Doğan Arşiray 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Sadece kargo alsak olur mu acaba? yada vergisini ödeyip birşey almasak. kargo masrafına da gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Doğan Arşiray yazdı: sonucta alamadım. vergisini veripte alamamak vergi kaybi degilmi simdi. istenen olmuş artık konu da gelecek ay kapanabilir, fiili olarak yurtdışından ucuza ürün getirme imkanı yasaklanmadan kaldırılmış oldu Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Hala çinden mal geliyor yahu, neyi eksik yaptık diye düşünülüp uygulamaya konmuş gibi geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Öğrenci projelerimiz çok aşırı etkilendi Hocam mesela şirket kursak teknokentte, böyle karsız al sat yapamıyor muyuz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Murat Sürmeli yazdı: Hocam mesela şirket kursak teknokentte, böyle karsız al sat yapamıyor muyuz teknokentten olmaz bu şey arge yapıyor olman lazım ama yaparsın sadece teşvikten yararlanamazsın. ofis olarak ise daha güzel yerler var illa ki. Benim şirket var teknokentte. ancak projede kullanacağın büyük parçalar için gümrüksüz alabilirsin ama gümrükçüsüz değil hiçbir zaman. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Doğan Arşiray yazdı: hobi filan da yapma diyorlar. çayırda vegi mangal? Mehmet Ozyurek yazdı: Tek paket içinde gelen 5 parça ürün bir mi sayılıyor beş mi. bir ay önce ne dertlerimiz varmış, çözülecek ne çok sorun... artık yok ne güzel 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: çayırda vegi mangal? et yiyen için, et ucuzmu sanki? geçen çocuklar için ciğer aldım 1 kg, 935 tl para verdim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: çayırda vegi mangal? bir ay önce ne dertlerimiz varmış, çözülecek ne çok sorun... artık yok ne güzel Reis sağ olsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Bir şeyler daha olmuş. Komple yasakladık demiyorlar da … Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce ben sadece kargoya vergi odeyip karsiliginda nasihat almayi öneriyorum. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir şeyler daha olmuş. Komple yasakladık demiyorlar da … temu min 670 tl diyor, sonra çarpı marpı bşiler ile limiti aştınız sipariş veremessin diyor, demek şimdi temuya 670 tl yollıcaz iban versin... sms te olur... alışığız yol(un)amaya 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce ya arkadaş komple yasak desinler yurtdışına para göndermek, herkes rahat etsin... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ya arkadaş komple yasak desinler yurtdışına para göndermek, herkes rahat etsin... yurtdışından %15 dolar faizi ile borçlanmasınlar gitmez. Hatta sıcak paraya %50 dolar faizi vermesinler. Faiz sebep. temu sonuç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts