Ersev Kaya 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Merhabalar. Hep mi bana denk gelir diye düşünmüyor değilim. Opetlerde yapı kredi ile 4*150 liraya 40 puan veriliyor ya, 5 mayısta şirketin yanındaki opetten yakıt aldım. Pos arızalı diye ziraatten çektiler. Karşıda bir opet daha var. 7 mayısta oradan aldım, orda da ben yapı kredi dememişim o yüzden ziratten çektiler, itiraz ettim iptal edip tekrardan yapı krediden çekti. Bu sefer 10 mayısta yeniden yanımızdaki cesan petrolden aldım. Haydaa pos arızalı, yine ziraatten çekti. İptal et diyorum, ben pompacıyım arkadaşın yerine bakıyorum diyor. Arkadaşın gelsin diyorum, o burda değil. Sohbet biraz uzadı ben de pos slibini vermeden çıktım onlar benim peşime düşsün hesap kapatırken diye ama kopyasını almışlardır muhtemelen ki, arayan soran olmadı. Bir sefer daha almıştım başka bir opetten. Normalde 4 seferi tamamlamış olmam gerekiyor ama opet sayfasında 2 alım gözüküyor. Konuyu opet sayfasına yazdım, şimdi onların ne diyeceklerini merak ediyorum. Bundan 16 yıl önce yenimahalle Ahmet Ayık petrolde market görevlisiydim. O zaman müdür bana şu bankadan çek, aylık kota anlaşmamız var derdi oradan çekerdim. Şimdi anladım ki düzen hiç değişmemiş. Bu durum bir benim mi başıma geliyor acaba? 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 aynı muabbete bıraktım banka kampanyası takibini tek değilsiniz 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Özellikle ve ısrarla kartın kendi pos cihazından geç diye söylerim her defasında. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Osman Yücel Çetin yazdı: Özellikle ve ısrarla kartın kendi pos cihazından geç diye söylerim her defasında. İşte sıkıntı bu ya. Bunu illa söylemek mi gerekiyor? Ali Gök yazdı: aynı muabbete bıraktım banka kampanyası takibini tek değilsiniz Normalde kampanya olduğu zaman hep zamma denk gelir kampanyayı bırakırdım. Bu sefer zamdan önce kampanyayı tamamladım ama o da poslara takıldı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 reklamlarda miami beach gerçekler ise kilyos 2 3 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Opet uygulamasında cüzdanım kısmı var, acaba ykb posu üzerinden mi çalışıyor? Öyle olsa pos aramaya gerek kalmadan alışveriş sayısı tamamlanabilir. Ben bahsettiğiniz sorunu opetlerde yaşadım, mecbur kalmadıkça yakıt almıyorum artık opetten.Zaten kampanyalar kar marjı düştüğü için yeterli puanı vermiyor. 600 ₺ yakıt alıyoruz verdiği puan 40-50 ₺, 2 litre yakıt etmiyor bile, birde pos şartı vb uğraşıyoruz. Ben indirim veya yüksek puanlı kampanya bakıyorum artık. Örneğin zubizu shellde mobil ödeme 500₺ yakit alışverişine 100₺ smart puan veriyordu. Alışverişi yaptım sorunsuz, puan yatacak ay sonu bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 (düzenlendi) Yusuf Taş yazdı: zubizu Araştırayım bunu? Yanlış bakmadıysam, 31 Aralık 2021 tarihine kadar diyor kampanya. 11 Mayıs 2022 tarihinde Ersev Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 11 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2022 Yusuf Taş yazdı: zubizu Bunu telefona indirmeyi denedim, o bile olmadı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Aynı durumu shell de yaşamıştım sürekli aldığım istasyonlarda olmayan kampanyalara katılmıyorum artık. İki aydır iş bankasının karekod ile ödemeye %5 veriyor onu tercih ediyorum ve 4x150 gibi şartı yok. 4x150 ui müşteri hizmetlerine yazmıştım bu iş mantıklı değil diye onlarda bsyiler böyle talep ediyor demişlerdi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Güncel yakıt fiyatlarıyla kampanyaların da hiç bir anlamı kalmadı. 4 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Araştırayım bunu? Yanlış bakmadıysam, 31 Aralık 2021 tarihine kadar diyor kampanya.Bahsettiğim kampanya 31 Mayıs ta son olmasi lazım, visa özellikli kredi kartı şartı var birde. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 İstanbul içinde bu olmuyor. %95’inde her bankanın anlaşması oluyor. Ama istanbul dışında benzinliklerin anlaşmalı banka sayısı az. Anlaşmak zorunda da değiller bu arada. Kampanyada anlaşmalı akaryakıt istasyonu diye yazar. eğer bp gibi garanti mobil bankacılıktan ödeme yapılıyorsa o daha kolay mesela. Arabadan inmeden garanti mobil’den ödüyorum ben. İster full ister 200 liralık. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul içinde bu olmuyor. %95’inde her bankanın anlaşması oluyor. Ama istanbul dışında benzinliklerin anlaşmalı banka sayısı az. Anlaşmak zorunda da değiller bu arada. Kampanyada anlaşmalı akaryakıt istasyonu diye yazar. eğer bp gibi garanti mobil bankacılıktan ödeme yapılıyorsa o daha kolay mesela. Arabadan inmeden garanti mobil’den ödüyorum ben. İster full ister 200 liralık. Senin depo bitene kadar zaten ohoo 76 tane kampanya başlar, biter. 3 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Lpg yi Milangaz veren ismi duyulmamış bir istasyondan sürekli alırım. Benzini de aynı istasyondan alırım. 5 senedir ne bozuk yakıt denk geldi ne de yakıtla ilgili en ufak sorun yaşadım. Bir depoda zaten opet in Shell in vs vereceği puanı fazlasıyla indirimli almış oluyorum 😊 bence marka işi şehir efsanesi, yüksek fiyata yakıt almaya puan kovalamaya gerek yok derim Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 (düzenlendi) Hopi kullanıyorum. Bp den yapılan alımlarda yüzde bir para veriyor. Eskiden yüzde beşti, artık bire indi. Yine de para birikiyor. Ben çok kez biriken paralarla yakıt aldım. 12 Mayıs 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Harf hatası 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 ben fiş istiyormusun diyen e raslıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Fatih Keskin yazdı: ben fiş istiyormusun diyen e raslıyorum Plaka yazan yakıt fişinden bahsediyorsanız, onu istemezseniz başka bir ticari aracın plakasını yazıp, araç sahibinden de yüzde alıyorlar çünkü. Yoksa hiçbir pompacı asgari ücretle o işi yapmaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Senin depo bitene kadar zaten ohoo 76 tane kampanya başlar, biter. 4x150 kampanyalarına katılamıyorum. Derdim büyük 2 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 4x150 kampanyalarına katılamıyorum. Derdim büyük Katılmamak daha iyi. Zaten katılanı da perişan ediyorlar. 5 sene önce 4*75 liraya 50 lira veriyorlardı. O zaman belki 10 litre yakıt alıyorduk. Şimdi 2 litre anca. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 herkes fırsatçı, kendi menfaatinin peşinde. Vatandaşın lehine çalışan bir tane Allah kulu kalmadı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Az önce 120 liralık puan kullandım 11 litre lpg aldım bayramda harcadığımı buradan çıkarıyorum daha 250 lira puanım var Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Genel merkezden banka ile anlaşıp kampanyaya giriyorlar. Fakat mantıksız bir uygulama yapıyorlar, girilen kampanyanın birinci şartı hangi banka kartı ise o bankanın posunun kullanılması gerekiyor İstasyonda o pos varmı yok mu bunun envanterini tutmuyorlar. Sonra müşteri gelip şu pos yok mu diye sorduğu zaman istasyoncu arada kalıyor Bizde de çok olur, yok mu şu pos... yok... niye yok diye sorar müşteri... çünkü ben o bankayla çalışmıyorum.... çalışmak da zorunda değilim... Oranı yüksek, şubesi sorunlu veya oradaki çalışana gıcığım.... vs vs... Ama reklamlara bir çıkıyorlar firmalar sanırsın bütün istasyonlar aynı tip... Sonra sorunlar silsilesi başlıyor... 2 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Opetten bir mesaj geldi. Sorunumu çözmediler ama belki faydalanmak isteyen olur. Değerli müşterimiz, 31 Mayıs'a kadar Ankara ilindeki Opet istasyonlarından yapacağınız toplamda 400 TL akaryakıt alışverişlerinizde, yine akaryakıt alışverişinizde harcanabilir 20 TL değerinde yakıt puan hediye! Kazandığınız yakıt puanlar tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinizde harcanabilir. Ödeme yapmadan önce cep telefonu numaranızı market görevlisine lütfen söyleyiniz. Yakıt puanların son kullanım tarihi 31 Ağustos 2022'dir. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 opetin mobil ödeme sistemini kullanın. uygulamasına girip tanımlatın. inmeden ödeme yaparsınız. Yorum bağlantısı
Selim Gül 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 En güzeli sadece yakıt almak... Bu kampanyaları takip etmek için ayrı bir adam tutmak gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts