki yorumum, yemin ederim buna uyuşturucu falan katıyorlar, yoksa insan neden her gün yesin ki. Yemeden duramıyorum. Bugün yemicem diyorum, dayanamayıp gece 11'de çıkıp yediğim oluyordu." Olsa da yesek. Çiğ köfte yiyen inkilizin hali aşağıda.. Buradan da kokoreç başlıyor, yazık olmuş deneklere.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Arif Aykın yazdı: Sadece çocuklar mı abi bizim çocuk arefe günü boğazlarım ağrıyor dedi sonra demedi bir daha bayramın 3. günü çok acıyor dedi bi baktım bembeyaz strafor gibi pıtır pıtır kabarcıklar boğazında hemen özel doktorumuzu aradık gittik sağolsun baktı antibiyotik vs 10 gün sonra geçmiştir diye baktım hala aynı duruyor ama acıma vs yok. KBB doktoruna getirin ben müdahale edersem canı acır dedi. KBB doktorunu aradım ona getirdik sağolsun tanıyor bizi baktı anestesiz şekilde almaya çalıştı kanayınca bıraktı zararsız kendiliğinden düşer dedi ki düştü de, sonra kardeşi hastalandı ateşlenme boğaz iltihabı 10 günlük antibiyotik verdiler agu..... olanı antibiyotik bitti 2 gün sonra tekrar ateşlendi, sağlık ocağına getirdim hiç antibiyotik kullanmadınız mı verdiğimi geçmemiş pen... şurubunu vereceğim dedi 3 gündür kısa kısa ateşleri oluyor ama genel durumu iyi olmaya başladı. Aynı durum boğaz iltihabı hanımda ve bende de oldu agu... antibiyotik verdiler kullandık 7 gün bana mısın demedi, sonra mac... verdiler dün 4. gündü hiç bir ağrı sızı kalmadı şu an iyiyim. Yani maskeler kalktı herkes resmen bakteri üretmeye başladı kimle konuşsak hasta ve direkt vücut direncimiz düştüğünden anında kapıyoruz. 1-2 ay daha sürekli hastalıkla geçecek sanırım. Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsınız. Sağolasın abi büyük çocuk ve bizler toparladık küçükte bugün daha iyiymiş inşallah 1-2 güne normale döner oda. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Bi ara araştırma yapılmıştı. Ülkede en çok bağırsak tenya hasta oranı urfa adıyaman illerindeydi. Pişmemiş et sıkıntı. Biberler veya yoğurma ile et pişebilir fakat mikroorganizmalar için yeterli değil. çiğ köfte ben de çok seviyorum. Gece dolaptan çıkarıp dürüm yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 2 yarım arasına 10 midye bir de arpa suyuyla hiç acımam gömerim. Ama iri kesim ve domates biber katılmamış olacak 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: türevi var Gercekten rezil. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2022 Erdem Doğan yazdı: Videoyu bi izleyemedik ya ilki gitti. İkinci de gitmiş. Ne kadar tepki geldiyse artık Ali Cihangiroğlu yazdı: türevi var yalnız bu adam bağırsağın içini boşaltırken çıkan su temiz gibi. Ve havuza tekrar atmıyor sanki. Benim videoda bağırsaktan en son çıkan su hem pisti, hem o pis suyun aktığı havuzun içine tekrar sokuyordu bağırsağı Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Arif Aykın yazdı: Sadece çocuklar mı abi bizim çocuk arefe günü boğazlarım ağrıyor dedi sonra demedi bir daha bayramın 3. günü çok acıyor dedi bi baktım bembeyaz strafor gibi pıtır pıtır kabarcıklar boğazında hemen özel doktorumuzu aradık gittik sağolsun baktı antibiyotik vs 10 gün sonra geçmiştir diye baktım hala aynı duruyor ama acıma vs yok. KBB doktoruna getirin ben müdahale edersem canı acır dedi. KBB doktorunu aradım ona getirdik sağolsun tanıyor bizi baktı anestesiz şekilde almaya çalıştı kanayınca bıraktı zararsız kendiliğinden düşer dedi ki düştü de, sonra kardeşi hastalandı ateşlenme boğaz iltihabı 10 günlük antibiyotik verdiler agu..... olanı antibiyotik bitti 2 gün sonra tekrar ateşlendi, sağlık ocağına getirdim hiç antibiyotik kullanmadınız mı verdiğimi geçmemiş pen... şurubunu vereceğim dedi 3 gündür kısa kısa ateşleri oluyor ama genel durumu iyi olmaya başladı. Aynı durum boğaz iltihabı hanımda ve bende de oldu agu... antibiyotik verdiler kullandık 7 gün bana mısın demedi, sonra mac... verdiler dün 4. gündü hiç bir ağrı sızı kalmadı şu an iyiyim. Yani maskeler kalktı herkes resmen bakteri üretmeye başladı kimle konuşsak hasta ve direkt vücut direncimiz düştüğünden anında kapıyoruz. 