Nihat Palolu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ücretsiz kısmı seçilmemiş. Akşam servetin dükkana gidiyorsun.. makina var. fırça var. köpük var. Hatta kendi fırçalıyor.. Ücretsiz 😛 Makinasını bozun, bozamıyorsanız hortumunu delin ki benden parça alsın 2 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Senede 2 kere araba yıkarım o da kayınvalidemin müstakil evde fairy ve hortum eşliğinde. Hortum var, bol miktarda pril var ama yıkamak için yer yok. Benzinlikte su tutup geçiyoruz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Hortum var, bol miktarda pril var ama yıkamak için yer yok. Benzinlikte su tutup geçiyoruz. Şehir zor evet. Sahil kasabası olunca rahat birçok şey. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 (düzenlendi) Sabah opete girdim makina 35tl,demir parayla çalışan köpük ve tazikli su 9tl ,dış yıkama 40 16 Mayıs 2022 tarihinde Erdem Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 İstanbul Yenibosna'da petrollerde 6+6 12tlye yıkıyorum ben de.Bana terapi gibi geldiği için yıkamacı tercih etmeyip kendim yıkıyorum. Yorum bağlantısı
Erol Güven 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Çok para ne bu ya 75.80.100 gibi rakamlar yazıktır. Ben şahsen kendim yıkıyor ve temizliyorum hem vakit geçiyor hemde istediğim gibi pırıl pırıl yapıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Yıkamacı İç dış yıkama 100 tl benzinlikte otomat 5 tl köpük 5 tl su Özel otomat Yıkama otomat 7 tl köpük 7 tl su Ben üşenmesem evin önünde beleş makinam var. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Ben de üşenmessem garajda güzel terapi gibi vakit geçiriyorum. Basınçlı yıkama makinesi, köpük tankı, kompresör v.s teşkilat tamam. Dün kardeşimin focusun motor kısmına pekte su tutmadan inceden giriştim mesela, garaj iyi oluyo. 7 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 200 bar pro ve foam lance, parke vs için değişken uçlu 130 bar iki makina var ama en son ne zaman neyi yıkadın derseniz... bu arada yıkamada da halkımızın psikolojik sınırı 100 tl anladığım kadarıyla, bir dönemin 200 bin km'si gibi ama küçük bir sorun var: 3 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 4 gün önce mahallede iç dış 70 verdim, 50 diye gitmiştim yeni zamlanmışmış Yorum bağlantısı
Murat Azalma 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Verdiğimiz paradan ziyade iyi yıkamıyorlar. bende ailede 7 araba olduğunu varsayarak köpük nozzle olan bosch aquatek 135 bar aldım.küçük kompresör de vardı. sünger köpük lastik parlatıcı vs aldım. artık kapıda kendim yıkıyorum. yer müsait olması avantajıma tabi. muhtemelen maliyet 20 tl oluyordur. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 bahçe de garajımda su var, kuyudan hidroforla basıyoruz, su parası yok... 😉 genelde hafta sonları arabaları yıkar bahçeyi de sularım... Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Giriş katında arabasını çok seven emekli bir abimiz var. Belli periyotlarla elinden geldiğince kova su sistemiyle arabasını yıkıyor. Ona dedim ekipmanlar benden ( basınçlı yıkama, süpürge, uzatma kablosu ve hortum.) Hafta da bir yıkarız araçları dedim. -Bir düşüneyim dedi. Eğer yok derse -Elektrik ve su faturasının %5ini de bana yaz diyip, ikinci taaruzu da öyle yapacağım. Sen hiç elini sürme kurulamaya gel senin arabayı da yıkarım diyip son noktayı da öyle koymayı düşünüyorum. Aksi halde işimiz zor. Beylikdüzü'nde 80-100₺ bandında eh işte diyebileceğin yıkamacılar var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ücretsiz kısmı seçilmemiş. Akşam servetin dükkana gidiyorsun.. makina var. fırça var. köpük var. Hatta kendi fırçalıyor.. Ücretsiz 😛 Karşılığında?? Gizli saklı kalmasın Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ücretsiz kısmı seçilmemiş. Akşam servetin dükkana gidiyorsun.. makina var. fırça var. köpük var. Hatta kendi fırçalıyor.. Ücretsiz 😛 Abi bunu duyduğum iyi oldu. Çankırı'dan atlayıp yıkayıp dönsem sanırım karşı olur. E çay çekirdek vardır illaki. Hatta biraz zorlasam yemeği de aradan çıkarırım. Daha ne olsun dimi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Cem Dilmen yazdı: Abi bunu duyduğum iyi oldu. Çankırı'dan atlayıp yıkayıp dönsem sanırım karşı olur. E çay çekirdek vardır illaki. Hatta biraz zorlasam yemeği de aradan çıkarırım. Daha ne olsun dimi Gel, Gelmeden önce haber ver de ihtiyarlar ekibini toplayalım. Muayene çubuğunu da getir Tansu Kalafatoğlu yazdı: Karşılığında?? Gizli saklı kalmasın Haha.. Tamamen gönüllülük ilkesi. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Gel, Gelmeden önce haber ver de ihtiyarlar ekibini toplayalım. Muayene çubuğunu da getir Tamam abi anlaştık. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Bunlar hap da ister şimdi. Fazla bulaşmamak lazım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Cem Dilmen yazdı: Tamam abi anlaştık. Abi bize de haber ver gelirken, yakın civardan geçmeyelim :D 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Ben hiç para vermiyorum ama piyasayı biliyorum, diyip bırakayım 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Çeşme başında Fiestadan kalma malzemelerle yıkıyorum, en son ne zaman araba yıkattığımı hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Gel, Gelmeden önce haber ver de ihtiyarlar ekibini toplayalım. Muayene çubuğunu da getir Son cümleyi okuyana kadar "aa ben de gelirim" diyordum. Bi anda ortam buz kesti... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Sani Gerşon yazdı: Son cümleyi okuyana kadar "aa ben de gelirim" diyordum. Bi anda ortam buz kesti... an itibarı ile tozlu kalsın derim arabalar 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Sigortacım sağolsun ayda bir defa iç dış için ücret ödemiyorum. Bahşiş hariç tabi.. Ankaranın hemen her yerinde var anlaşmalı yerler. Karekodu okutuyorum yıkamayı yapıyorlar. Ekstra olarak iki kez lastik sökme takma (yazlık kışlık) ve lastik oteli de ücretsiz poliçe dahilinde.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts