İçeriğe Yönlendir

Toyota 4 Runner ile Uzun Yolculuk

Turgut Hüseyn

Recommended Posts

Turgut Hüseyn

Toyota 4runner`la 5000km uzun yolculuk düşünüyorum.
Gerekli bakımları yapıldı. Ama içimde heyecan var, acaba araç pişman eder mi falan diye.
Araç 100 bin km şu anda. Motor 1KZ.  Toyotanın en dayanıklı motoru olarak geçiyor.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi durumlarla karşılaşabilirim?

1994_toyota_4runner-pic-463-1600x1200.jp

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Araç dediğiniz gibi bakımlıysa yakıt tüketimi dışında derdiniz olmaz. Çok keyifli bir gezi olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

su kaçağı, uzun süre yol alınca durmaksızın zayıf hortum kelepçe vs varsa suyu kaçırır.

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Aracın tüm aksamı bakımlıysa (su, yağ, mekanik) keyifle gezersiniz. Ama aklınızda acaba dedirtecek kısımlar varsa üzülebilirsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Turgut Hüseyn yazdı:

Toyota 4runner`la 5000km uzun yolculuk düşünüyorum.
Gerekli bakımları yapıldı. Ama içimde heyecan var, acaba araç pişman eder mi falan diye.
Araç 100 bin km şu anda. Motor 1KZ.  Toyotanın en dayanıklı motoru olarak geçiyor.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi durumlarla karşılaşabilirim?

1994_toyota_4runner-pic-463-1600x1200.jp

22 r ile  4000 km yol yapmıştım. Orjinalinde olan lastik ile çok rahattı.  Sağ ön koltuğu söküp çocuğa yatak yapmıştım. Çok yavaş ve rahat bir yolculuk olmuştu. Sizinki ile çok daha rahat olur .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

1 kz motor v8 değil diye biliyorum. Sıralı 4 silindirli 3 litre ve 125 beygir olması lazım. Bence sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bu dönemin arazi araçları şimdikilerden daha konforlu idi. yol tutuş ve tabi performans beklememek lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

1 kz motor v8 değil diye biliyorum. Sıralı 4 silindirli 3 litre ve 125 beygir olması lazım. Bence sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 

Arabanın önünde v6 yazıyor

bu arabayla aya gidilir sorun çıkarmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Doğan Arşiray yazdı:

bu dönemin arazi araçları şimdikilerden daha konforlu idi. yol tutuş ve tabi performans beklememek lazım.

Konfor olarak iyi diyebilirim, ama hız, performans konusunda normal sayılır. Zaten max. yapacağım hız 120km

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Arabanın önünde v6 yazıyor

bu arabayla aya gidilir sorun çıkarmaz

İlginç v8 sandım. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Güzelmiş ama 100bin km çok iddialı. Garaj arabası ,hafta sonları kullanılan bir araç falan mı?

Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Evren Erakçora yazdı:

Güzelmiş ama 100bin km çok iddialı. Garaj arabası ,hafta sonları kullanılan bir araç falan mı?

Garaj arabası değil, Dubaiden yeni motor aldım. Aldığım motor 100 bin kilometrede.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

oohhooo bununla marsa gidilir. 93 model hıluxum var. LN85 kasa kodlu. 510 bin km.de 8 yıldır bende. sanayisi yok maaşallah.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Mustafa Çayır yazdı:

oohhooo bununla marsa gidilir. 93 model hıluxum var. LN85 kasa kodlu. 510 bin km.de 8 yıldır bende. sanayisi yok maaşallah.

Tek kabin mi  4x4 mu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Cavit Çırakoğlu yazdı:

Tek kabin mi  4x4 mu?

çift kabin az çeker :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...