1-2 ay daha sürekli hastalıkla geçecek sanırım. Aynı hikaye bizde de vardı. Ucuz atlatmışız ufaklıklar 2 3 gün ateşliydi geceleri sabahladım. Salgın olduğunu biliyordum da. Bu kadar yipratacagini düşünmemiştim cocuklari. Ben kendim hasta olayim raziyim. Onlar hasta olunca iki kat yoruluyor insan. Büyük gecmis olsun. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi ara araştırma yapılmıştı. Ülkede en çok bağırsak tenya hasta oranı urfa adıyaman illerindeydi. Pişmemiş et sıkıntı. Biberler veya yoğurma ile et pişebilir fakat mikroorganizmalar için yeterli değil. çiğ köfte ben de çok seviyorum. Gece dolaptan çıkarıp dürüm yaparım. Biberle et pişiyorsa midemiz neden pişmiyor 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Biberle et pişiyorsa midemiz neden pişmiyor o işler saç ektirmeyle oluyorsa jason statham neden ektirmiyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o işler saç ektirmeyle oluyorsa jason statham neden ektirmiyor Bi abimiz daha vardı ya. Simson muydu neydi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Bi abimiz daha vardı ya. Simson muydu neydi beyin simsarı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bi abimiz daha vardı ya. Simson muydu neydi Simson benim motorun markası yahu Şu koko işinde iyice yıkama sonrası kirecemi yatırıyorlardı neydi, babam Veterenirdir benim, hep derdi, ne yaparsan yap temizlenmez ... ama başka türlü tadıda olmuyor aga, papalina yiyen adam bunuda yer mesela Bu arada İlkay, geçen cundada balık vs. modumu yapsak dedikte, o sahil restoranlarının hali ne, patronla gidince kepirtiyorlardı tamamda şimdi boyut atlamışlar, hiper kazık moda geçmişler resmen, bune arkadaş... 29 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Nihat Palolu yazdı: Kokoreç işine mi gireyim ne yapayım seveni bayağı çok, pis temiz kimsenin umurunda değil 😋 otokokoreç Seyyar güzel bir kokoreççi açılabilir. Ama ülkede kanun nizam yok ki. Hangi zabıtanın hangi mafyanın "korumasına" düşeceğin hiç belli değil. Zor yani ülke. Kötü belalı adamımdır dersen olabilir de. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Seyyar güzel bir kokoreççi açılabilir. Ama ülkede kanun nizam yok ki. Hangi zabıtanın hangi mafyanın "korumasına" düşeceğin hiç belli değil. Zor yani ülke. Kötü belalı adamımdır dersen olabilir de. bunun kahve satan minibüs versiyonu 200 mt. ilerimde şuan, yol kenarında yeşil alana kurmuş sütlü kahve çeşitleri satıyor, hani şu kapiçino vs . olan şeyler varya bu daha risksiz sanırım, gecede aynı yerde birde ufak ayaklı bir mangalı var, yakıyor odunu, etrafa atmış kamp sandalyelerini, özellikle akşam oturanlar oluyor, İzmir Bostanlı Kordonu gibi ama deniz yok az uzakta 29 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Biberle et pişiyorsa midemiz neden pişmiyor Biberle pişen bir organ var, mideden sonra geliyor, en sondaki[emoji16] 3 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Seyyar güzel bir kokoreççi açılabilir. Ama ülkede kanun nizam yok ki. Hangi zabıtanın hangi mafyanın "korumasına" düşeceğin hiç belli değil. Zor yani ülke. Kötü belalı adamımdır dersen olabilir de. Eskiden İzmir’de triportörlü kokoreççiler vardı hocam yok oldular belki bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts