İçeriğe Yönlendir

Araç Yıkama Fiyatları

Sani Gerşon

Araç Yıkama Fiyatları  

119 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Alptuğ Özcan

Aracı yıkatmayalı 4 ay olmuştur belki fazla tarih hatırlamıyorum.

Bayram öncesi Samsun'da bilindik(TR çapında şubeli) bi yerde yıkattım 400 TL dediler, sabahına yağmur yağmış :D 

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Ankara'da Atlantis avm otoparkındaki yıkamacı 400TL aldı. 

Kapıların içleri yıkanmamış, jantları üstten öylesine yıkamışlar. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

400TL 13 dolar. bu ciddi bir para.

Yıkatmıyorum ben. BAzen 1.5 litre pet şişe ile arabanın yanına gidip bazı yerlerini yıkıyorum. Birkaç seferde averaj yıkanmış oluyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Sani Gerşon yazdı:

Bir güncelleme yapayım:

Yaklaşık 2 senede, makineli yıkamalar 80TL'ye, iç dış yıkamalar 300TL'ye çıktı. 300TL olanlar bu arada alelade yerler. Lüks yerlere gidersek 500'e falan çıkıyor.

İş yerimin bulunduğu semtte "düzgün" bir öğle yemeği de 300TL'ye yakın oluyor bu arada.

Evet 300 lira artık para değil. Ve bu durum 20 den 100 e ordan 300 e  çok hızlı geldi. 1000 e gelmesi de çok Uzak değil

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cihat Küçükay

Her zaman gittiğim yıkamacı, yıkama fiyatını 450'ye çıkartınca artık kendim yıkamam gerek dedim. Benzin istasyonlarında yıkamak istemiyorum, çünkü kullandıkları kimyasal bambaşka birşey, şampuan değil.

Bosch marka yıkama makinası ve durgun sudan su çekme kiti aldım. 3300 Makina+800 kit= 4100 TL'ye mal oldu. Şampuan zaten bende vardı. Ayda bir yıkasam, (arada karavanımı da yıkayacağım) en kötü 1 yılda amorti ederim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Kampanya var. 

İç Dış 200-250 arasında. 

Devamlı gittiğim arkadaş  500 TL yapmış. Bir anda 500 TL çıkaracağıma pisliğinde boğulsun deeğğrrmişim :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ümit Türk yazdı:

Kampanya var. 

İç Dış 200-250 arasında. 

Nerede?

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Sani Gerşon yazdı:

Nerede?

Beylikdüzünde olmadığını söyleyebilirim. En ucuz SUV yıkama ücreti 350 TL.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Sani Gerşon yazdı:

Nerede?

Valla oturduğum bölge Pendik. Öyle janjanlı yerler değil. Muhtemelen iş düşünce yaptılar. İç dış ve süpürge yalaşap yapıyorlardır diye düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
(düzenlendi)

1. Katta oturan komşuma teklif götürdüm. Makina benden , elektrik,su senden. Ayda 2 kere yıkarız dedim. Düşüneyim dedi. Bir sonraki hamlem su faturasına 50tl ateşlemek. 

Yoksa bu fiyatlarla mücadele çok zor.

Ya da şöyle bişey alıp yağımızda kavrulacağız.

https://www.hirdavatalalim.com.tr/urun/bosch-fontus-gen2-akulu-basincli-yikama-makinesi

tarihinde Gencay Bengli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bu komşuluk ilişkisini de olumlu etkiler. inşallah olur. iyi haberler alırız.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Gencay Bengli yazdı:

1. Katta oturan komşuma teklif götürdüm. Makina benden , elektrik,su senden. Ayda 2 kere yıkarız dedim. Düşüneyim dedi. Bir sonraki hamlem su faturasına 50tl ateşlemek. 

Yoksa bu fiyatlarla mücadele çok zor.

Ya da şöyle bişey alıp yağımızda kavrulacağız.

https://www.hirdavatalalim.com.tr/urun/bosch-fontus-gen2-akulu-basincli-yikama-makinesi

4 tane kova taşisak? 

Ümit Türk yazdı:

Kampanya var. 

İç Dış 200-250 arasında. 

Devamlı gittiğim arkadaş  500 TL yapmış. Bir anda 500 TL çıkaracağıma pisliğinde boğulsun deeğğrrmişim :D 

ben olsam yıkamam... pis gez boya eskimiyor. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Geçen hafta sanayi içerisinde bir yıkamacıda iç dış 350 lira verdim. Üstelik paspaslara karton koymak, koku asmak gibi ekstra sarf malzeme de kullanmıyor :)

Şehiriçi bir yerde 2-2.5 ay önce 350 vermiştim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Burda yıkamadan bir şekilde idare ediliyorda Türkiye de imkansız. 2 hafta sonra özellikle koyu renk araç tanınmaz hale geliyor.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Benim yıkamacı 300 tl yapmış. Son gittiğimde memnun kalmamıştım. Kendim yıkarım artık :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Apartmanın önü müsait şu saatinin yanına musluk yaptırdım evin önünde geniş geniş yıkıyorum. Elektrik te aynı şekilde emektar süpürge ile de içini süpürdüm mü mis gibi. Yıkamacıya 350-400 vermek gibi derdim kalmadı. 

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Ömrü hayatımda yıkamaya araç verdiğimi hatırlamam. Bazen il dışından gelen şirket araçlarını yıkatıyoruz ortalama 400 TL pikaplar.

Kendin yıka jetonları merkezde 20-25 TL. Merkezin az çıkışında yıllardır gittiğim petrol ofisi bu sene boyu jetonu 10 TL sabit tutacak gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Ben parasında değilim araç yıkatma işinin

1 dünyada su kalmadı ikide bir araba yıkatmak saçmalık

2 yıkamacıların  elinde pis bir bez var arabanın heryerine sürüyor onu sonra içine temas ettiğim yüzeylere. Aynı bez 80 kişinin daha arabasını siliyor bence tamamen mikrop transferi temiz flan olmuyor araba mikrop doluyor

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

yıkamacıların  elinde pis bir bez var

leş gibi kokuyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

O kadar para verip memnun olmamakta işin cabası. Elimden geldiğince kendim yıkıyorum. Yıkamadaki tek gayem martılar. Yoksa araç çok çabuk kirlenmesine rağmen rahatsız etmiyor ama bu martıların hepsine don giydireceğim. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Erdem Doğan yazdı:

Burda yıkamadan bir şekilde idare ediliyorda Türkiye de imkansız. 2 hafta sonra özellikle koyu renk araç tanınmaz hale geliyor.

İnsan ülkenin tozunu bile özler, al sana kıskanmak için bir sebep daha.. :) 

şaka bir yana, cidden almanyada toz yok yahu, nasıl oluyor anlayamıyorum.. 

Almanyada bir gün kar yağışına denk geldim, baya bildiğimiz yıldız tanesi gibiydi üzerimdeki kar tanelerini incelemiştim, kar bile acayip orada.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Cem Işık yazdı:

Almanyada bir gün kar yağışına denk geldim, baya bildiğimiz yıldız tanesi gibiydi üzerimdeki kar tanelerini incelemiştim, kar bile acayip orada.. 

yeşil ülke yağış fazla su fazla.

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Maraş adliyesinin arkasında ceza evinin yıkama istasyonu var.. Mahkumlar çalışıyor.130 lira..

Çalışan profiline bakınca beğenmedim diyemiyosun tabii..

• Mutlu 9
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Cem Işık yazdı:

Abi coğrafyadan ziyade insanların bilinciyle de alakalı. Hafriyat kamyonları, beton arabaları tertemiz. Yolları kirletmiyor. İnşaat alanları keza, yola taşmıyor. Yolların eğimi ve asfalt türü sayesinde su birikintisi olmuyor. Bu sebeple çamur olmuyor ve arabalar kirlenmiyor. Ara sıra bilmem nerenin çölünden gelen kum fırtınası, yağmur ile beraber arabaları çamur gibi yapıyor ama yıkamasan bile sonraki yağmur bir nebze temizliyor. Burada yağmur yağdığı zaman bir nebze temizlik olurken, Türkiye de ise kirletiyor.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bu sabah sahilde parka götürdüm oğlanı güzel güzel tırmanıyor atlıyor filan belediye çok güzel parkurlar yapmış. Denize karşı bir aile oturmuş biraz uzağımızds anne baba çocuk çekirdek yeyip yere tükürüyor beraber. Sonra beraber kalkıp bir köşeye çocuğun çişini yaptırdılar. Aynı şekilde oturup çekirdek atmaya devam ettiler. Şimdi bh insana ne anlatabilirsin? Bu çocuk büyüyünce ne olur? 
Eskiden olsa kesin müdahale ederdim ama çoluk çocuk olunca la havle çekip geçiyorsun. 

Sonra işte diyorum ki hafriyat kamyonları çimento kamyonları yıkama havuzundan geçmesi lazım bütün toprağı yola taşıyorlar, zaten tonajdan dolayı yollar bozuluyor filan. Derdini seveyim diye bön bön yüzüne bakıyor. Neyse akşam 3 saat dizi izleyip bisküvi yemeye devam.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...