Osman Ünal 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Sadece uzun yol yaparsam yıkatıyorum, sinek sebebi ile. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu nasıl temizlecek Motoru ısıtabilirsen onlar kuruyup düşer zaten . 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Ersen Tapan yazdı: Motoru ısıtabilirsen onlar kuruyup düşer zaten . valla o kadar ısındıki panjurdaki sosis fitilleri çıkardım. Dağ geçitlerinde motor suyu 90 yerine 100’e çıktı elimi sokabilsem diş fırçasıyla temizlerdim ama girmiyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: valla o kadar ısındıki panjurdaki sosis fitilleri çıkardım. Dağ geçitlerinde motor suyu 90 yerine 100’e çıktı elimi sokabilsem diş fırçasıyla temizlerdim ama girmiyor Hava tut gider hepsi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: muğla belediyesine ait petrol ofisi şubesinde jetonlar 5 tl 20 tl ne demek aga ya delirmişler Belediyenin PO işletmesi daha ilginç geldi bana Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Kullandıkları sabun boyaya zararlı diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz benzinliklerdeki köpüğe? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Evren Erakçora yazdı: Kullandıkları sabun boyaya zararlı diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz benzinliklerdeki köpüğe? o işi şöyle çözüyoruz. Yanımızda bir kova oluyor. Araba çok kirliyse önce tazyikli su atıyoruz. Sonra hava/su’dan kovayı doldurup kendi şampuanımızla köpürtüyoruz. Süngerle yıkıyoruz. En son yine basınçlı su ile duruluyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Evren Erakçora yazdı: Kullandıkları sabun boyaya zararlı diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz benzinliklerdeki köpüğe? Boyaya zarar vermez de plastik malzemenin ömrünü azaltır, bir de araçta boya koruma, seramik vs varsa onun ömrünü azaltır. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Hem.arac, hem motosiklet için yıkama makinası bakınıyordum. Bu şarjlı olan ilginc geldi. Damacana dolusu su ile ve herhangi bir araç sampuani ile kullanabilir miyim? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Mert Gülkokan yazdı: neden ilginç ki petrol ofisi ile anlaşıp ortak istasyon kuruldu belediye gelir elde ediyor kamuda böyle atraksiyonlar el altından para işlerine çok açıktır. Bir diğeri belediye şirketleri. Bunlar belediyelerin arka kapıları olur Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o işi şöyle çözüyoruz. Yanımızda bir kova oluyor. Araba çok kirliyse önce tazyikli su atıyoruz. Sonra hava/su’dan kovayı doldurup kendi şampuanımızla köpürtüyoruz. Süngerle yıkıyoruz. En son yine basınçlı su ile duruluyoruz Bekleyen olmuyor mu sırada? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gerçekten mi? Mesela 19lt damacana su ile yıkanır mı Hortumun ucundaki pislik çekmemesi için takılı olan aparatı kullanmadan damacana kullanarak yıkanabilir. Ben dağ başında boşa akan sudan kovaya doldurup yıkıyorum mesela. Muhittin Kaplan yazdı: Hem.arac, hem motosiklet için yıkama makinası bakınıyordum. Bu şarjlı olan ilginc geldi. Damacana dolusu su ile ve herhangi bir araç sampuani ile kullanabilir miyim? Bende aracı ıslatıp kova köpüğü ile yıkayıp duruladım. Köpüğü kovada köpürtüp sünger ile aracı köpükledim. Kendi kopukleme malzemesini denemedim henüz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Evren Erakçora yazdı: Bekleyen olmuyor mu sırada? bu aralar azaldı. Suya köpüğe 20’şer yazınca geri gitti millet. Ama benzin fiyatı gibidir. 2 haftaya unutulur. Cumartesi hariç pek sıra olmuyor Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Selçuk Bakış yazdı: Hortumun ucundaki pislik çekmemesi için takılı olan aparatı kullanmadan damacana kullanarak yıkanabilir. Ben dağ başında boşa akan sudan kovaya doldurup yıkıyorum mesela. Bende aracı ıslatıp kova köpüğü ile yıkayıp duruladım. Köpüğü kovada köpürtüp sünger ile aracı köpükledim. Kendi kopukleme malzemesini denemedim henüz. Kendi köpütme aparatiyla herhangi bir sapm. kullanabiliyorum ozaman Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Haziran 2023 Paylaş 26 Haziran 2023 Muhittin Kaplan yazdı: Kendi köpütme aparatiyla herhangi bir sapm. kullanabiliyorum ozaman O aparatı kullanmadım, açıkçası nasıl kullanılacağını da bilmiyorum 😅 ben kovada köpürtme seviyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2023 Paylaş 1 Temmuz 2023 Şarjlılar çöp gibi bir şey. Almaya değmez bence. İzlediğim videolarda öyle duruyor. şarjlı şeyler bu kadar vasatken elektrikli arabalar için bence hala çok erken. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 Benzinliklerdeki otomatlar 40 lira olmuş. Su+köpük = 80 lira. Hesap yaptım. 8 senede dolar bazında 4 kat zam gelmiş otomatlara. Türkiye kötü bir yere gidiyor. Gelir adaletsizliği ile piyasa dengesi bozuldu. Sonu kötü olacak. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzinliklerdeki otomatlar 40 lira olmuş. Su+köpük = 80 lira. Hesap yaptım. 8 senede dolar bazında 4 kat zam gelmiş otomatlara. Türkiye kötü bir yere gidiyor. Gelir adaletsizliği ile piyasa dengesi bozuldu. Sonu kötü olacak. Burada 20+20 tl şeklinde. Otomat'a zam geldiğini gören lokantacıda zam yapıyor. Lokantaya zam gelince komşu dükkanda zam yapıyor bunu gören pastanecide zam yapınca yıkamacı bu iş böyle olmaz diyip yine zam yapıyor ve bu kısır döngü çığ gibi büyüyor. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 Ersen Tapan yazdı: Burada 20+20 tl şeklinde. Otomat'a zam geldiğini gören lokantacıda zam yapıyor. Lokantaya zam gelince komşu dükkanda zam yapıyor bunu gören pastanecide zam yapınca yıkamacı bu iş böyle olmaz diyip yine zam yapıyor ve bu kısır döngü çığ gibi büyüyor. Kısır döngüyü atesleyen aslinda asgari ücret Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 Burada da 10 TL olmuş gerçi bende makina var etkilenmiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 40 metre hortum aldıydim evin önünde fairy ile yıkıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 Benzinlikler jeton ile kendin yıka sisteminde ancak ist harbi pahalı aynı hizmet denizlide yarı yarıya. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan 2024 Paylaş 8 Nisan 2024 Pendik Kurtköy petrol ofisi 25 köpük 25 su Opet 30 köpük 30 su Havaalani girişte yıkamacı otomat var 30 köpük 30 su Pahalı mı evet ama alternatif olmayınca mecbur oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts