İçeriğe Yönlendir

Araç Yıkama Fiyatları

Sani Gerşon

Araç Yıkama Fiyatları  

119 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

kum lazım kum.. dolgu yapıcez.

Meriç tarafı güzeldi en son :D kumdan kale sedde falan yaptıydık bir aralar, gerçi Demirel zamanındada yapmışlar :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Karcher de BABA15 indirim kodu ile %15 indirim var. Kod biraz tehlikeli geldi ama olsun :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Havza’da mı merzifon’da mı ne, köpük + yıkama toplam 30 lira. Sadece bu değil. Benzin istanbul’dan 1,5 lira ucuz. Total’di sanırım epeyce büyük bir istasyondu. 

istanbulda su köpük 100 lira valla. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Havza’da mı merzifon’da mı ne, köpük + yıkama toplam 30 lira. Sadece bu değil. Benzin istanbul’dan 1,5 lira ucuz. Total’di sanırım epeyce büyük bir istasyondu. 

Çakallı ile Kavak arası  Bayrak Total tesisleri ve Merzifon çıkışı Havza istikameti  Total tesisleri akaryakıt baya ucuz. Yıkamayı bilmiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İnan Çınar yazdı:

Çakallı ile Kavak arası  Bayrak Total tesisleri ve Merzifon çıkışı Havza istikameti  Total tesisleri akaryakıt baya ucuz. Yıkamayı bilmiyorum. 

Samsun'a falan giderken bende oradan alıyorum. Gaz falan uygun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Maden
İnan Çınar yazdı:

Dün oradan fulledim depoyu Ankara'ya gelirken. Köpük ve su 15  tl. Yakıtta %5 meslek indirimimde var Totalde. Ankara'da 20 tl lik köpük ve su var evin yakınında.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Kadıköy Göztepe kavşağındaki benzincide her biri 50 lira. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...