Talha Bilgi 18 Eylül 2023 Yazar Paylaş 18 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: aluminyumu tamir edemezler bence. çıkma olsa olur zaten kazasız olacaktır varsa. çıkma mavibulamam ama bulsam da kesin sıfır fiyatı çekerler. sıfırı 3500-4500 tl fiyat aldım mesela abi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 geçmiş olsun kazalarda ön taraf ın darbe emme özellği ile hız az da olda çatır çutur deforme olur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 geçmiş olsun, bir arkadaşımın hanımı c4 ile servis minibüsüne yandan vurmuştu şase eğilmişti. Bir kontrol ettirin derim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Geçmiş olsun, çıkma parça ararken renk telaffuz etmeyin. Bana 2 katı fiyat ver demenin şifreli halidir.. 4 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Serkan Toker yazdı: Geçmiş olsun, çıkma parça ararken renk telaffuz etmeyin. Bana 2 katı fiyat ver demenin şifreli halidir.. Cikmaci jargonu nokta atışı parça sormican, Hatta parça sormucan gözüne kestircen misal far mi lazım, stop bakican gözüne far ilişti ise tam çıkarken şunu kaca versiyon diyip Alican:∆ 3 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Cikmaci jargonu nokta atışı parça sormican, Hatta parça sormucan gözüne kestircen misal far mi lazım, stop bakican gözüne far ilişti ise tam çıkarken şunu kaca versiyon diyip Alican:∆ Araya başka bir soru sokuşturup asıl soruya evet bu rakama olur deme yğzdesini arttıracaksın. Ben: arka tampon kaç para? Çıkmacı : beş bin Ben : gözleriniz çok güzel, lens değil değil mi? Çıkmacı : yoo Ben: c4 kaputunu 1000 tl ye verir misin? Çıkmacı : eee ş kem küm olur tamam. 1 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Araya başka bir soru sokuşturup asıl soruya evet bu rakama olur deme yğzdesini arttıracaksın. Ben: arka tampon kaç para? Çıkmacı : beş bin Ben : gözleriniz çok güzel, lens değil değil mi? Çıkmacı : yoo Ben: c4 kaputunu 1000 tl ye verir misin? Çıkmacı : eee ş kem küm olur tamam. çıkmacı ile aranızda geçenleri merak etmiyoruz 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Cikmaci jargonu nokta atışı parça sormican, Hatta parça sormucan gözüne kestircen misal far mi lazım, stop bakican gözüne far ilişti ise tam çıkarken şunu kaca versiyon diyip Alican:∆ stepne sabitleme vidasını 6 dolara almıştım. Orada anlamıştım bunu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Dolarla çıkma, seni tanımak isterim yiğidim 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Araya başka bir soru sokuşturup asıl soruya evet bu rakama olur deme yğzdesini arttıracaksın. Ben: arka tampon kaç para? Çıkmacı : beş bin Ben : gözleriniz çok güzel, lens değil değil mi? Çıkmacı : yoo Ben: c4 kaputunu 1000 tl ye verir misin? Çıkmacı : eee ş kem küm olur tamam. Bugün çok şıksınız, üstünüzdeki mavi gres mi yoksa şanzıman yağı mı ? 1 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Eylül 2023 Paylaş 18 Eylül 2023 Serkan Toker yazdı: Bugün çok şıksınız, üstünüzdeki mavi gres mi yoksa şanzıman yağı mı ? Bu konuya ait eğitim videosu attım imstadan. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Eylül 2023 Yazar Paylaş 19 Eylül 2023 Dün şöyle bir uğradım, hafta başı başlarız ufaktan demişlerdi, ön tampon ve demir vs sökmüşler detaylı şase ve alt bağlantı noktaları kontrol ettik şükür sıkıntı yok. Kaput düzeltilmiş tekrar ayar için takılmış ufak tefek ayar lazım boyası atmamış onu nasıl yaptılar anlamadım. Farlar tamirde ön tampon demiri tamire bugün gidecekmiş, radyatör plastik kısmında kırıklar oluşmuş dün aşağıdan akıttığı ise yağ değil soğutma suyuymuş. Radyatör aldık takılaca.. inşallah yol almaya başladık 11 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Bu konuya ait eğitim videosu attım imstadan. Evet bir eğitim videosu attın da, konu bu değildi. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Talha Bilgi yazdı: geçmiş olsun, benim 307'nin kaputu da ufak bi darbe almıştı, ustam huyumu bildiğinden bana bile sormadan direkt sipariş etmişti yeni kaputu. düzeltme olacağına yeni olsun. bu yapılır gibi ama, belki boyasız bile yaparlar. bu fotoğrafta camdaki toz dikkatimi çekti, sürüş güvenliğini tehdit eden unsurlardan biri de bu olabilir. bu açıdan aracın içi net görünmüyor, içeriden dışarı da aynı şekilde olmuş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Umut Taşlı yazdı: geçmiş olsun, benim 307'nin kaputu da ufak bi darbe almıştı, ustam huyumu bildiğinden bana bile sormadan direkt sipariş etmişti yeni kaputu. düzeltme olacağına yeni olsun. bu yapılır gibi ama, belki boyasız bile yaparlar. bu fotoğrafta camdaki toz dikkatimi çekti, sürüş güvenliğini tehdit eden unsurlardan biri de bu olabilir. bu açıdan aracın içi net görünmüyor, içeriden dışarı da aynı şekilde olmuş olabilir. teşekkür ederim, 3 mesaj üzerinizde görüldüğü üzere bayağı düzelttiler ve şimdilik boyası dökülmedi lakin, ince ayarda dökülme olurmu bilmeyeceğim. Camdaki toz hiç dikkatimi çekmemişti ama o kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Ekim 2023 Yazar Paylaş 6 Ekim 2023 Bir haftadır yollarda... Elimin altında olmayınca foto çekememiştim... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts