Mehmet Ozyurek 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: onlar fakir, onnn için ucuza anca satabiliyorlar yahu , hiltonda su kaç tl Kıskanıldığımız doğru o zaman Aynı yağı 6 kat pahalı alacak kadar zenginiz biz.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: çok sık el değiştiriyor bizde bunların sedanları, sw evladiyelik Aşiretin yeni üyelerine devroluyor olabilir mi 😂 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu aradaki farkı kim kazanıyor ya.. Ben degilim 😂 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Biraz yuksekten ilana girdik, yakinda yollari ayiririz. Yakin derken bu kadar yakin olacagini beklemiyordum. 15 günde gitti. Seni özleyecegim kocaoglan. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Ocak 2024 Yazar Paylaş 5 Ocak 2024 Passatın bakımlarında kullandığım burada sevilen ancak Türkiye de olmayan Rowe yağ artık Türkiye de satılacakmış. Tavsiye ederim ancak burada bile popüler markalar ile aynı, hatta daha pahalıya satılıyorken orada nasıl bir fiyatı olur bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2024 Paylaş 5 Ocak 2024 Nasıl alacağız buldum. 0-16 satmıyor. İlginç Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2024 Paylaş 5 Ocak 2024 mannol markası da almanmış. 0-16 var. Hemide ilsac gf-6b onaylı. Liqui moly satanlar ilsac 5 onaylı. Geride Yorum bağlantısı
Recommended Posts