İçeriğe Yönlendir

Araç Yıkama Fiyatları

Sani Gerşon

Araç Yıkama Fiyatları  

119 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

kar tanelerini incelemiştim,

sağolsun gidenler foto attılar kuzeyden, dedim kar beyaz mıydı....

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Güncel iç dış  , avm 600-750 , dükkan 400-500tl 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Maden

Köpük, su ve süpürge 20 şer tl.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bize şundan lazım

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Aslında bunlara da baktım. Ama sorun şu, basınçları yetersiz. Dewalt Türkiye'de yok. Einhell'in var. O da pili, şarj cihazı vb. 8000 TL'yi buluyor. Ekonomik olarak benim aldığım Bosch modelini budum ve aldım. Tek lazım olan bir priz. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

250₺ sedan hb

300₺ suv ticari 

Konum Hatay. 

Müstakil eve taşınıyorum kısmetse, karçer boş vs marka basınçlı yıkama makinası alacağım. 😄
Takribi 15-20 yıkamada amorti eder kendini. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Celal Aydın yazdı:

250₺ sedan hb

300₺ suv ticari 

Konum Hatay. 

Müstakil eve taşınıyorum kısmetse, karçer boş vs marka basınçlı yıkama makinası alacağım. 😄
Takribi 15-20 yıkamada amorti eder kendini. 

Almadan modelleri iyi incele, hortumu kısa basıncı düşükler pahalıya gelebiliyor ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cihat Küçükay yazdı:

Aslında bunlara da baktım. Ama sorun şu, basınçları yetersiz. Dewalt Türkiye'de yok. Einhell'in var. O da pili, şarj cihazı vb. 8000 TL'yi buluyor. Ekonomik olarak benim aldığım Bosch modelini budum ve aldım. Tek lazım olan bir priz. :fiuw:

Zaten priz bulsak sorun kalmayacak, bu yüzden akülülere baktım ama hepsi çok pahalı. Basıncı iyi olan dewalt ve worx var, onlar da Türkiye'de yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

1-25 TL arası.

Eğer şampuan kullanırsam 25 tl yi o zaman bulur.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Mahmut Yıldız yazdı:

Zaten priz bulsak sorun kalmayacak, bu yüzden akülülere baktım ama hepsi çok pahalı. Basıncı iyi olan dewalt ve worx var, onlar da Türkiye'de yok. 

Einhell linki verdim, eğer paranız var ama elektrik ve suya ulaşamıyorsanız iyi bir alternatif olur. Worx macera olur diye düşünüyorum, özellikle pil işinden dolayı. Dewalt olsaydı iyiydi ama o da gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mahmut Yıldız yazdı:

12volt yakıt pompası al. Hortumu tak bir de nozul al sana yıkama makinası

Mahmut Yıldız yazdı:

Bize şundan lazım

Yol kenarında çal çamur araba yıkama. Nasıl ceza krsilmemiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Gök yazdı:

B2 yıkamacıların  elinde pis bir bez var arabanın heryerine sürüyor onu sonra içine temas ettiğim yüzeylere. Aynı bez 80 kişinin daha arabasını siliyor bence tamamen mikrop transferi temiz flan olmuyor araba mikrop doluyor

Sırf bu durumdan ötürü yıkamacıya gittiğimde(herhalde 6 ayda 1) "iç dış olacak AMA iç kısımda sadece taban halısını ve paspasları süpürün başka hiç bir şeye dokunmayın" diyorum hem aile bireyleri hem de yıkamacı şaşkın şaşkın bakıyolar suratıma :D 

Aile bireyleri "madem elletmeyeceksin niye iç dış yıkatıyorsun" diyo

Yıkamacı da "bizim işimize gelir abi" diyo

Basınçlı makina olayını artık bende düşünmeye başladım, ama şuan oturduğum yerde ortam müsait değil ilerde inş...

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

12volt yakıt pompası al. Hortumu tak bir de nozul al sana yıkama makinası

Mazot pompası olacak değil mi? Benzin pompasının basıncı düşük olsa gerek.

Cihat Küçükay yazdı:

Einhell linki verdim, eğer paranız var ama elektrik ve suya ulaşamıyorsanız iyi bir alternatif olur. Worx macera olur diye düşünüyorum, özellikle pil işinden dolayı. Dewalt olsaydı iyiydi ama o da gelmiyor.

Çok para:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğulcan Akıncıoğlu yazdı:

Karcher k3 fiyatında indirim var sanırım, ben 5k'ya yakın bir fiyattan almıştım.

Kullanım imkanı olan için güzel alet : https://www.hepsiburada.com/karcher-k3-120-bar-yuksek-basincli-yikama-makinesi-pm-hrkar16018120

bidondan su çekebiliyor, yazın çok işe yarıyor bot araba ne varsa yıkıyoruz sesi de az

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
Gencay Bengli yazdı:

İstanbul halkalı atakent shell, 35+35 olmak üzere hizmet veriyor. 

Avcılar shell otomatik yıkama kurutma makinası 100₺ idi 110 olmuş.

Arz ederim.

Ek bilgi: mahalle arası oto yıkama iç dış 300₺

50₺ + 50₺ oldu. Bilgiyi güncellemek istedim

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

aquatak serisi bosch lar da kovadan çekiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Evim 3. katta. 30m hortum aldım. Hortumu aşağıya sarkıtıp arabayı kendim yıkıyordum. Sonra 100 bar'lık yıkama makinem oldu. 30m de kablo aldım. Şimdi hem hortumu hem de kabloyu aşağı sarkıtıp makine ile yıkıyorum. 

Bu arada 2. el elektrikli süpürge de aldım. Sağlık sıkıntım olmadığı sürece arabayı, iç dış kendim yıkıyorum. Mecbur kalmadıkça yıkamacıya gitmiyorum.

Makine alacaklar için bir tavsiye vereyim. Alacağınız makine en az 100 bar olsun. 100 bar makinenin bile yetmediği zamanlar olabiliyor. :yes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Evren Barış Özbek yazdı:

Evim 3. katta. 30m hortum aldım. Hortumu aşağıya sarkıtıp arabayı kendim yıkıyordum. Sonra 100 bar'lık yıkama makinem oldu. 30m de kablo aldım. Şimdi hem hortumu hem de kabloyu aşağı sarkıtıp makine ile yıkıyorum. 

Bu arada 2. el elektrikli süpürge de aldım. Sağlık sıkıntım olmadığı sürece arabayı, iç dış kendim yıkıyorum. Mecbur kalmadıkça yıkamacıya gitmiyorum.

Makine alacaklar için bir tavsiye vereyim. Alacağınız makine en az 100 bar olsun. 100 bar makinenin bile yetmediği zamanlar olabiliyor. :yes:

Benim ev 5. katta, bu fikir benim de aklıma geliyor. Şarjlılara bakıyorum, basınç az ve pahalı. 5. kat için 40 m kablo alsam diyorum. Kafam gelip gelip gidiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Mahmut Yıldız yazdı:

Benim ev 5. katta, bu fikir benim de aklıma geliyor. Şarjlılara bakıyorum, basınç az ve pahalı. 5. kat için 40 m kablo alsam diyorum. Kafam gelip gelip gidiyor. 

Site içi park alanı mevcutsa komşularla anlaşıp araç yıkama alanı yapabilirsiniz. Süzme elektirik su saati koyulur. Arabası olan komşulara bölüştürülür. Herkes kendi deterjanını sabununu getirir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Doğan Arşiray yazdı:

aquatak serisi bosch lar da kovadan çekiyor.

Makinanın kutusundan çıkmıyor. Ayrı aldım.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ersen Tapan yazdı:

Site içi park alanı mevcutsa komşularla anlaşıp araç yıkama alanı yapabilirsiniz. Süzme elektirik su saati koyulur. Arabası olan komşulara bölüştürülür. Herkes kendi deterjanını sabununu getirir. 

Toplum buna hazır değil sanki

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Köksal Yılmaz yazdı:

Toplum buna hazır değil sanki

Zor işler biliyorum ama birtakım değişiklikleri hayatımıza sokmak zorundayız. Yaşayabilmek her geçen gün zorlaşıyor. Herkes kendi önlemini alacak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mahmut Yıldız yazdı:

Mazot pompası olacak değil mi? Benzin pompasının basıncı düşük olsa gerek.

Çok para:(

Mazot pompası çok güçlü. Heleki 24v olanlar fena

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Servet Aydın yazdı:

Mazot pompası çok güçlü. Heleki 24v olanlar fena

oldu olacak common rail koyalım.. delsin kaportayı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...