Hamza Bayram 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 (düzenlendi) Merhaba, bir araç buldum ve almayı düşünüyorum. Fakat araçta 1.6 Ecoboost motor mevcut. Bu motorda motoru indirtebilecek sıkıntıda kronik hortum problemi olduğunu biliyorum. Alacığım aracın motorunda daha önce ciddi bir arıza yaşanıp yaşanmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler. İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-baris-otomotiv-atasehir-2011-mondeo-trend-1.6-temiz-bakimli-arac-1010656703/detay/ 18 Mayıs 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Birçok ecoboost sorunu okuduk, izledik. Yepyeni arabalar su eksiltiyor, 100.000’de sandık motor değiştiriyor vb. Ben bu motordan korkuyorum. Ama deneyimim yok tabi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: sahibine sorarak? Ya yeminle aklıma geldi Hamza bey sahibi saklarsa nasıl anlarız demek istiyor sanırım bu arada. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: sahibi saklarsa nasıl anlarız demek istiyor sanırım bu arada. sahibi onu da saklarsa, daha neler saklamaz diye ndişe ederdim, o zaman en ufak derdim ekobust olurdu, almazdım, mekanik bir tamirat anlaşılır mı desek? anlaşılır ama yanlış ta anlaşılabilir, mesela külbütör contası değişmiştir (500 tl lik birşey) 50 binlik motor tamiratı da olabilir ama iz sürersek. yorucu olur yani gider 4x4 suzuki alırdım... not: reklam içerir 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Bunu bende yazdım zamanında bu foruma, hatta beni buraya katan bu soru oldu. 140 bine anlaştığım 2016 Mondeo Cam tavan titanyum lansman rengi araç pahalı geldi almadım. Şimdi 2004 model aracım o zaman vereceğim paradan daha çok para ediyor 😅 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Hamza bey uzun süredir Mondeo hakkında bilgi topluyorsunuz gördüğüm kadarıyla ve doğru bilgiye ulaşabileceğiniz en doğru yerdesiniz.Zira Mondeo'yla ilgili ben de dahil çoğu kişi fikrini açtığınız konuda belirtti fakat karar verme süreniz çok uzadı bence ve ilk sorduğunuz günden bu yana üzerine çok koydu bu araçlar.Beni lütfen yanlış anlamayın bütçeniz nedir bilmiyorum ama sırf hesabımıza uysun diye gidip bir Mondeo almayın çok pişman olursunuz.Attığınız ilandaki Mondeo belli ki feleğin çemberinden geçmiş gibi görünüyor,bu da yetmezmiş gibi zaten narin bir yapısı olan ecoboost motora LPG montajı yapılmış,bu araçtan uzak durun derim.Sorunsuz binebileceğiniz bir makyajlı kasa Mk4 Mondeo için yaklaşık 300bin civarı bir parayı gözden çıkarmanızı tavsiye ederim.Yoksa hiç bu maceraya girmeyin derim. 5 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Araçta ecoboost olduğuna tam emin olamadım. Galerici tam bir üç kağıtçı gibi. Siz iyisimi temiz bir 1.6 cosmo Astra sedan alın keyfinize bakın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Zafer Bakar yazdı: Araçta ecoboost olduğuna tam emin olamadım. Galerici tam bir üç kağıtçı gibi. Siz iyisimi temiz bir 1.6 cosmo Astra sedan alın keyfinize bakın. ilandaki araç özelinde o zaten ekobust değil? biz genel yazıyoruz dimi? belirtelim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: ilandaki araç özelinde o zaten ekobust değil? biz genel yazıyoruz dimi? belirtelim İlandaki araç teknik özellik itibari ile ecoboost ama motor foto vs yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: İlandaki araç teknik özellik itibari ile ecoboost ama motor foto vs yok. galeri şeysi... tıklarken kutuları karıştırmıştır 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Zafer Bakar yazdı: Araçta ecoboost olduğuna tam emin olamadım. Galerici tam bir üç kağıtçı gibi. Siz iyisimi temiz bir 1.6 cosmo Astra sedan alın keyfinize bakın. İlandaki araç ecoboost doğrudur.Vitesine bakarsanız 6 ileri araç.Atmosferik olanlar 5 ileri. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: yazıları okuyunca atmosferik 😃 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 Her şeyden önce ön iki çamurluk boyalı... Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 19 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2022 (düzenlendi) Teşekkür ederim abilerim. Atmosferiğe göre çekişi iyidir diye ecoboost'a yönelmiştim fakat yazdıklarınız ve araştırmalarım sonrasında vazgeçtim. Kronik sorunlu motor almak istemem. 19 Mayıs 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 (düzenlendi) Hamza Bayram yazdı: Teşekkür ederim abilerim. Atmosferiğe göre çekişi iyidir diye ecoboost'a yönelmiştim fakat yazdıklarınız ve araştırmalarım sonrasında vazgeçtim. Kronik sorunlu motor almak istemem. Son bir abi tavsiyesi ecoboost alacaksan ekspertiz için yetkili ford servisine götür (varsa otokoç gibi kurumsal) motorda sıkıntı varmı, kronik sorundan dolayı servise gidip işlem yapılmışmı herşeyi öğrenirsiniz ama bir tık pahalı olur. Satan kişinin dedikleri yalan çıkarsa bu maliyeti gözönüne alamaz. 19 Mayıs 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Emrah Korkmazz yazdı: İlandaki araç ecoboost doğrudur.Vitesine bakarsanız 6 ileri araç.Atmosferik olanlar 5 ileri. Emin miyiz? 1.6 tivct Mondeolar 6 ileri değil mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Emin miyiz? 1.6 tivct Mondeolar 6 ileri değil mi? Yok 5. Ecoboostu vitesinden biliriz diil mi @Çağlar Bayur hahaha Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yok 5. Ecoboostu vitesinden biliriz diil mi @Çağlar Bayur hahaha lem satıcı bile atmosferik dediydi , o derece yürümüyordu meret , bir de jantı kıran olmuştu o gün? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Otomatik fren testinde arka koltuktan nasil kaçtığımi hatırladım da güzel günlerdi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Biz 2007’de almıştık yeni çıktığında. 6 ileriydi? Mondeo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Otomatik fren testinde arka koltuktan nasil kaçtığımi hatırladım da güzel günlerdi 3 defa çakmıştım kağıt engele :: volvö gibi premium Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: Emin miyiz? 1.6 tivct Mondeolar 6 ileri değil mi? Atmosferik 1.6lar 5 ileri, eminim. Selim Bilgin yazdı: Biz 2007’de almıştık yeni çıktığında. 6 ileriydi? Mondeo 2.0 dizel manuel olabilir mi araç? 1.6 benzinliyse kesinlikle 5 ileri.6 ileri 1.6 Ecoboost motor makyajla geldi zaten. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Hafızam bana bir oyun oynuyor galiba. 15 sene geçmiş ama 6 ileri diye hatırlıyorum nedense. Hatta ilk defa 6 ileri arabaya binmiştim değişik gelmişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts